2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Cok uzuldum canım.bi an evlatlarimi o anda dusundum haklisin dafa fazla yara almalarina izin vermemeliyim.uzun uzun yazip anlatmissin durumu Allah razı olsun.hakkini helal et lutfen..

Evet canım eskisehirdeyim.insanin icinde olcak gercekten.onun dedigi asla para odemiyormus.arkadaslari ismarliyormus.cocuklarinin rizkini vermiyormus.tabi ki inanmiyorum.bu durum eskisehire geldigimizden beri var.2011 de geldik buraya.elbet dank edecek kafasina anlayacak ama ben olmayacagim sanirim

Buyuk ihtimalle oyle canım.kucukken cok yaramazmisim.bende hatirliyorum elim kolum ayagim hep cikardi.elimde kaldi bu huy maalesef.
Amin canım cok sagol.insallah iyi oldugumu mutlu oldugumu da yazarim bigun buraya.

Belki ikinizden biri solaklar sağ el kullanmaya zorlanmıştır küçüklüğünde. Çünkü annem başladı yiyecekleri sağ eline tuttur, solla tutarsa elinden al demeye. Benim sol elim daha güçlü ama sağ kullanıyorum. -loyalty

Sol kanat oynar futbolda, eşin çok sevinir:)
Seneye daha çok belli ederler kendini demek ki. Benimki de böyle benziyorlar.
Eşim işten geldiği gibi oğlum topu atıyo önüne oynuyorlar hoşuna gitmez mi kale almış ona eğitici kitap alalım diyorum ne eğitmesi futbolcu olacak görmüyomusun parayı bulduk diyo bide bu adam yüksek mühendis yani beni çıldırtıyor ben futbolu hiç sevmiyorum halı saha maçlarına gıcığım maç günleri tüm halı saha Çimleri eve doluyor bisürü kirli çamaşır.. neyse konudan uzaklaşmışım:) ben deniycem kalem kağıtla bakalım sağla tutacak mı çok dikkat etmedim eline ama ayakta sürekli sol kullanıyor net

O yanlışmış galiba ablamın oğlu solak doktora sormuşlardı dr müdahele etmeyin demiş

Nasip olduktan sonra her şekilde oluyo demekki canım zaten bende ilk kez yeni evlendiğimde sistit olmuştum ondan 6 yıl sonra birde bu ay oldum. Uzun süreden sonra afedersin ama içime boşalma olduğu için sistit olduğumu düşünüyorum. Test yaparsamda adet olursamda burdan paylaşıcam canım:)

Benimki de transfer ücretleri ile ilgili ropörtaj yapıyor Erol’la. Kaç paraya imza attınız diye soruyor, 5 milyon Euro diyor. Oğlum da 5 yapıyor gülüyor:) Zaten öğrettiği bir 5 milyon Euro demek bu yani:) Bizde de küçüklere ek bildiğin büyük futbol toplarından var koridorda oynuyoruz:)

Estağfurullah canım. Bence sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. Eşinden ayrı da mutlu olacağına çokta güzel hayat sürebileceğine eminim. Daha çooook gençsin yanında boyunca destekçin kızın var. Kaybedecek olan sen değilsin. Okunan şu ezanın yüzü suyu hürmetine Allah hakkında hayırlısı neyse kalbini ona yaklaştırır inşaallah..

Aynen öyle canım. İnşaallah senin için güzel olacak olan neyse onun haberini alırız :)

canım en fazla 3 gün sürdü. Birde aklıma elma geliyor. Bakıcı ben tam güne geçince 1 hafta baktı, önceden ben 3 te gidiyordum ve meyve vermiyordu, şimdi 5te geliyorum diye meyve vermeye başlamıştı. 1 elma, muz ve mandalina rendeleyip yediriyordu. Kızım ondan sonra olmaya başladı sanki. Annem de meyveye devam etti. Ben versem de elmayı 1 dilim falan veriyordum, bunlar 1 bütün elma koyuyorlarmış. Şimdi elmayı kestik 2 gündür. Bakalım değişiklik olacak mı? sanki dün akşam daha rahat yaptı az ağlama ile.
Fineas Canım çok geçmiş olsun, inş çabucak iyileşir. Benimde kolum sürekli çıkıyor. ağır vs kaldırsam. O yüzden inş yalama yapmaz, dikkat edin bu konuda.

Eklentiler

• 23E8D131-0366-4352-903A-A9F6192C94C7.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 51
Cok uzak bi yer degil 20 dakikalik mesafe var.evet burda kurduk duzenimizi.buyuk kizimin arkadasliklari okulu vs.benim is yerimi acmam.artik geri donmek mumkun degil.insallah canim..

Amin insallah canım.sagol guzel dileklerin icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…