Teşekkrler,aynen ya röntgen çekildi olmamış net diil bidaa diyo orda koptum patladım Karşımıza işinin ehli birini çıkardı Allah çok şükür.eve gelince kendine gelmşti :)Fineas öncelikle geçmişolsun inan kimi doktorlarada teknisyenlerede akıl sır ermiyor karşılarında çocuk acıdan kıvranıyo hakkıyla işini yapanlardan allah razı olsun. Şu an ağrısı sızısı yoktur dimi?
Çk saol cnm dikkatliler aslında hala tam net diil neden oldgu.kas tonusu diye bişey vardr vücut belli harektleri yapmya hazırlanrken beyne sinyal gönderiyo hazırlıyo bi nevi.bazen aniden ters bi harekt yaparz basit bişedr ama incitirz biyerimzi.bu da öyle oldu bence bianda boşluğunda kaldırdı sanırım.Ay tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun canim ya((( allahim ne yaptilar da çocuğun koku cikti acaba. Cocuk bu dikkat etseler ya biraz tam dayakliklar
Çıkıyo cnm hiç belli olmuyo,kuzenimin çocugunun 1 ayda 2-3 kez oldu.Allah esirgesin aman dikkat edelim doktrda aynı şeyi diyo kolunun altından kavranması lazım elden çekilmez bebekler dye.saol cnm.Çok geçmiş olsun canım neyse ki atlatmış kuzucuk. Öğretmen biraz sertçe mi çekti acaba kolunu? O kadar kolay çıkar mı?
Ben çocugu aldğmda anladım kolla ilgli oldgunu çıkıktır doktor halleder dye düşünüyodum da ağlaması acı çekmesi içimi parçaladı.beterinden esirgesin Allah tüm kuzuları.teşekkr ederimayyy içim sızladı, çok geçmiş olsun. böyle duyunca insan korkuyor ,başına gelince nasıl olur kim bildir.
Saol cnm siz de nasıl durumlar? Bu 1 hftya kdr süreblr cnm .adenovirüs gbi düşündüm ben.kusma eşlik etmyosa,su verince alıyosa çok endişe edicek bişe yoktr Allahın izniyle.bol sıvı sen de biliyosndr ztn çok geçmiş olsun size de.Geçmişolsun canım
Amin cnm çok şükür dediğin gbi Allah razı olsun doktordan.Çok büyük geçmiş olsun canım , Allah beterinden korusun , iyi ki işinin ehli doktora rastlamışsınız
Amin cnm saol.tatilinin iyi geçmesine çk sevndm sonuna kdr hakettin durmak yok yola dvm:)çok çok geçmiş olsun kuzum ya allah tekrarından korusun
Çok saol cnm çok şükür.tek tek yazasım geldi hepinizi baydım çok pardon:)Çok geçmiş olsun okurken çok üzüldüm neyse ki geçmiş. Çok şükürFineas
Teşekkr ederim cnmFineas geçmiş olsun senin entry i buşamadmda arkadaşlarn cvplarından gördüm
Suyu bol bol içiriyorum kabul ediyor çok şükür. Bu sabah 1 kase tarhana içirdim zorda olsa içti kusmadı. İshali devam ediyor. Ateşi Yok. Bide bu sabah ağzına baktım sol alt azı dişinde beyaz nokta var küçük apse gibi dişe benzemiyor diş patlayınca görüntüsü öyle olmuyor o şey rahatsız ediyo olabilir mi diye düşünüyorum foto çekecektim tutturmuyo ağzını sıpaSaol cnm siz de nasıl durumlar? Bu 1 hftya kdr süreblr cnm .adenovirüs gbi düşündüm ben.kusma eşlik etmyosa,su verince alıyosa çok endişe edicek bişe yoktr Allahın izniyle.bol sıvı sen de biliyosndr ztn çok geçmiş olsun size de.
Haklısın canım, inşaallah tekrarlamaz. Allaha şükür yapan birine denk gelmişsiniz..Saol cnm küçük olunca zaptedemiyosun dün eve gelince kaldgı yerden dvm etti hoplamlr zıplamalar.öğretmenini uyardım elden koldan çekmeli oyunlar yok.oğlumun da 2 yaşında kolu kırılmştı adam alçılı kolun üstne düştü kç defa,yapma etme umurlarında diil.inşallah okulda da daha dikkatli olurlar.
Kesinlikle canim...bende sasiriyorum nasil yakistiriyor kendine.ardi arkasi kesilmiyor.herseferinde daha kotu bi yalanini yakaliyorum.canım sen eşini tanıyorsun sonuçta...tek diyebileceğim iyi niyetli olmadığından eminsen sırf ailen dağılmasın diye kendine bahaneler bulma. belki o da bunu farkında olduğu için bu kadar arsız. bilmiyorum bunu kendine nasıl yakıştırıyor. çok zayıfca, sözce,iğrenç bir şey evladını, eşini bırakıp yalanlarla eğlenmeye gitmek
Ablan icin sevindim canım ne guzel..insallah benimde boyle olur.evet pisman olabilecegim bisi kalmadi.tutunabilecegim bir artisi yok artik..Canım çok zor şeyler yaşıyorsun Ablam da yaşadı benzer şeyler. Boşandılar. Annem babam ben arkasındayız. Ona çok söylerdim olmayacak diye kaç kere affetti çocuk için. Ama tam tersi çocuk için hiç iyi olmuyor çünkü senin mutsuzluğun çocukları etkiliyor. Herşeyin farkındasın zaten yazmışsın. Ablam varya şuan çok mutlu. Ama şu da var şans verdiğim için pişman değilim aklımda kalmadı acaba düzelir mi düşüncesi diyo. Sen de kaç kez affetmişsin artık yeter
Cok sagol canim insallah dedigin gibi olur.bu yolda saglikli ilerlemek istiyorum.ben ayakta durabileyim ki cocuklarima da yardimim olsun..psikolog bende dusundum bir faydasi muhakkak olur..Eowynn_arwn Canım boşanmak çok zor, ben güçsüzüm deyip kendini suçlama , yerinde kim olsa böyle hissederdi.. Tüm yolları zaten denemişsiniz, mahkemelik de olmuş, aile danışmanına da gidilmiş.. Eğer boşanmayı düşünüyorsan kendin için iyi bir psikologtan ve çocuklar için pedagogtan destek alarak ilerleyebilirsin.. Gün gelir kendi içindeki hesaplaşmaları duyguları çözüme kavuşturup bitti gidiyorum diyecek kıvama gelirsin öyle güzel bitirirsin ki hiç acaba kalmaz sadece önüne bakarsın
Sagol canım.Rabbime inancim tam.ben degil o pisman olacak bu yaptiklarina.kimse kotu olsun istemem istemedim bu hayatta..ama bana yaotiklari cok canimi yakti..bu kadar guzel bi yuvayi dagitmak icin elinden geleni yapti yapiyo..benimde daha fazla tolere etcek gucum kalmadi.simdi de bahanesi ben babamdan boyle gordum diyo ! Babasi da gece gunduz icen eve gelmeyip pavyonlarda gezen biriymis.sonunda akciger kanserine yakalanip 38 yasinda vefat etmis...Eowynn_arwn cnm gerçekten tahammül sınırlarını zorluyo eşin,bence seni sindirdiğini düşünüyo.var mı bu kdr kolay yalan söylemek .kimse çocuk diil artık hayatta her hareketi yaparken bedellerini düşünürek hareket edeceğimiz yaştayız şuan önemsemiyo sorumluluklarının hala yeternce farkında diil çnkü anlıyacağı bi durumla karşılaşmamış.@ mercimek in de dedği ztn toleranslı davranmışsın yrn bigün bittignde de aklında kalck bişe olmamalı.çocuklar için düşünüyosun olayın boyutlarını mutlaka,sen cesur birisin üstesinden de gelirsin.Allah iyilerle beraberdir unutma.sizi koruyan kollayan O olduktan sonra gerisi vız gelir.
Çekebilirsen gönderirsin. Kaşık ile test yapsana canım çın çın ses çıkacak mı? Aslında elini attığında sertlik belli oluyor. Minnacık görünüyor başta. Dişte olabilir gibi geldi.Suyu bol bol içiriyorum kabul ediyor çok şükür. Bu sabah 1 kase tarhana içirdim zorda olsa içti kusmadı. İshali devam ediyor. Ateşi Yok. Bide bu sabah ağzına baktım sol alt azı dişinde beyaz nokta var küçük apse gibi dişe benzemiyor diş patlayınca görüntüsü öyle olmuyor o şey rahatsız ediyo olabilir mi diye düşünüyorum foto çekecektim tutturmuyo ağzını sıpa
Canım benim dedem eşin gibi bi insanmış. Annemde bu kötü çocukluğun etkisi hala vardır aklına geldiği anda ağlar ve bir türlü atamıyor. Dedemi ve dedem yüzünden kendisine o hayatı yaşatan anneannemi affedemiyor. Anneannem de çektikleri yüzünden erken bunama oldu..Kesinlikle canim...bende sasiriyorum nasil yakistiriyor kendine.ardi arkasi kesilmiyor.herseferinde daha kotu bi yalanini yakaliyorum.
Ablan icin sevindim canım ne guzel..insallah benimde boyle olur.evet pisman olabilecegim bisi kalmadi.tutunabilecegim bir artisi yok artik..
Cok sagol canim insallah dedigin gibi olur.bu yolda saglikli ilerlemek istiyorum.ben ayakta durabileyim ki cocuklarima da yardimim olsun..psikolog bende dusundum bir faydasi muhakkak olur..
Sagol canım.Rabbime inancim tam.ben degil o pisman olacak bu yaptiklarina.kimse kotu olsun istemem istemedim bu hayatta..ama bana yaotiklari cok canimi yakti..bu kadar guzel bi yuvayi dagitmak icin elinden geleni yapti yapiyo..benimde daha fazla tolere etcek gucum kalmadi.simdi de bahanesi ben babamdan boyle gordum diyo ! Babasi da gece gunduz icen eve gelmeyip pavyonlarda gezen biriymis.sonunda akciger kanserine yakalanip 38 yasinda vefat etmis...
Canım Yok sert değil. Dişe benzemiyo hiç. Çektirmiyo acıyo heralde bakmak bile zor bakıyorum ağzının içineÇekebilirsen gönderirsin. Kaşık ile test yapsana canım çın çın ses çıkacak mı? Aslında elini attığında sertlik belli oluyor. Minnacık görünüyor başta. Dişte olabilir gibi geldi.
Çok şükür canım iyi olmasına sevindimTeşekkrler,aynen ya röntgen çekildi olmamış net diil bidaa diyo orda koptum patladım Karşımıza işinin ehli birini çıkardı Allah çok şükür.eve gelince kendine gelmşti :)
Diş eti değil dimi?Canım Yok sert değil. Dişe benzemiyo hiç. Çektirmiyo acıyo heralde bakmak bile zor bakıyorum ağzının içine
Canım sen nasıl oldun?Çok şükür canım iyi olmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?