2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben de ekşi maya yapacam tarif rica etsem?
Canım ben temiz kavanoza 50 gram un 50 gram su koydum ertesi gün aynı saatte yarısını attım yine 50 gram un yine 50 gram su ekledim ertesi gün yine yarısını attım biraz suluydu 50 gram un 30-40 gram su ekledim, bakalım yarın nasıl olacak ? Bende ilk defa yapıyorum yesoka90 yapmıştı esra_s nın mayası da yeni 1 haftayı dolduruyor diye biliyorum

Ayyy nasilda cocukluguma dondum mesajinla.ne guzel gunlerdi o gunler.simdiki cocuklarimiza bende cok uzuluyorum.bende cok hayvan pesinde kosardim.kavonoza yesil yaorak atip karinca mi koymazdim ugur bocegi vs.sumuklu bocek toplayip kolye yapmaya calisirdim :))) daha niceleri.eve ust bas rezil gibi girerdik.anneden de bi saplak yiyince ohhhh keyfime :))

Sağ ol canım. Ben de bakayım. Adem güneşin bazı söylemleri çok uçlarda geliyor bana da. Anne dışında kimse bez değiştirmeyecek falan

Maya ile ekmek mi yapiyorsun?

Evet bu da doğru bir tespit kesinlikle bende yaşadım böyle de olmuş olabilir. Ben unutmamak için günlük gibi birkaç ayda bir yazıyorum yaptıklarını :) anısı kalsın diye.
bide bu anı defterinin arka tarafına kullandığı kelimeleri de yazabilirsin. bn hiç yazmadm kız olsa hoşuna giderdi büyüğünde ama erkek olunca ilgilenmez die düiündüm. şimdiden tarihler karışıp anılar silinmeye başladı keşke yazsaymışım diyorum belki geline ya da toruna verirdim. arka kısma sözlük yazmak güzle olabilir.
bilav=pilav
bark=park
mam mam=hav hav
bak bak=vak vak
gibi gibi

bndr paten sürerdim önceden liseye kdr sürdüm heralde. bi kere bebek yokken eşimle sahilde gezerken paten kiralama gördük dedim hadi sürelim. eşimde ağırdır. olmaz ben düşerim dedi. tek yapmakta eğlenceli gelmedi bana. kayağa gidelim dedim bi kış. bi yerimizi kırarız dedi. lunaparka gidelim dedim ben korkarım dedi. monoton sıkıcı bi şekilde takılıyoruz. tek eğlencemiz sinemaydı artık ona da gidemiyoruz.

bende doğal ebeveynliğe kaymış durumdayım. ihtiyacı olduğu sürece ona destek olacağım. bu kdr küçükken tek uyuyabilsin her işini tek yapabilsin diye oğlumu zorlayamayacağım. yıpranan ben oluyorum ama olsun. o sevgiyle koşup sarılması gözlerimin içine bakıp şap şap heryerimi öpmesi yetio

konu neydi ya ben kaçırmışım

cuytherock Polyanna82 Eowynn_arwn liliyaa mercimek_16 kızlar bilmiyorum nasıl çözüm bulucam gece olup kızım uyuyunca içim şişe şişe uyuyorum yine uyanıp bebek arabasında uyumak isticek diye. Ama sanırım bu bebek arabasını evin içinden çıkarmadan ben çözümü bulamıycam..

Canım aslında her işi kendi başına yapabilme kapasitesi bağlanma döneminde ne kadar güvenli bağlandığı ihtiyaçlarının ne kadar cevap bulduğu ile alakalı ihtiyaçları karşılanan bebek ayrılma döneminde (2-4 yaş aralığında) sağlıklı bir bağımsızlaşma dönemine giriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…