2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım sen nasıl oldun?
Canım ben daha iyiyim antibiyotiği üroloji dr değiştirdi bu hem boğaz hem idrar enf iyi gelecek dedi. Onu kullanıyorum ama içimde de hala şüphe var emzirmeye etki edermi acaba diye bide biliyosun bu ay korunmadık ne kadar kendi kendime yok canım tek ilişkiyle hamile kalınmaz desemde ya olduda tuttuysa çok ilaç kullandım diye içim içimi yiyor

Kızlar bebeğin solak olduğu ne zaman netleşir? Benimki sol eliyle yemek yiyor, diş fırçalıyor, oyuncaklarla oynuyor. İki elini de kullanıyor ama zor işleri solla yapıyor. Eşim de ben de solak değiliz. Garip geliyor bana.

@ceross bildiğim kadarıyla eskişehirdesin tabiki içinde olan adam köy yerinde olsa orda da yapar ama maalesef eskişehirde bu mekanların tam yeri birde arkadaşları bekarmış o bar bu bar takılıyolardır. Sen yeni dükkan açtın çocukların için kazanıp bişeyler yapmak istiyosun o da kazandığını çocuklarının rızkını öyle yerlere harcıyo. Bu yaşantınında bi sonu vardır elbet birgün doyacak sıkılacak aile hayatını özleyecek inşallah bu doğru yolu seni kaybetmeden bulur

Kalem verdinmi hiç eline canım onu hangi elle tutuyor

cuytherock canım şöyle yazıyor:

Çocuğun solak olduğu nasıl anlaşılır
– Çocuğunuza bir şey uzattığınızda, sol eliyle almaya çalışıyorsa
– Yemek yerken, dişini fırçalarken, resim yaparken hep sol elini kullanıyorsa
– Her hangi bir şeyi döndürürken, saat yönünün aksi yöne çeviriyorsa
– Tek ayak üstünde durmaya çalıştığında, sol ayağının üstünde duruyorsa, çocuğunuz size solak olma sinyalleri veriyor demektir.

Fakat 4 yaşına kadar, çocuklar her iki ellerini de kullanabilirler. 4 yaşından itibaren, göz ve el koordinasyonu oturmaya ve artık hangi elinin baskın olduğu ortaya çıkmaya başlar.

Araştırmalar, solaklığın biraz da genetik olduğunu ortaya çıkarmış. Hem anne hem baba solaksa, çocuğun solak olma ihtimali %40, anne ya da babadan biri solaksa %25, anne ya da babanın kardeşlerinde solaklık varsa %15 olarak belirlenmiş.

Canım böyle ağır hasta olunca ve bir yandan evlat olunca sorumluluk devam ediyor, antibiyotiği basit bir rahatsızlık için almadın ki üzme kendini. Bol bol yoğurt ve turşu ye vücut kolay atsın.
Diğer hususta olacağı varsa kesinlikle oluyor(malum benim durum :)) o yüzden hayırlısı olsun diye dua et canım, cuma saati Allah hayırlısını nasip eder inşaallah.

Şu an için ikisini de kullanıyor ama genelde solla yapıyor. Sağ kullanıyorsa da geçici gibi şu şekilde: Mesela solda tuttuğu oyuncağı sağa alıyor, solla oyuncak sepeti karıştırıyor. Sağ eliyle aldığı birşey sola aktarıp şeklini o elle düzeltiyor. Kesinlikle müdahale etmem ama biz sağ kullanırken ona birşeyler öğretmek zor olacak diye çekiniyorum.

Amin canım inşallah 3-4 gün var adetime bi yanım git eczaneye test al haftasonu yap diyo:) ne kadar zor olursa olsun evlat bambaşka hep şu an değil sonra istiyorum desemde çift çizgi görsem havalara uçar moda girerim heralde Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Evet müdahale edilmemeliymiş canım sen takipte ol tabi ama 4 yaşından itibaren şekillenicek sanırım..

Pazar günü ebebekte oyuncaklarda indirim var eğer kalemlerde de olursa carioca nın 1+yaş keçeli kaleminden alıcam bende@Hdou4225 sen almıştın sanırım memnun kaldın mı?

Oğlum da sol ayağıyla topa vuruyor elle bişey yaparken de ikisini de kullanıyor bana da garip geliyor acaba solak mı sağ ayağı kullanmıyor

Ben aşırı meraklıyımdır hemen yapardım herhalde :) ufaklıkta da bi baktım adetim bir gün gecikmiş(saat gibidir 28 günde.bir olurum) Allah Allah dedim hemen gittim test aldım bir de ne göreyim :) sonra eşimi aradım işyerinden geldi hemen kan testi ve bam bam bam

Maşallah canım gelişmeler çk güzel bu durumda.elinle yoklasan izin vermiyomu,bnmki çok fena ısırıyo elde atamıyorum artık :)

Ayyyy çok heyecanlı bak ne güzel sen zor zamanları atlattın sayılır hele 1 yıl sonra falan balını kaymağını yicen inşallah 2 kız sahibi olmak çok güzel maaşallah. ilişkinin üstünden 9 gün geçti olsa bile şu an çıkarmı bilmiyorum gerçi şöyle okudum idrar yolu enf gebeliği engelliyormuş enf olduğu için döllenme olmuyormuş ne kadar doğru bilgi bilmiyorum ama

Fineas canım cokkk gecmis olsun.insallah tekrari olmaz.benim el bilegim cikar surwkli yer yapti.acisini cok iyi bilirim.kiyamam kuzuya kimbilir nasil acıdı Rabbim korusun..
Hadi ya seninki de belki küçüklkten kalan bişe..amin cnm.sen muhakemeni analizini güzel yapıyosun ztn,o nokta geldginde kimse tutamz bence seni.bi eşiği var sanırım bu işin, eşinde farkında.nabza göre harekt ediyo.Allah senin ve çocuklarının yardımcısı olsun hakkınzda hayırlısnı diliyorum

Evet şu anda yavaştan tatlılaşma başladı ikisi birlikte haylazlık yapıyorlar :)) bende çok seviniyorum iki kızım var diye hep hayalim kız çocuğuydu Allah gönlüme göre verdi :) o bilgi tamamen yalan çünkü büyük kızımda ben felaket sistittim bildiğin kan işiyordum ciddi iltihap vardı, hastaneye sistit için sonuç almaya gittiğim gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm :)

Maşallah canım gelişmeler çk güzel bu durumda.elinle yoklasan izin vermiyomu,bnmki çok fena ısırıyo elde atamıyorum artık :)
Çok şükür canım gelişmeler iyi :) sadece ishali devam ediyor. Asla ağzını tutturmuyor ısırıyo bazen kitliyo dişleriyle ağzını kaçıp gidiyo acayip fıkırdak ya :)

İltihap veya olabilir o zaman canım şayet tekrar test vermeye gidecek olursan doktora göster muhakkak. Afta benziyor mu? Böyle ateş ve iştahsızlık sonrası çok yaygın çıkar.
Baktım fotolara Aft gibi değil canım aynen doktora gidince çıldırırcasına ağlıyo o zaman ağzı komple açılır bakar dr artık

Eşim de ben de solak değiliz oğlum solak belirtileri gösteriyor özellikle ayakta. Eşimin amcaları solak onlardan almış olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…