Herkese iyi pazarlar
İşe başlayınca yeni bir düzen kurma telaşından ötürü pek yazamadım ama takipteyim arkadaşlar hasta kuzulara acil şifalar diliyorum.
Kızımın bu aralar hem gündüz hem de gece uykusu berbattı. Gündüz sadece 20 dakika uyuduğu veya hiç uyumadığı oluyordu gece ise sabaha kadar en az 10 kez uyanıp memede uyuyordu ve memeyi çektiğim an uyanıyordu. Kendimi geçtim kızım için endişelenmeye başladım çünkü gündüz çok yorgun görünüyordu. Bu sefer ciddi ciddi uyku eğitimine karar verdim. Eğitim derken kendi odasında ve yatağında uyumaya alıştırmayı kastediyorum. Cuma günü başladık eşim de destek oluyor sağolsun. Ben ya da eşim kızımı yatağına koyduktan sonra yere yanına uzanıp elini okşayarak pış pışlıyoruz. İlk gün biraz ağladı ama tahmin ettiğim kadar çok ağlamadı daha çok mızırdanma şeklindeydi. 1 saat kadar sürdü uyuması. Gece de 3 kez uyandı. Dün daha iyiydi yine 1 saat kadar sürdü uyuması ama daha az ağladı ve gece 2 kez uyandı. Bu gece umarım daha iyi olur. Sabah gayet neşeli uyanıyor daha iyi dinlenmiş gibi geliyor bana. Ben de aylar sonra ilk defa iyi uyuyorum iki gecedir çok şükür biraz kendime geldim