2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet canım test yaptırabilirsin ama testlerde sonuç vermiyor genellikle deneme yanılmayla kendin buluyorsun

Çok yanlış düşünüyor bence , musluk tamir etmenin bulaşık yıkamanın cinsiyeti olmaz.. Bak ikimizde benziyoruz bir noktada donanımsız yetişmişiz şu anda nasıl zorlanıyoruz.. Aynısını evlatlarımız da yaşamasın mesela Ali biraz büyüsün tamir takımı da alacağım şu an bu kadarını anlıyor o yüzden vileda ile bulaşık takımı aldım.. Kızım olsaydı ona da aynı oyuncakları alırdım.. Böyle şeylerle cinsiyetinde sapma olmaz eşin çok farklı düşünüyor aksine ilgili bilgili ve çekici bir adam olur , en azından kendine yeter herşeyde o neydi bu neydi diye koşturmaz.. Bu sabah kahvaltıda Acar Baltaşı dinledim , cinsiyet ayrımcılığıyla büyüyen çocuklar ilerki yaşamlarında daha sınırlı düşünüyormuş daha çok kalıplara bürünüyormuş.. Aslında birkaç bilimsel makale araştıralım eşine okutalım daha ikna edici olur

Cok sevindim canım.insallah boyle iyiye gider uyku duzeniniz :))

Allah razı olsun canım insallah..sizede cok gecmis olsun..

Gule gule kullansin kuzucuk :)

tatildeyken kızım kedinin birini bir mıncıkladı anlatamam:)) kediyi yükledi kucağına aldı götürüyor:)) kedinin gıkı çıkmadı yalnız.
:) demek kedi de onu sevdi. bazen o kdr büyük nesneleri nasıl taşıyor diye şaşırıyorum. bnm ki bide çiroz ama koca çamaşır selesini playskool ilk arabamı fln havaya kaldırıp taşıyor sürüklemiyor.

ne kadar masum:) ben neler yaptım bir bilsen:)
bnm kardeşim her hayvanı severdi. böcekleri kutuya toplardı beslicem diye. bigün pantolonun cebini solucan doldurmuş gelmiş anneme ben bunları beslicem demiş annem pant la birlikte atmış solucanları yarasa yakalamışlığı bile var.

sorma aynen öyleyiz. bazen eşime diyorum keşke sende emzirebilsen. bazen diyorum yeter kopartıp al napıyosan yap dicem. bazen diyorum öf süt bitse de kurtulsak. deli deli düşünceler.
Aynı cümleler birebir Canımdan beziyorum valla, tatil iyiydi yarın okullar başlıyor yine zombi gibi okula gitmeler başlayacak

@yesoka90 Canım ekşi maya yaparken kavanoz kapağını tam kapatıyor muyuz ? Yoksa üstüne kapatıp ama sıkmayıp hava mı almalı? esra_s Canım senin mayan ne durumda?
ben memlekete gelirken unuttum, beslenmedi.gidince yine deneyeceğim. çiçek bakmak gibi özen istiyor

her defasında kavanozun yarısı dökülüyor ondan sabit kalıyor miktar

ben hala kanguruda uyutuyorum

oyuncaklara bu kadar takılmak için çok erken 3-4yaslarinda evet külotlu çorap giydirmeyin diyen doktor var cinsiyet karmaşası yaşamasın diye.ama şuan anlamsız.benim oğlum vilada seti ile oynuyor,toz alıyor bu erkek-kadın ayrımı değil ki

ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…