hobaaa ben zaten hayal bile kuramıyorum öyle uykusu gelip kendi yattığı günleri.uyku eğitimi vermek istemiyorum. kadir tuğcu uyku yemek yemek gibi ihtiyaçtır öğrenilmez diyor ki bence mantıklı ama her gece 6-7kere uyanıp emiyor,ağlayarak uyanınca çok zor uyuyor.yas zaten 40a yanaştı iyice bitik,yaşlı hissediyorum. bir uykusu düzene girse insana dönüşeceğimBüyük kızım kanguruyu bıraktığında 2 yaşını geçmişti :)
Sağol canım iyiki varsınız. amip çıktıevet hep böyle olacak hayatımız, kalbimiz hep dışarda atacak.
antibiyotik bağırsağa etki ediyor mu o neden? inşallah temiz çıkar canım netten bakma hiç bişeye.
maşallah maşallah yakışıklı ve asilÇok yaşa mercimek. Ben de aldım aklımdaydı hep unutuyordum. Vileda seti mutfak seti alışveriş arabası :) Elektrik süpürgesi bulamadım:/ Tamir setini ahşap almayı düşünüyorum büyükçe odasında köşe yapacağım taşınınca:)
Ben de bugün arkadaştan kefir mayası aldım şimdi besleniyor hayvancık. Benimki hergün kefir içiyordu hazır tabi. Son günlerde kefir içmedi meyveli verdim içim de rahat etmiyordu iyi oldu.
Bu da cool Erol Doğum gününde kızlarla ilgilenemedi. Mekanın karşısında ev taşınıyordu. Oraya asansörlü taşıma Şirketi gelmiş kepçe niyetine ona kaçıp kaçıp gitti.
Arabada dursun diye açılmamış topitop veriyoruz bu ara. Bir mekandan çıkınca vermişlerdi ona takıntı yaptı bu ara.
geçmiş olsun canım. merak etme antibiyotikle geçer 1 haftada.biz 1ay ishalle uğraştık doktor başta vermeyince antibiyotiği. ben ilaç vermek istemiyorum ama bunun başka çaresi yok.insallah kısa zamanda toparlarSağol canım iyiki varsınız. amip çıktıaynı zamanda astrovirüs. Ve norovirüs de pozitif çıktı. Evet canım ediyormuş yarın antibiyotiğe başlıcaz. Sabah 10 da çağırdı doktor. Dişinde apse gibi bişey var onu da göstericem. Yavrum diş bi yandan mikrop bi yandan savaşıyo iyice mızmız oldu kıyamıyorum yine de çok ağlamadı yetişkinleri bile yıkmış bu amipli dizanteri gene iyi dayandı aslan
Çok asildir kepçeci oğlum. Zaten ilgisi makina mühendisliği ile su tesisatçılığı arasında gidip geliyordu şimdi tırcılık kepçe operatörlüğü arasında gidip geliyor:)maşallah maşallah yakışıklı ve asil
Bizimkinin nedeni tam bulunmamıştı doktor haftasonu hemen müdahale edelim diyip artık antibiyotiğe başlatmıştı. Kar zarar hesabı yapmak lazım üzülme üç güne kendine gelir.Sağol canım iyiki varsınız. amip çıktıaynı zamanda astrovirüs. Ve norovirüs de pozitif çıktı. Evet canım ediyormuş yarın antibiyotiğe başlıcaz. Sabah 10 da çağırdı doktor. Dişinde apse gibi bişey var onu da göstericem. Yavrum diş bi yandan mikrop bi yandan savaşıyo iyice mızmız oldu kıyamıyorum yine de çok ağlamadı yetişkinleri bile yıkmış bu amipli dizanteri gene iyi dayandı aslan
Sağol canım hatırlıyorum bebeğin çok zaman ishaldi lapa yediriyodun. Ne yapalım allah beterinden korusun antibiyotikle iyileşeceksek kullanıcaz. Probiyotik de kullanıyorum inş atlatırız kısa zamanda 5 gündür baya yıprandım..geçmiş olsun canım. merak etme antibiyotikle geçer 1 haftada.biz 1ay ishalle uğraştık doktor başta vermeyince antibiyotiği. ben ilaç vermek istemiyorum ama bunun başka çaresi yok.insallah kısa zamanda toparlar
6-7 defa uyanmak çok zor ya:/ Memeyi azalttıkça bir de diş belasından biraz kurtulunca anca düzelecekler. Şimdi ben de ilaççı olacağım ama benimki 3-4 kere anlamsız bir şekilde uyandığı dönemde yeni gelen diş olmadığından doktor day&night kullanabilirsin demişti. Düzene girdiği için vermedim ama 6-7 senin de onun da yaşam kalitesini etkiler hep böyleyse düşünebilirsin. Bizimki 2-3 defa uyanıyor.hobaaa ben zaten hayal bile kuramıyorum öyle uykusu gelip kendi yattığı günleri.uyku eğitimi vermek istemiyorum. kadir tuğcu uyku yemek yemek gibi ihtiyaçtır öğrenilmez diyor ki bence mantıklı ama her gece 6-7kere uyanıp emiyor,ağlayarak uyanınca çok zor uyuyor.yas zaten 40a yanaştı iyice bitik,yaşlı hissediyorum. bir uykusu düzene girse insana dönüşeceğim
Sağol canım.bu amip bazen çıkmayabiliyomuş biz gaita mikroskobik inceleme yaptırdık 5 gün önce çıkmamıştı. Antibiyotik de başlamadık temiz herşey boğazında bişey Yok burnunda Yok kaka da Temiz olunca rahatladık.. ama Şimdi benim içim içimi yiyince eşime dedim bidaha yaptıralım çıktı bu sefer. Belki sizin de amipti. Çünkü çok benziyor belirtilerBizimkinin nedeni tam bulunmamıştı doktor haftasonu hemen müdahale edelim diyip artık antibiyotiğe başlatmıştı. Kar zarar hesabı yapmak lazım üzülme üç güne kendine gelir.
Oğlumdan sonra eşim hastalanmıştı o amipli dizanteri olmuştu. Flagyl ve probiyotik kullandı. Muhtemelen öyleydi. Doktor da sonuçlarda çıkmamış olabilir ya da aranmayan başka birşey olabilir zaman kaybetmeyelim diye verdi çünkü 10günü geçmişti. Eşim mahvoldu. Çocuklar nasıl dayanıyor aklım ermedi. Geçecek kuzum iki güne azalır şikayetler 3-4 güne rahat etmeye başlarsınız.Sağol canım.bu amip bazen çıkmayabiliyomuş biz gaita mikroskobik inceleme yaptırdık 5 gün önce çıkmamıştı. Antibiyotik de başlamadık temiz herşey boğazında bişey Yok burnunda Yok kaka da Temiz olunca rahatladık.. ama Şimdi benim içim içimi yiyince eşime dedim bidaha yaptıralım çıktı bu sefer. Belki sizin de amipti. Çünkü çok benziyor belirtiler
İnşallah canım. Bulaşıcıymış bu hastalık eşine Erol dan bulaşmış o zaman. İnşallah bana bulaşmaz çünkü antibiyotik kullanırsam emzirmeyi bırakmam lazım allah korusun. Bi de nette eksi sözlükte tekrar etme durumu olduğu yazılmış inşallah tekrar etmez nete de daha bakmıcam eşimden azar yedim kendini üzüyorsun bakma diyo.Oğlumdan sonra eşim hastalanmıştı o amipli dizanteri olmuştu. Flagyl ve probiyotik kullandı. Muhtemelen öyleydi. Doktor da sonuçlarda çıkmamış olabilir ya da aranmayan başka birşey olabilir zaman kaybetmeyelim diye verdi çünkü 10günü geçmişti. Eşim mahvoldu. Çocuklar nasıl dayanıyor aklım ermedi. Geçecek kuzum iki güne azalır şikayetler 3-4 güne rahat etmeye başlarsınız.
Allah korusun da en azından tecrübe ettik belirtileri, beklemeden tahlilleri tekrar ettirmemiz gerektiğini biliyoruz. İlk tecrübe acı oldu.. inşallah tekrarlamaz:/İnşallah canım. Bulaşıcıymış bu hastalık eşine Erol dan bulaşmış o zaman. İnşallah bana bulaşmaz çünkü antibiyotik kullanırsam emzirmeyi bırakmam lazım allah korusun. Bi de nette eksi sözlükte tekrar etme durumu olduğu yazılmış inşallah tekrar etmez nete de daha bakmıcam eşimden azar yedim kendini üzüyorsun bakma diyo.
İnşallah canım. Üzüldüğüm şey dr bize zimax vermişti tahliller temiz olsa bile. Biz vermedik. Kafama tüküreyim. Zimax kullanmıştınız dimi Erol a?Allah korusun da en azından tecrübe ettik belirtileri, beklemeden tahlilleri tekrar ettirmemiz gerektiğini biliyoruz. İlk tecrübe acı oldu.. inşallah tekrarlamaz:/
Evet zimax kullandık. Tahlil sonuçlarını (kanı elden aldık da kakayı) akşam Online öğrendik hemen gönderdik doktora. Doktor sonuçlar temiz kanda crp biraz yüksek ama probiyotiğe devam dedi önce sonra şikayetlerin devam edip etmediğini sordu ettiğini söyledik. Tahlile gerek yok o zaman antibiyotiğe başlayın dedi zimax verdi. Bizim kafa gitti tabi reçetesiz eczaneye gittik vermediler doktor eczacıyla konuştu reçeteyi yarın göndereceğim dedi. Pazar akşamı olmasına rağmen (pazartesi alabilirdik) hiç muayene ücreti ödememize gerek kalmadan (bebeği görmek istemedi ek kültür tahlili istemedi) ısrar edince güvendik artık. O gece vermedim yine ben de senin gibi. Ertesi gün aynısı devam edince başladım. Doktoru da çok rahatsız etmiştik dört aydır da muayeneye gitmemiştik utandık biraz nedense. Biz ne zaman gelelim diye aradık. Üç dört güne iyileşmezse gelin dedi. Bizim para veresimiz tuttu iyileşince gittik attık:) Ocak’ta zam gelmiş bileydim az daha ertelerdim:)İnşallah canım. Üzüldüğüm şey dr bize zimax vermişti tahliller temiz olsa bile. Biz vermedik. Kafama tüküreyim. Zimax kullanmıştınız dimi Erol a?
Haftasonu ailemin yanına geldik, bugün sülalecek toplaştık ve tüm sülalem bana sabır diledi :) büyük kızım(tüm hayatım boyunca çocuklara aşırı ilgili biriydim ve çoook çocuk bakıp büyütmüşlüğüm vardır) gerçekten türünün tek örneği. Huysuz olduğu gün sana dünyayı tam anlamıyla dar eder bütün gün ulur :) Her gören böyle görmedim diyor.hobaaa ben zaten hayal bile kuramıyorum öyle uykusu gelip kendi yattığı günleri.uyku eğitimi vermek istemiyorum. kadir tuğcu uyku yemek yemek gibi ihtiyaçtır öğrenilmez diyor ki bence mantıklı ama her gece 6-7kere uyanıp emiyor,ağlayarak uyanınca çok zor uyuyor.yas zaten 40a yanaştı iyice bitik,yaşlı hissediyorum. bir uykusu düzene girse insana dönüşeceğim
Muayene ücretleri fırladı. Biz bu akşam karar verdik kuzey e özel sigorta yaptırıcaz. Tahliller muayene ilaç ıvır zıvır 400 tl verdik. Neyse hiç gözümde değil oğlum iyi olsunda. Evde zimax var almıştık dr yazınca şimdi kaldırıp vercem. Dr a da yazdık veriyoz diye adam cevap yazmadı uyudu heralde:) valla biz de baya rahatsız ediyoruz dr ları ben zaten çok pimpirikliyim dr a kakayla ilgili detaylı bilgi verdim mukus vs o terimleri biliyorum ne okudun falan dedi adam okuduğum bölüm tıp ın yanından geçmiyo ama alerji günlerimde kaka incelemekten bu hale geldim:)Evet zimax kullandık. Tahlil sonuçlarını (kanı elden aldık da kakayı) akşam Online öğrendik hemen gönderdik doktora. Doktor sonuçlar temiz crp biraz yüksek ama probiyotiğe devam dedi önce sonra şikayetlerin devam edip etmediğini sordu ettiğini söyledik. Tahlile gerek yok o zaman antibiyotiğe başlayın dedi zimax verdi. Bizim kafa gitti tabi reçetesiz eczaneye gittik vermediler doktor eczacıyla konuştu reçeteyi yarın göndereceğim dedi. Pazar akşamı olmasına rağmen (pazartesi alabilirdik) hiç muayene ücreti ödememize gerek kalmadan (bebeği görmek istemedi ek kültür tahlili istemedi) ısrar edince güvendik artık. O gece vermedim yine ben de senin gibi. Ertesi gün aynısı devam edince başladım. Doktoru da çok rahatsız etmiştik dört aydır da muayeneye gitmemiştik utandık biraz nedense. Biz ne zaman gelelim diye aradık. Üç dört güne iyileşmezse gelin dedi. Bizim para veresimiz tuttu iyileşince gittik attık:) Ocak’ta zam gelmiş bileydim az daha ertelerdim:)
Ben de vermeye çekindim maalesef ama çok uzun olunca bir gün bekleyebildim.
Canım çok çok geçmiş olsun. Ama üçünün birden pozitif çıkması bana çok garip geldi. Doktora bunu bir danışsana. Antibiyotik olarak flagyl şurup kullanılıyor.Sağol canım iyiki varsınız. amip çıktıaynı zamanda astrovirüs. Ve norovirüs de pozitif çıktı. Evet canım ediyormuş yarın antibiyotiğe başlıcaz. Sabah 10 da çağırdı doktor. Dişinde apse gibi bişey var onu da göstericem. Yavrum diş bi yandan mikrop bi yandan savaşıyo iyice mızmız oldu kıyamıyorum yine de çok ağlamadı yetişkinleri bile yıkmış bu amipli dizanteri gene iyi dayandı aslan
Tamam canım danışırım. Ben de şok oldum. Yarın kekik yağı alırım canım çok sağol..Canım çok çok geçmiş olsun. Ama üçünün birden pozitif çıkması bana çok garip geldi. Doktora bunu bir danışsana. Antibiyotik olarak flagyl şurup kullanılıyor.
Bir de amip parazit olduğu için kekik yağı her sabah aç karnına bir iki damla suya ekleyip verebilirsin veya ağzına damlatıp hemen su içirebilirsin. 1 ay süreyle devam et bu uygulamaya canım.
Biz Kars’a taşınacağımız için özel sigorta yaptırmanın anlamı olmayacak. Biz izmir e geldikçe doktoruna uğramaya çalışacağız. Kars’ta da telefonla tahlil göndermece, fotoğrafla döküntü göstermece yapacağız artık. Özelde de devlette de çocuk doktoru yok. Bir tane varmış sanırım üniversite hastanesinde. Biz de kaç paraysa verelim takibi bırakmayalım diye düşünüyoruz. İzmir’de evimiz olacak zaten gelip gideceğiz.Muayene ücretleri fırladı. Biz bu akşam karar verdik kuzey e özel sigorta yaptırıcaz. Tahliller muayene ilaç ıvır zıvır 400 tl verdik. Neyse hiç gözümde değil oğlum iyi olsunda. Evde zimax var almıştık dr yazınca şimdi kaldırıp vercem. Dr a da yazdık veriyoz diye adam cevap yazmadı uyudu heralde:) valla biz de baya rahatsız ediyoruz dr ları ben zaten çok pimpirikliyim dr a kakayla ilgili detaylı bilgi verdim mukus vs o terimleri biliyorum ne okudun falan dedi adam okuduğum bölüm tıp ın yanından geçmiyo ama alerji günlerimde kaka incelemekten bu hale geldim:)
Hımm o zaman mantıklı evet canım güvendiğiniz dr la devam..Biz Kars’a taşınacağımız için özel sigorta yaptırmanın anlamı olmayacak. Biz izmir e geldikçe doktoruna uğramaya çalışacağız. Kars’ta da telefonla tahlil göndermece, fotoğrafla döküntü göstermece yapacağız artık. Özelde de devlette de çocuk doktoru yok. Bir tane varmış sanırım üniversite hastanesinde. Biz de kaç paraysa verelim takibi bırakmayalım diye düşünüyoruz. İzmir’de evimiz olacak zaten gelip gideceğiz.
Muayene ücretler ilaçlar çok pahalı dediğin gibi ama işte evlat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?