indirimlerden bez kapamadığıma yanıyorum şuan :) tükenmişler. çok yoğundum bugün hiç bakamadımnapıyorsunuz
hadi ya tükenmiş mi tüh:/ ben de hiç bakmadımindirimlerden bez kapamadığıma yanıyorum şuan :) tükenmişler. çok yoğundum bugün hiç bakamadım
Ay yavrum nasıl baktı tahmin edebiliyorum. Allah bir daha göstermesinYok cnm nerdeee durdurmaz ki bnmki biz elden tutmalı oyunları bıraktık artık,işlem bittikten sonra doktora bi dönüp minnet dolu bakışı vardı ki.nasıl acı çektyse.
Evet elma muz ikisi de kakayı katılaştırır. Ayrıca o kadar meyve fazla bence canım bir anda şeker yükler bebişlere. Yani iki porsiyon şeklinde olsa sorun yokta tek seferde fazla şeker olur gibi geldi. İyi düşünmüşsün. Benim böyle zamanlarda aklım duruyor gelmiyor sebep.canım en fazla 3 gün sürdü. Birde aklıma elma geliyor. Bakıcı ben tam güne geçince 1 hafta baktı, önceden ben 3 te gidiyordum ve meyve vermiyordu, şimdi 5te geliyorum diye meyve vermeye başlamıştı. 1 elma, muz ve mandalina rendeleyip yediriyordu. Kızım ondan sonra olmaya başladı sanki. Annem de meyveye devam etti. Ben versem de elmayı 1 dilim falan veriyordum, bunlar 1 bütün elma koyuyorlarmış. Şimdi elmayı kestik 2 gündür. Bakalım değişiklik olacak mı? sanki dün akşam daha rahat yaptı az ağlama ile.
@Fineas Canım çok geçmiş olsun, inş çabucak iyileşir. Benimde kolum sürekli çıkıyor. ağır vs kaldırsam. O yüzden inş yalama yapmaz, dikkat edin bu konuda.
Hımm apse gibi sanki. O bölgeye şayet çok ağlamazsa karbonat sürmenş tavsiye ederim canım.Şöyle bişey canım diş gibi sert değil
Fiyuuu helalohh mis:) burda da hava çok güzel sahilde teknede balık ekmek yedik şimdi parktayız. bu da manzara :)
Eki Görüntüle 2231215
Canım Ali’nin temelleri 5 şubatta atılmıştı 8 şubatta da adet olmayı bekliyordum :)) 15 şubatta adetim 1 hafta gecikti diye test çubuğunda hayalet çizgi çıkmıştı , inanamadım hemen kan verdim kan testinde 6.3 çıktı.. İlişkiden 10 gün sonra çıkmış oldu kan testinde..Ayyyy çok heyecanlı bak ne güzel sen zor zamanları atlattın sayılır hele 1 yıl sonra falan balını kaymağını yicen inşallah 2 kız sahibi olmak çok güzel maaşallah. ilişkinin üstünden 9 gün geçti olsa bile şu an çıkarmı bilmiyorum gerçi şöyle okudum idrar yolu enf gebeliği engelliyormuş enf olduğu için döllenme olmuyormuş ne kadar doğru bilgi bilmiyorum ama
Ooohhh tadını çıkarın kuzum, Allah daim etsin keyfinizi..ohh mis:) burda da hava çok güzel sahilde teknede balık ekmek yedik şimdi parktayız. bu da manzara :)
Eki Görüntüle 2231215
çok sağol canım amin hepimizin inşallahOoohhh tadını çıkarın kuzum, Allah daim etsin keyfinizi..
Evet müdahale edilmemeliymiş canım sen takipte ol tabi ama 4 yaşından itibaren şekillenicek sanırım..
Pazar günü ebebekte oyuncaklarda indirim var eğer kalemlerde de olursa carioca nın 1+yaş keçeli kaleminden alıcam bende@Hdou4225 sen almıştın sanırım memnun kaldın mı?
Ben aşırı meraklıyımdır hemen yapardım herhalde :) ufaklıkta da bi baktım adetim bir gün gecikmiş(saat gibidir 28 günde.bir olurum) Allah Allah dedim hemen gittim test aldım bir de ne göreyim :) sonra eşimi aradım işyerinden geldi hemen kan testi ve bam bam bam
Bugün canım sıkıldı kızlar.. Kuzenim Doğum yaptı demiştim , bebek evine geldi herşey yolunda şükür , bizde bebek görmeye gittik.. Orda kuzenimin etlisi de vardı.. Aliye bir iki bişeyler söyledi Ali hiç iplemedi etrafı karıştırdı oynadı zaten Ali’nin genel mizacı öyle, 1 dakika durup dinlemez eğer kitap anlatmamı istemediği durumlar hariç.. Artık kendini ifade etmesi gerekir, komutlara cevap vermesi gerekirdi benim çocuklarım bu aylarda gayet aktifti dedi canım sıkıldı.. Zaten komut almayışı canımı sıkıyordu iyice aklıma takıldı.. Birde ben Aliye kadar hiç bebek görmedim , o yüzden bişeyleri kaçırıyor olabilirim varsa bir sıkıntı dost olarak acı söyleyin teselli etmeyin bişeyi yoktur diye.. Attı, cici, mama, meme,agga(ayak),kuş(gak), araba (ann) dışında anlamlı sözcük yok son günlerde babasına bababa diyerek koşmaya başladı bilumum hayvan taklitleri yapıyor ve sıcağa tehlikeye cıs ,pis bişeye dokunduğunda eee ,öpücüğe mmahh ,uykuya ee piş piş diyor Birde en sevdiği kitabına piti diyor.. Organların hiçbirini göstermiyor sorunca hatta üsteleyince arkasını dönüp gidiyor ama Baba nerde Anne nerde deyince bazen işaret ediyor bazen iplemiyor.. Oyuncaklarda öyle kedi at nerde diye sorunca çoğunlukla göstermiyor.. Mesela kediyi getir dediğim zaman kediyi eline alsa bile bana getirmiyor kediyi alıp gülerek kaçıyor, ben bunu hep oyun yapıyor olarak yormuştum.. Eline birşey verip babaya götür desem kesinlikle yapmıyor.. Komutları hiç iplemiyor, dediğimiz nesneye baksa bile eline alsa bile getir götür yapmıyor.. Bazen tamamen duymazdan geliyor.. Tekerlek çevirmeye bayılıyor ama teleelek çevirirken bizimle iletişim halinde, mesela onun çevirdiği tekerleği ben durduruyorum gülüyor , sonra ben çeviriyorum tekerleği o durduruyor falan.. Kitap dinlemeyi seviyor, kitapta yemek varsa mamam, kedi varsa miyav gibi tepkiler veriyor , oyuncaklarına ve bize yemek yediriyor, kedisini beşikte sallayıp ee piş piş yapıyor, oyuncaklarına dıgıdık dıgıdık yapıyor, saklanmayı kovalamaca oynamayı seviyor, sokağa çıkmaya kediye köpeğe çocuğa bayılıyor gidip çocuklara sarılıyor.. Çağırdığımızda çoğunlukla geliyor göz teması neşesi çok güzel şükürler olsun.. Bu bahsettiğim oyunları da kendi istediği zamanlarda yapıyor kısıtlı sürelerde , yoksa hiç dinlemiyor sürekli koşturuyor ve bişeyler karıştırıyor, çekmece indiriyor dolap boşaltıyor, bunları yaparken onu başka bişeye yöneltmenin imkanı yok bas bas bağırıyor.. Ben çocuğumun özgür ruhuna vermiştim bu komut olayını, yoksa ayına göre bir gelişim eksikliği mi var?
her çocuk başka. bn bi gariplik okumadım başına buyruk çocuk olcak demek ki. ama bende senin gibi bebek görmedim yakınımda büyüyen. bnmki bayılıo bişeyler getirip götürsün. ne desem yapıyo yani. çekmeceleri de karıştırdıktan sonra toplayıp kapağını kapatıyor geneldeBugün canım sıkıldı kızlar.. Kuzenim Doğum yaptı demiştim , bebek evine geldi herşey yolunda şükür , bizde bebek görmeye gittik.. Orda kuzenimin etlisi de vardı.. Aliye bir iki bişeyler söyledi Ali hiç iplemedi etrafı karıştırdı oynadı zaten Ali’nin genel mizacı öyle, 1 dakika durup dinlemez eğer kitap anlatmamı istemediği durumlar hariç.. Artık kendini ifade etmesi gerekir, komutlara cevap vermesi gerekirdi benim çocuklarım bu aylarda gayet aktifti dedi canım sıkıldı.. Zaten komut almayışı canımı sıkıyordu iyice aklıma takıldı.. Birde ben Aliye kadar hiç bebek görmedim , o yüzden bişeyleri kaçırıyor olabilirim varsa bir sıkıntı dost olarak acı söyleyin teselli etmeyin bişeyi yoktur diye.. Attı, cici, mama, meme,agga(ayak),kuş(gak), araba (ann) dışında anlamlı sözcük yok son günlerde babasına bababa diyerek koşmaya başladı bilumum hayvan taklitleri yapıyor ve sıcağa tehlikeye cıs ,pis bişeye dokunduğunda eee ,öpücüğe mmahh ,uykuya ee piş piş diyor Birde en sevdiği kitabına piti diyor.. Organların hiçbirini göstermiyor sorunca hatta üsteleyince arkasını dönüp gidiyor ama Baba nerde Anne nerde deyince bazen işaret ediyor bazen iplemiyor.. Oyuncaklarda öyle kedi at nerde diye sorunca çoğunlukla göstermiyor.. Mesela kediyi getir dediğim zaman kediyi eline alsa bile bana getirmiyor kediyi alıp gülerek kaçıyor, ben bunu hep oyun yapıyor olarak yormuştum.. Eline birşey verip babaya götür desem kesinlikle yapmıyor.. Komutları hiç iplemiyor, dediğimiz nesneye baksa bile eline alsa bile getir götür yapmıyor.. Bazen tamamen duymazdan geliyor.. Tekerlek çevirmeye bayılıyor ama teleelek çevirirken bizimle iletişim halinde, mesela onun çevirdiği tekerleği ben durduruyorum gülüyor , sonra ben çeviriyorum tekerleği o durduruyor falan.. Kitap dinlemeyi seviyor, kitapta yemek varsa mamam, kedi varsa miyav gibi tepkiler veriyor , oyuncaklarına ve bize yemek yediriyor, kedisini beşikte sallayıp ee piş piş yapıyor, oyuncaklarına dıgıdık dıgıdık yapıyor, saklanmayı kovalamaca oynamayı seviyor, sokağa çıkmaya kediye köpeğe çocuğa bayılıyor gidip çocuklara sarılıyor.. Çağırdığımızda çoğunlukla geliyor göz teması neşesi çok güzel şükürler olsun.. Bu bahsettiğim oyunları da kendi istediği zamanlarda yapıyor kısıtlı sürelerde , yoksa hiç dinlemiyor sürekli koşturuyor ve bişeyler karıştırıyor, çekmece indiriyor dolap boşaltıyor, bunları yaparken onu başka bişeye yöneltmenin imkanı yok bas bas bağırıyor.. Ben çocuğumun özgür ruhuna vermiştim bu komut olayını, yoksa ayına göre bir gelişim eksikliği mi var?
Genel anlamda bizimkiyle ayni şeyleri yapiyor. Hatta bazi kelimeleri söylüyor bile diyorsun. Benim oglum daha hic kelime soylemiyor mesela baba dede nenne del dışında. Bence her cocugun gelisimi farklıdır ama tecrübeli anneler daha iyi bilir canim.
Bana göre de sıkıntı yoktu, heralde başına buyruk diyordum çünkü sosyal bir çocuk altında başka bişey aramadım bu şekilde tepki alınca acaba dedimher çocuk başka. bn bi gariplik okumadım başına buyruk çocuk olcak demek ki. ama bende senin gibi bebek görmedim yakınımda büyüyen. bnmki bayılıo bişeyler getirip götürsün. ne desem yapıyo yani. çekmeceleri de karıştırdıktan sonra toplayıp kapağını kapatıyor geneldebabası çok düzenlidir ondan mı geldi huyu bilemiyorum. küçük serseri aliiiii yerim bn onu.
Benimki de transfer ücretleri ile ilgili ropörtaj yapıyor Erol’la. Kaç paraya imza attınız diye soruyor, 5 milyon Euro diyor. Oğlum da 5 yapıyor gülüyor:) Zaten öğrettiği bir 5 milyon Euro demek bu yani:) Bizde de küçüklere ek bildiğin büyük futbol toplarından var koridorda oynuyoruz:)
Eşim işten geldiği gibi oğlum topu atıyo önüne oynuyorlar hoşuna gitmez mi kale almış ona eğitici kitap alalım diyorum ne eğitmesi futbolcu olacak görmüyomusun parayı bulduk diyo bide bu adam yüksek mühendis yani beni çıldırtıyor ben futbolu hiç sevmiyorum halı saha maçlarına gıcığım maç günleri tüm halı saha Çimleri eve doluyor bisürü kirli çamaşır.. neyse konudan uzaklaşmışım:) ben deniycem kalem kağıtla bakalım sağla tutacak mı çok dikkat etmedim eline ama ayakta sürekli sol kullanıyor net
Benimki de transfer ücretleri ile ilgili ropörtaj yapıyor Erol’la. Kaç paraya imza attınız diye soruyor, 5 milyon Euro diyor. Oğlum da 5 yapıyor gülüyor:) Zaten öğrettiği bir 5 milyon Euro demek bu yani:) Bizde de küçüklere ek bildiğin büyük futbol toplarından var koridorda oynuyoruz:)
ohh mis:) burda da hava çok güzel sahilde teknede balık ekmek yedik şimdi parktayız. bu da manzara :)
Eki Görüntüle 2231215
indirimlerden bez kapamadığıma yanıyorum şuan :) tükenmişler. çok yoğundum bugün hiç bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?