2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bi de burda soffio bez iyi denmişti alıp deniyim dedim acayip memnun kaldım prima yi gece bağlıyorum soffio yu gündüz ama gece bile bağlanır yani oğluma pişik yapmadı kaka taşırma olayı da oluyor ama primada da oluyordu. Reklama girmiyordur inşallah sadece tavsiye Edenlere teşekkür için yazdım

:)))

Evet gerçekten Iyi olur. Eşimin takıntıları cok fena ((( bende aynı seyi düşünüyorm herşeyi kendi yspsin bilsin başkasına muhtac olmasin. Bu arada esim bekarken suyunu annesinden istermiş simdi evde çamaşır bulaşık temizlik her isi yapiyor kv her geldiginde şaşırıyor. Hani burda sebep cocuk kiz gibimi olur kılıbık mi olur diye. Daha gelisim caginda diye

geçmiş olsun canım en azından sebebi belli oldu. ilaçlarını içip iileşsin kuzucuk

Evetbencede ama gelde eşime anlat. Toz almasını anca kabullendi

Insallah böyle devam eder

bizim hep böyle ama ilaç kullanmak istemiyorum, azilar geliyor ama dişten önce de böyleydi. bazen 4e düşüyor uyanması bayram ediyorum. memeye düşkün oldu büyüdukce, bir de birini emerken diğerinin ucunu eziyor ölüyorum... uykusundan uyanıp ihhh ihhh diye vuruyor yatağına birkaç gündür, rüya görüyor sanırım

ben de içimden gün gelip uyumak istediğinde 6da uyandiracagim seni oğlum diyorum

yaa o meme mıncıklama bizde de var zorla açtırıo diğer memeyi. gece de uyanıp anne meme meme diyo.

canım seni çok iyi anlıyorum, şuan ikizler için bende aynı şeyleri düşünüyorum. Büyük kızımın videolarına bakıyorum arada, 16 aylıkken bıcır bıcır konuşuyormuş. 18 aylıkken cümle kurarak konuşuyormuş. Ama bunlarda daha tık yok. Anne, anneanne, dede, gak vs dışında cümle yok. oğlum arada birkaç bir şey söylüyor anlamsız. Demek ki her çocuğun gelişimi farklıymış. Zaten anormal bir durum olsa sen mutlaka anlarsın, annelik içgüdüsü.. Mesela ben kızımın rahatsızlığını öğrenmeden önce nedense içimde hep bir tuhaflık hissediyordum, bir sorun olduğuna dair.
Bu arada herkese güzel bir hafta diliyorum. Gece uykusuzluktan sonra sabah büyük kızımı okula gönderip işe geldim..hayat çok zor..

benim ki de kepçe operatörü olursa hiç şaşırmam öyle hayranlıkla izliyor ki :)) Hayırlı olsun mayanız, bende hazır veriyorum kefiri kefirzadem veriyorum.. Evdeki kefiri öldürmüşüz :/ Elektrik süpürgesi olsa bende alırdım kendinin olursa benimkini rahat bırakır belki :) Tamir setinde de aynı fikirdeyiz biraz daha büyümesini istiyorum şu an işlevsel oynayamaz Ali onunla.. Bizimkilerin zevkleri benziyor , ikeadan peluş sebze sepeti aldım onu da çok sevdi :) Çok tatlı kuzucuk Allahım esirgesin

Off o meme minciklama bizdede var. Artık iyice hassaslasti uclari aciyor (((

Süpürge kabusum oldu artik sabah aksam sürekli supurge istiyor huuu huuu dolaşıyor ortalıkta. Nette bunu buldum. Burda oyuncakciya bakayim yoksa bunu alayim diyorum. Vermezsem çığlık kıyamet agliyor.nette araştırdıkça gordum bazi erkek çocuklarında süpürgeye karsi asiri ilgi oluyormuş. Benimki onlardan sanirim

Eklentiler

• Screenshot_20190204-104541_Chrome.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 46
Ona da garip gelmiş Perşembe tekrar çağırdı. Diğerleri için ilaca gerek yokmuş vücut kendi yener dedi.Amip tedavi için enterogermina nidazol ve xilaplus yazdı.

bende indirimden clementoni çalışma tezgahı nı aldım bakalım severse

Bende dun aksam kaani uyuturken ebebekte indirimli biseyler attim sepete sonra salona gittim. Esim sehir disinda olduğu için annem bende. Bir gjybete dalmisiz odaya gectigimde saat 1 di. Sepete birde baktım ki indirim bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…