2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet arabayı yok edip bak araba yok gitmiş falan dicem umarım başarabilirim
Ben öyle durumlarda o ismi kullanmıyorum yani “araba” demiyorum. O kelime yasaklı oluyor bizde. Mesela muz a takıntı yaptıysa sürekli muz yiyorsa üç beş gün muz kelimesini kullanmıyorum. Hatta eşime anlatırken maymunların yediği meyvelerden alsana falan diyorum:) İsmini duydukça aklına geliyor.

Yaparız grupça inşaallah :) Ooo süper inşaallah ekşi ekşi fosurdar :)

Benim tarif böyle değildi yanlış hatırlamıyorsam 1,5 kaşık un 1 kaşık su ileydi ve beslerken ikinci gün 1,5 kaşık un 1 kaşık su 3. Gün 3 kaşık un 2 kaşık su şeklinde katlanıyodu yani kavanozdaki toplam miktar kadar besleme yapılıyordu.

Söylediği kelimeleri söylediği gibi yazmadım çok güzel katkı olmuş çok teşekkür ederim :)))

bence de öyle. keşke bukdr küçükken daha fazla vaktimizi birlikte geçirebilsek. hafta içi anca günde 2 3 saat görebiliyorum oğlumu.

bizde de emme için öyle oluo emme meme lafı duyunca yapışıo eşime diyorum susss hiç deme :)

Hahhahaa :) bizim de nadide farkımız kayağa ses çıkarmaması herhalde. Kızlar doğmadan evvel Karadeniz turu yapmıştık orduda yamaç paraşütü yapayım dedim vay sen misin teklif eden :))) bizim en büyük eğlencemiz yürüyüş doğa turu filandı malesef bizde monotonlaştık.

Canım malesef ama malesef böylesi durumlarda tek çözüm ağlatma oluyor. Ben büyük kızımın uyku saatimi düzenlemek için 1 ay gibi bir süre her akşam kanguruya takıp ev çevresinde yürüyüşle uyutmuştum. Belki işini görür?

ahaha ne güzel:))) biz de hayvanları hiç rahat bırakmazdık:) kısmet olursa bu yaz kızıma ördek yavrusu alacam. bahçede oynasınlar:)

Kizlar merhaba
Kizim uzun suredir sanki agzina yedigi geliyorda geri yutuyormus gibi gulk gulk yapiyor yutkunuyor
Bikac gundur daha yogun olmaya basladi hep yutkunuyor ackende tokkende.
Bu aksamda mama verdikden sonra 10 dk boyunca kustu.
Refluden supeleniyorum varmi bi onerisi olan ayni seyi yasayan

Herkese iyi pazarlar
İşe başlayınca yeni bir düzen kurma telaşından ötürü pek yazamadım ama takipteyim arkadaşlar hasta kuzulara acil şifalar diliyorum.
Kızımın bu aralar hem gündüz hem de gece uykusu berbattı. Gündüz sadece 20 dakika uyuduğu veya hiç uyumadığı oluyordu gece ise sabaha kadar en az 10 kez uyanıp memede uyuyordu ve memeyi çektiğim an uyanıyordu. Kendimi geçtim kızım için endişelenmeye başladım çünkü gündüz çok yorgun görünüyordu. Bu sefer ciddi ciddi uyku eğitimine karar verdim. Eğitim derken kendi odasında ve yatağında uyumaya alıştırmayı kastediyorum. Cuma günü başladık eşim de destek oluyor sağolsun. Ben ya da eşim kızımı yatağına koyduktan sonra yere yanına uzanıp elini okşayarak pış pışlıyoruz. İlk gün biraz ağladı ama tahmin ettiğim kadar çok ağlamadı daha çok mızırdanma şeklindeydi. 1 saat kadar sürdü uyuması. Gece de 3 kez uyandı. Dün daha iyiydi yine 1 saat kadar sürdü uyuması ama daha az ağladı ve gece 2 kez uyandı. Bu gece umarım daha iyi olur. Sabah gayet neşeli uyanıyor daha iyi dinlenmiş gibi geliyor bana. Ben de aylar sonra ilk defa iyi uyuyorum iki gecedir çok şükür biraz kendime geldim

yenidoğan reflüsü var mıydı? bnm oğluumda yrnidoğan reflüsü vardı. hala ara ara gulk yapıyor bnmki de. ben de şüphedeyim.
Polyanna82 siz reflü ilacına drvam ediyor musunuz?

ne kadar sevindimm harika:) vallahi bravo canım ya hem kızın hem senin için ne güzel olmuş. inşallah daha da güzel geçer geceleriniz:)

Merhaba kızlar nasılsınız? Biz yine ateşlendik gün aşırı ateşleniyo kızım ama öksürük burun akıntısı vs yok henüz. Sanırım dişlerden.
Fineas geçmiş olsun okuyunca birden yerimden hoplamışım, ben okuyunca kötü oldum kim bilir nasıl kötü olmuşsundur ya Rabbim Bi daha yaşatmasın
@ceross senin için devamlı dua ediyorum, inanıyorum mutlu olacaksın inşallah eşinle ya da eşin olmadan..
Diğer tüm hasta kuzulara da geçmiş olsun..
Kızlar ebebekten oyuncak alayım dedim ama sepete attığım ürünleri silemiyorum. Tarayıcıdan da kendi uygulamasından da olmuyor:/ daha sonra Bi daha denerim artık.

Bana da burda fırıncı eşit miktarda su eşit miktarda un dedi , ölçü belirtmedi.. Bende kafama göre 50 gram belirledim o da yaklaşık 3-4 çorba kaşığına denk geliyor sanırım.. Bakalım inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…