2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Iyi haftalar

Birde şu açıdan bakmak lazım vileda yapmak toz almak sadece kadın işi mi erkekler yapamaz mı sanki , işte bizim bu düşünceyi yeni nesille beraber yıkmamız lazım..

Aynen yaaa. Dediğim gibi benim esim yapar ama evindeyken hic yapmazmış annesi öle alıştırmış. Yasadigin sehir bulindugun yer cok etki ediyor boyle seylere. Kültür farkliligi baya oluyor

(((

O yuruyus arkadasi bizdede var oglum bayiliyor :)

Masllah ya.saclara bak :)) bizimkinde hala sac yok dogru düzgün

Cok gecmis olsun canim bir an once iyileşir insalah kuzu

Valla bende kafama birsey takılınca yazıyorum hemen whatsup dan. Yapacak birsey yok. Rahatsiz edilmek istemiyorsan cocuk ve kadin doğum dr olmayacaksın

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Valla bende kafama birsey takılınca yazıyorum hemen whatsup dan. Yapacak birsey yok. Rahatsiz edilmek istemiyorsan cocuk ve kadin doğum dr olmayacaksın
Aynen kadın doğumcumu da sezeryana girmeden önceki gece ben çok korkuyorum diye aramıştım kadın sakinleştirdi zor bir iş :) geçmişolsun dileğin için sağol canım inşallah tez kurtuluruz

Çok geçmiş olsun canım, 3-4 hastalık nasıl birden çıkmış o kısmı ilginç.. Bizde flagly ve probiyotik kullanarak atlattık

Allah yardımcınız olsun canım, şükür annelik içgüdüm herşeyin normal olduğunu söylüyor, her çoçuğun eğilimleri mizacı farklı sonuçta

Aynen yaaa. Dediğim gibi benim esim yapar ama evindeyken hic yapmazmış annesi öle alıştırmış. Yasadigin sehir bulindugun yer cok etki ediyor boyle seylere. Kültür farkliligi baya oluyor
Evet canım kesinlikle kültür farkı zaten evliliklerde en büyük çatışma sebebi oluyor çocuk olunca da üstüne biniyor

Aaa varmış süpürge ben şok , benimki de öyle ölüyor süpürgeye

Yirimmm ben o muduru :))) masallah kuzuya :)

Canım cok gecmis olsun tez zamanda cikar gider insallah amip illeti.zamaninda bnde yakalanmostim cok zor oluyor gercekten

Masallah kuzuya :)) topitopu bizde cok seviyoruz.bazen bakkaldakiler firindakiler vs veriyorlar.ama acmayinca kiyamet kopuyo bizde.bende vermeyin diye tembihledim artik

Ahahaha kesinlikle oyle oluyor canım.okul vakti gelince uyanmak nedir bilmiyolar bu seferde :))

Kızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna oldu , en azından üstünden düşünmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın
Oyyy ne guzel olmus.bende dusunuyorum at almayi ne zamandir karar veremiyordum.bende bundan alayim bari sagol canım.fiyati nedir bunun peki ?

Kızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna göre oldu , en azından üstünden düşmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın
Hemen geldi mi ya süper:)
Bizim at da büyük kendi kendine çıkamıyor. İkisinin ortası olsa iyiydi:) Güle güle kullansın kuzucuk:)

yesoka90 canım o makalenin pdf formatına ulaşabilirsen bana da atabilir misin? Ben denedim ünvde indiremedim. Özete bakabildim sadece..
Canım makalenin kendisini cellden indirmeye kalkınca 4 dolar ücret istiyor, haftasonu için tatile geldik başka yerlerden araştırıp gönderirim inşaallah. Sen Türkçe kısmı okuyabildin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…