2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Senin bebeğin alerjikti diye hatırlıyorum? Olabiliyor alerjik bebeklerde reflü, çok rahatsız oluyorsa bebek gastroya gitmeni tavsiye ederim..

Geçmiş olsun canım , aşağıda ürünleri düzenle butonu var o çıkmıyor mu?

yenidoğan reflüsü var mıydı? bnm oğluumda yrnidoğan reflüsü vardı. hala ara ara gulk yapıyor bnmki de. ben de şüphedeyim.
Polyanna82 siz reflü ilacına drvam ediyor musunuz?

Yok bizde birkac aydir basladi. Baslarda seninki gibi tek tuk gulk yapiyordu cok yedi galiba ondan diye dusunuyordum.
zamanla artti bugunde surekli geğiriyor.
Korkumdan birsey yediremiyorum insallah senin bebeginkide ilerde cogalmaz
Senin bebeğin alerjikti diye hatırlıyorum? Olabiliyor alerjik bebeklerde reflü, çok rahatsız oluyorsa bebek gastroya gitmeni tavsiye ederim..
Evet cildi cok hassas
Dun gun kurusu kayisi erik kurusu elma kurusu kaynatip irmik ekleyip vermisdim erik baya eksi yapmisti midesinemi dokundu anlayamadim
Bunlar icin bi test yaptirabilirim degilmi onceki gun ufak bi parca lahmacun yemisti o gunde rahatsz oldu

Biz dr a sorduk reflu olabilir dedi teşhisi surup vericem iyileşme olma durumuna gore bakıyoruz dedi. Gastrotuss baby diye bitkisel surup verdi. Hastalikti filan derken cok duzenli vermedim ama her aksam yatmadan önce 5ml verdim. Bu aralar yapmıyor gulk gulk

Neguzel masallah. Bir arkadaşımda kendi odasında uyutmaya basladigindan beri daha uzun uyduğundan bahsetmisti. Bende ne zaman ayirsam diye düşünüyorum. Memeden kesincemi sonra oncemi bilmiyoum. Zaten ayirsamda alisana kadar benim de o odada yatmam lazim

Canim sepetteki urunu saga kaydır çöp kutusu çıkıyor. Bende cm yi arayip ogrenmistim

Kalemlerde de indirim varmis acele ettim ben bu arada benim oglumdada bu ara vileda ve elektrik supurgesi hastalığı var. Balkonda duruyorlar surekli gidip balkonun onunde ağlıyor verene kadar susmuyor..alayim diyorun esime erkek cocuga olmaz diyor

Yine soru soracagim:) ekmek makinesinde mi normal fırındami yapiyorsun ekmegi?
Ben daha önce hiç ekmek yapmadım, sadece hamburger ekmeği denemişliğim var.. Ekşi mayalı ekmek makinede yapılmıyor diye biliyorum.. Hazır toz ekşi mayalar var dr otkerin omlarla oluyor ama ekmek Makinesinde.. Bende senin gibiyim , birde benim annem beceriklidir ama aktarmadı sağolsun bende sonradan hep kendi çabamla öğrenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…