2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar belki basit gözüken ama çok ciddi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Aralık ayında 1 hafta tatildeydik ve bu sürede kızım hep bebek arabasında uyudu biz odamıza geçtiğimizde yatağına aldık. Tatil öncesi uyumalarında ve gece uyanmalarında yanına yatardım döne döne yarım saatte falan uyurdu. Tatil dönüşü 1saat 1.5saat 2saat yok uyumuyo ve çığlık çığlığada ağlıyo. Evde bebek arabasında uyutmaya başladım ohh mis 5dk da uyuyo hoop beşiğine alıyorum gece uyandığında da eşimle aramızda döne döne uyumaya devam.. biliyosunuz 2 hafta önce hastalandı kızım bu defa gece uyanmalarında da aramızda yatmayı reddedip bebek arabasında uyumaya başladı 2 haftadır bi gece eşim bi gece ben derken gece yarısı uyanmalarında da bebek arabasında gezdirir olduk ve maalesef 10 gündür falan gece yarısı uykularında bebek arabasından beşiğine aldığımız an çığlık çığlığa.. bu gece 2.30da uyandı şu saate kadar belki 5 kez bebek arabasında uyuyoo beşiğe alıyorum çığlık çığlığa..

Belki basit bişey Allah beterinden korusun ama çok çaresiz hissediyorum hüngür hüngür ağlayasım var nasıl çözüm bulucam bilmiyorum. Eşime söyledim bikaç gün sonra bebek arabasını evden arabaya götürüyoruz ağlarsa ağlasın bizde pes etmeyip bi şekilde bundan vazgeçiricez diye. Çözüm yolu varmı sizce napmalıyım?

Bazen çocuk hasta ya da huzursuz diye onun istediklerini yapıyoruz. Benimki de mis gibi beşiğinde yatardı. Önce anneme ziyarete gittiğimizde yer yatağına alıştı sonra eve gelince beşiği reddetti daha sonra bize ulaşabileceği şekilde hemen yanımızda ayrı yatakta yatmaya alıştı şimdi mümkün değil beşiğinde ya da ayrı odada uyumuyor. Ben çözüm bulamadım. İnşallah sen bulursun kuzum. Bebek arabası olayı daha zor. İlk uykuya daldığı yer bebek arabası olmamalı bence. İsterse geç uyusun ama bebek arabasında gezdirmeyin.

Tamam canim sagol

Evet kalemi kalın cok güzel tutuyor kalemi. Clemontoni canım markası. Ben cok memnun kaldim. Daha once baska bir marka almistim onu 2 gunde haletti bu kaliteli.

Neye dolduruyorsun canım onu? Kusura bakma canım boyle konularda cok cahilim ben

Bende aymi düşünmüştüm. Özgürlüklerime düşkünler demekki:)

canım yeni gördüm mesajını. anlattıklarında hiçbir gariplik yok. benim anladığım senin de dediğin gibi özgür ruhlu bir çocuk. o kadının yorumu saçma olmuş. bu yaşta bir bebekten itaat etmesini bekleyemeyiz zaten. oğlun yine baya baya sesler çıkarıyormuş taklit falan. sena "sıfır" ben napayım:) gelişimi yaptıkları gayet güzel sevinmelisin bile canım takma hiç kimseyi.

probiyotik ile mayalama yoğurt arasındaki fark ne?

Bebek arabasi ile Uyutma eziyetini oglum doğduğunda ilk bir kac ay yasadim ama sonra biraktik. Disri ciki geldikten sonra tekerlekleri temizle et cok.zor oluyordu sonra emerek uyutmaya alıştırdım.

Doğal ebeveynlik ile ilgili hangi kaynakları okudun canım? Ben hiç rastlamadım bu konuyla ilgili kaynaklara

ohh mis:) burda da hava çok güzel sahilde teknede balık ekmek yedik şimdi parktayız. bu da manzara :)
Eki Görüntüle 2231215
Wuuuu harika canım.Allah huzurunuzu daim etsin :)))

Canim yazdiklarin gayet normal..canini sikmana hic gerek yok.hicbir bebek digerine benzemez.her bebegin karakteri farkli biliyosun.ki Ali masallah kendini cok iyi ifade edebilen bi bebek :)
Canim bebekler birseye cok cabuk alisiyorlar.tek cozum bebek arabasini ortadan kaldirip baska bi yontemle uyutmak.insallah cabuk adapte olur..

Kızlar Amerika’da bazı yerlerde kızamık salgını başlamış diyorlar
Ayyy Allah korusun.uzun zamandir kizamik vakasi gormedim duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…