Neguzel masallah. Bir arkadaşımda kendi odasında uyutmaya basladigindan beri daha uzun uyduğundan bahsetmisti. Bende ne zaman ayirsam diye düşünüyorum. Memeden kesincemi sonra oncemi bilmiyoum. Zaten ayirsamda alisana kadar benim de o odada yatmam lazim
Sağol canım evet belki de daha rahat uyuyorlardır bizim sesimizden filan uyanmadan. Ben de senin gibi düşünüyordum kendime yer yatağı yaptım hatta beşiğinin yanında uyuyacaktım ama gerek kalmadı. İnşallah böyle devam edip bir düzen kurabiliriz.
oyuncaklara bu kadar takılmak için çok erken 3-4yaslarinda evet külotlu çorap giydirmeyin diyen doktor var cinsiyet karmaşası yaşamasın diye.ama şuan anlamsız.benim oğlum vilada seti ile oynuyor,toz alıyor bu erkek-kadın ayrımı değil ki
Birde şu açıdan bakmak lazım vileda yapmak toz almak sadece kadın işi mi erkekler yapamaz mı sanki , işte bizim bu düşünceyi yeni nesille beraber yıkmamız lazım..
Oğlumun ateşi geçti az az da yemeye başladı ama sümüklü İshal geçmedi netten bakıyorum amipli dizanteri gibime geliyor kafayı yiyorum antibiyotik de başlamadık. Eşim kakayı tekrar tahlile götürdü bu sefer Astrovirüs falan hepsini istedim bakılacak. İçim sıkılıyo ya alerjiyken ishal şimdi ishal.bez açmaya korkar oldum hep böyle mi olacak hayatımız anne olmak neden bu kadar zor. Çok içim sıkkın
“Bu kitap senin için bebeğim” isimli bir kitap var :) ben onu aldım. Her şeyi düşünmüşler. Yazılacak ve fotoğraf yapıştırılacak yerleri dolduruyorum. İnşallah anne olacağı zaman hayatta olurum da veririm:)
Oğlumun ateşi geçti az az da yemeye başladı ama sümüklü İshal geçmedi netten bakıyorum amipli dizanteri gibime geliyor kafayı yiyorum antibiyotik de başlamadık. Eşim kakayı tekrar tahlile götürdü bu sefer Astrovirüs falan hepsini istedim bakılacak. İçim sıkılıyo ya alerjiyken ishal şimdi ishal.bez açmaya korkar oldum hep böyle mi olacak hayatımız anne olmak neden bu kadar zor. Çok içim sıkkın
evet hep böyle olacak hayatımız, kalbimiz hep dışarda atacak.
antibiyotik bağırsağa etki ediyor mu o neden? inşallah temiz çıkar canım netten bakma hiç bişeye.
Uygulamasından girince öyle yapıyı ama silmeden uygulamadan atıyo anlamadım. Tarayıcıdan girince hallettim :* @ceross
Ben de e bebekten kanz ın yürüyüş arkadaşımı ( kızım kısa oklavayı yere sürdüre sürdüre geziyo ben de madem oyuncağını alayım dedim :) ) ve vileda setini aldım..
Biz dr a sorduk reflu olabilir dedi teşhisi surup vericem iyileşme olma durumuna gore bakıyoruz dedi. Gastrotuss baby diye bitkisel surup verdi. Hastalikti filan derken cok duzenli vermedim ama her aksam yatmadan önce 5ml verdim. Bu aralar yapmıyor gulk gulk
Bana da burda fırıncı eşit miktarda su eşit miktarda un dedi , ölçü belirtmedi.. Bende kafama göre 50 gram belirledim o da yaklaşık 3-4 çorba kaşığına denk geliyor sanırım.. Bakalım inşallah tutar
“Bu kitap senin için bebeğim” isimli bir kitap var :) ben onu aldım. Her şeyi düşünmüşler. Yazılacak ve fotoğraf yapıştırılacak yerleri dolduruyorum. İnşallah anne olacağı zaman hayatta olurum da veririm:)
E-bebeğin oyuncak indirimi var, kendimi kaybedip 265tl harcamışım.. Bulaşık seti, vileda seti (gelin bana çok dua edecek), tak çak, tünelli oyun çadırı,müzikli sürüş arkadaşım, sallanan at ve oyun matı aldım
Çok yaşa mercimek. Ben de aldım aklımdaydı hep unutuyordum. Vileda seti mutfak seti alışveriş arabası :) Elektrik süpürgesi bulamadım:/ Tamir setini ahşap almayı düşünüyorum büyükçe odasında köşe yapacağım taşınınca:)
Ben de bugün arkadaştan kefir mayası aldım şimdi besleniyor hayvancık. Benimki hergün kefir içiyordu hazır tabi. Son günlerde kefir içmedi meyveli verdim içim de rahat etmiyordu iyi oldu.
Bu da cool Erol Doğum gününde kızlarla ilgilenemedi. Mekanın karşısında ev taşınıyordu. Oraya asansörlü taşıma Şirketi gelmiş kepçe niyetine ona kaçıp kaçıp gitti.
Arabada dursun diye açılmamış topitop veriyoruz bu ara. Bir mekandan çıkınca vermişlerdi ona takıntı yaptı bu ara.