2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Teşekkrler,aynen ya röntgen çekildi olmamış net diil bidaa diyo orda koptum patladım Karşımıza işinin ehli birini çıkardı Allah çok şükür.eve gelince kendine gelmşti :)

Ay tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun canim ya ((( allahim ne yaptilar da çocuğun koku cikti acaba. Cocuk bu dikkat etseler ya biraz tam dayakliklar
Çk saol cnm dikkatliler aslında hala tam net diil neden oldgu.kas tonusu diye bişey vardr vücut belli harektleri yapmya hazırlanrken beyne sinyal gönderiyo hazırlıyo bi nevi.bazen aniden ters bi harekt yaparz basit bişedr ama incitirz biyerimzi.bu da öyle oldu bence bianda boşluğunda kaldırdı sanırım.

Çok geçmiş olsun canım neyse ki atlatmış kuzucuk. Öğretmen biraz sertçe mi çekti acaba kolunu? O kadar kolay çıkar mı?
Çıkıyo cnm hiç belli olmuyo,kuzenimin çocugunun 1 ayda 2-3 kez oldu.Allah esirgesin aman dikkat edelim doktrda aynı şeyi diyo kolunun altından kavranması lazım elden çekilmez bebekler dye.saol cnm.

ayyy içim sızladı, çok geçmiş olsun. böyle duyunca insan korkuyor ,başına gelince nasıl olur kim bildir.
Ben çocugu aldğmda anladım kolla ilgli oldgunu çıkıktır doktor halleder dye düşünüyodum da ağlaması acı çekmesi içimi parçaladı.beterinden esirgesin Allah tüm kuzuları.teşekkr ederim

Geçmişolsun canım
Saol cnm siz de nasıl durumlar? Bu 1 hftya kdr süreblr cnm .adenovirüs gbi düşündüm ben.kusma eşlik etmyosa,su verince alıyosa çok endişe edicek bişe yoktr Allahın izniyle.bol sıvı sen de biliyosndr ztn çok geçmiş olsun size de.

Eowynn_arwn cnm gerçekten tahammül sınırlarını zorluyo eşin,bence seni sindirdiğini düşünüyo.var mı bu kdr kolay yalan söylemek .kimse çocuk diil artık hayatta her hareketi yaparken bedellerini düşünürek hareket edeceğimiz yaştayız şuan önemsemiyo sorumluluklarının hala yeternce farkında diil çnkü anlıyacağı bi durumla karşılaşmamış.@ mercimek in de dedği ztn toleranslı davranmışsın yrn bigün bittignde de aklında kalck bişe olmamalı.çocuklar için düşünüyosun olayın boyutlarını mutlaka,sen cesur birisin üstesinden de gelirsin.Allah iyilerle beraberdir unutma.sizi koruyan kollayan O olduktan sonra gerisi vız gelir.

Suyu bol bol içiriyorum kabul ediyor çok şükür. Bu sabah 1 kase tarhana içirdim zorda olsa içti kusmadı. İshali devam ediyor. Ateşi Yok. Bide bu sabah ağzına baktım sol alt azı dişinde beyaz nokta var küçük apse gibi dişe benzemiyor diş patlayınca görüntüsü öyle olmuyor o şey rahatsız ediyo olabilir mi diye düşünüyorum foto çekecektim tutturmuyo ağzını sıpa

Fineas canım cokkk gecmis olsun.insallah tekrari olmaz.benim el bilegim cikar surwkli yer yapti.acisini cok iyi bilirim.kiyamam kuzuya kimbilir nasil acıdı Rabbim korusun..

Haklısın canım, inşaallah tekrarlamaz. Allaha şükür yapan birine denk gelmişsiniz..

Kesinlikle canim...bende sasiriyorum nasil yakistiriyor kendine.ardi arkasi kesilmiyor.herseferinde daha kotu bi yalanini yakaliyorum.

Ablan icin sevindim canım ne guzel..insallah benimde boyle olur.evet pisman olabilecegim bisi kalmadi.tutunabilecegim bir artisi yok artik..

Cok sagol canim insallah dedigin gibi olur.bu yolda saglikli ilerlemek istiyorum.ben ayakta durabileyim ki cocuklarima da yardimim olsun..psikolog bende dusundum bir faydasi muhakkak olur..

Sagol canım.Rabbime inancim tam.ben degil o pisman olacak bu yaptiklarina.kimse kotu olsun istemem istemedim bu hayatta..ama bana yaotiklari cok canimi yakti..bu kadar guzel bi yuvayi dagitmak icin elinden geleni yapti yapiyo..benimde daha fazla tolere etcek gucum kalmadi.simdi de bahanesi ben babamdan boyle gordum diyo ! Babasi da gece gunduz icen eve gelmeyip pavyonlarda gezen biriymis.sonunda akciger kanserine yakalanip 38 yasinda vefat etmis...

Çekebilirsen gönderirsin. Kaşık ile test yapsana canım çın çın ses çıkacak mı? Aslında elini attığında sertlik belli oluyor. Minnacık görünüyor başta. Dişte olabilir gibi geldi.

Canım benim dedem eşin gibi bi insanmış. Annemde bu kötü çocukluğun etkisi hala vardır aklına geldiği anda ağlar ve bir türlü atamıyor. Dedemi ve dedem yüzünden kendisine o hayatı yaşatan anneannemi affedemiyor. Anneannem de çektikleri yüzünden erken bunama oldu..
O adamın oğlu dayım ise hayatında hiç kız arkadaş olmadan yengem ile evlendi, alkolün tadını bilmez, sesini yükseltip eşine şiddet uygulamışlığı asla yoktur, çocukları için yaşayan bir adamdır..
Bu örnek en yakınımından gördüğüm yaşadığım örnek canım. Annemin hayatındaki en doğru karar babamla evlenmek olmuş. Ben ve ablam annemin bu travmatik durumu yüzünden birçok şeye karşı aşırı tepkili yetiştirildik. Erkekten beklentim fazladır, bunu kendime hak görürüm ve tolerem düşüktür. Şimdi enişteme de eşime de 10 numara diyorlar. Çünkü annem sağolsun bize olması gerekeni doğru aşıladı. Allah bu konuda bin defa razı olsun.
Benim gözümde erkeğin bunu yapması ile kadının yapması arasında bir fark yok mesela. Yani ha erkek gitmiş gece içmiş sıçmış aldatmış ha bir kadın. Ama toplumumuzda abuk bir şekilde erkek yapınca aa canım arada öyle mantığı var ve bu beni dehşete düşürüyor. Hayrola erkeğe daha az mı haram? Erkek 10 kere yapınca mı haram yerine geçiyor??!
Demem o ki evlatların için aslında iyi olanı doğru olanının bu adamla evli kalmaman olduğunu düşünüyorum canım.
Zamanında anneannemde bu cesaret olsaydı annem böyle mutsuz bir çocukluk yaşayıp bunun etkilerini bir ömür boyu taşımayacaktı. Anneannem böyle erkenden göçmeyecekti..

Çekebilirsen gönderirsin. Kaşık ile test yapsana canım çın çın ses çıkacak mı? Aslında elini attığında sertlik belli oluyor. Minnacık görünüyor başta. Dişte olabilir gibi geldi.
Canım Yok sert değil. Dişe benzemiyo hiç. Çektirmiyo acıyo heralde bakmak bile zor bakıyorum ağzının içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…