- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
canım seni çok iyi anlıyorum, şuan ikizler için bende aynı şeyleri düşünüyorum. Büyük kızımın videolarına bakıyorum arada, 16 aylıkken bıcır bıcır konuşuyormuş. 18 aylıkken cümle kurarak konuşuyormuş. Ama bunlarda daha tık yok. Anne, anneanne, dede, gak vs dışında cümle yok. oğlum arada birkaç bir şey söylüyor anlamsız. Demek ki her çocuğun gelişimi farklıymış. Zaten anormal bir durum olsa sen mutlaka anlarsın, annelik içgüdüsü.. Mesela ben kızımın rahatsızlığını öğrenmeden önce nedense içimde hep bir tuhaflık hissediyordum, bir sorun olduğuna dair.
Bu arada herkese güzel bir hafta diliyorum. Gece uykusuzluktan sonra sabah büyük kızımı okula gönderip işe geldim..hayat çok zor..
Birde şu açıdan bakmak lazım vileda yapmak toz almak sadece kadın işi mi erkekler yapamaz mı sanki , işte bizim bu düşünceyi yeni nesille beraber yıkmamız lazım..
Oğlumun ateşi geçti az az da yemeye başladı ama sümüklü İshal geçmedi netten bakıyorum amipli dizanteri gibime geliyor kafayı yiyorum antibiyotik de başlamadık. Eşim kakayı tekrar tahlile götürdü bu sefer Astrovirüs falan hepsini istedim bakılacak. İçim sıkılıyo ya alerjiyken ishal şimdi ishal.bez açmaya korkar oldum hep böyle mi olacak hayatımız anne olmak neden bu kadar zor. Çok içim sıkkın
Saol canım sonradan farkettim ben de:)
Uygulamasından girince öyle yapıyı ama silmeden uygulamadan atıyo anlamadım. Tarayıcıdan girince hallettim :*
Eowynn_arwn
Ben de e bebekten kanz ın yürüyüş arkadaşımı ( kızım kısa oklavayı yere sürdüre sürdüre geziyo ben de madem oyuncağını alayım dedim :) ) ve vileda setini aldım..
Peki oksurukde yapiyormuydu bebeginde.
Yarin hastaneye gotrcem o suruptan istiyim bende tesekkur edermm
Tesekkur ederim canim
Çok yaşa mercimek. Ben de aldım aklımdaydı hep unutuyordum. Vileda seti mutfak seti alışveriş arabası :) Elektrik süpürgesi bulamadım:/ Tamir setini ahşap almayı düşünüyorum büyükçe odasında köşe yapacağım taşınınca:)
Ben de bugün arkadaştan kefir mayası aldım şimdi besleniyor hayvancık. Benimki hergün kefir içiyordu hazır tabi. Son günlerde kefir içmedi meyveli verdim içim de rahat etmiyordu iyi oldu.
Bu da cool Erol Doğum gününde kızlarla ilgilenemedi. Mekanın karşısında ev taşınıyordu. Oraya asansörlü taşıma Şirketi gelmiş kepçe niyetine ona kaçıp kaçıp gitti.
Arabada dursun diye açılmamış topitop veriyoruz bu ara. Bir mekandan çıkınca vermişlerdi ona takıntı yaptı bu ara.
Sağol canım iyiki varsınız. amip çıktıaynı zamanda astrovirüs. Ve norovirüs de pozitif çıktı. Evet canım ediyormuş yarın antibiyotiğe başlıcaz. Sabah 10 da çağırdı doktor. Dişinde apse gibi bişey var onu da göstericem. Yavrum diş bi yandan mikrop bi yandan savaşıyo iyice mızmız oldu kıyamıyorum yine de çok ağlamadı yetişkinleri bile yıkmış bu amipli dizanteri gene iyi dayandı aslan
Muayene ücretleri fırladı. Biz bu akşam karar verdik kuzey e özel sigorta yaptırıcaz. Tahliller muayene ilaç ıvır zıvır 400 tl verdik. Neyse hiç gözümde değil oğlum iyi olsunda. Evde zimax var almıştık dr yazınca şimdi kaldırıp vercem. Dr a da yazdık veriyoz diye adam cevap yazmadı uyudu heralde:) valla biz de baya rahatsız ediyoruz dr ları ben zaten çok pimpirikliyim dr a kakayla ilgili detaylı bilgi verdim mukus vs o terimleri biliyorum ne okudun falan dedi adam okuduğum bölüm tıp ın yanından geçmiyo ama alerji günlerimde kaka incelemekten bu hale geldim:)
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Bir vukuatta bizden.kızımın kolu çıktıokuldan almya gttgmde bi ses ortalgı yıkıyo hmn fırladım oyuncagı elinden almk istemiş bi çocuk ona sinirlenmiş dediler dedim bu norml bi ağlama diil sinir fln diil noldu kaç kere sordum yok dediler arabya bindik çıldıryo norml diil bi baktım kol harektsiz biri.müdürü aradım ne olablr hmn geliyorum dedi bi yandan ortopedist arıyorum acil amelyatta yok bilmem yeni gtti kaç hastne aradım en son Atatürke gttik yıkıyo ortalgı röntgenler çekiliyo olmadı bidaa ben de sinirlendim bagırdım oyuncak mı düzgün yapın işinizi giydr çıkar kolu mahvoluyo Allahın işi karşıdan bi doktr geldi hmn bakayım getrin dedi hareketini yaptırdı tmm dedi tekrar röntgen yok gdeblrsnz kızım sustu ve elimi tuttu eklem yerinden dirsekten çıkmış doktra adını sordum helal olsun dedim Allah razı olsun maalesef sayıları çok az.böyle bi atraksiyon yaşadık bgn.şuan okulda kamera kayıtları izlenyo bence öğretmeni ben gelince hazırlmk için kolundan tutup çekerek kaldrdı o esnada oldu.
Aynen kadın doğumcumu da sezeryana girmeden önceki gece ben çok korkuyorum diye aramıştım kadın sakinleştirdi zor bir iş :) geçmişolsun dileğin için sağol canım inşallah tez kurtuluruzValla bende kafama birsey takılınca yazıyorum hemen whatsup dan. Yapacak birsey yok. Rahatsiz edilmek istemiyorsan cocuk ve kadin doğum dr olmayacaksın
Çok geçmiş olsun canım, 3-4 hastalık nasıl birden çıkmış o kısmı ilginç.. Bizde flagly ve probiyotik kullanarak atlattıkSağol canım iyiki varsınız. amip çıktıaynı zamanda astrovirüs. Ve norovirüs de pozitif çıktı. Evet canım ediyormuş yarın antibiyotiğe başlıcaz. Sabah 10 da çağırdı doktor. Dişinde apse gibi bişey var onu da göstericem. Yavrum diş bi yandan mikrop bi yandan savaşıyo iyice mızmız oldu kıyamıyorum yine de çok ağlamadı yetişkinleri bile yıkmış bu amipli dizanteri gene iyi dayandı aslan
Bunun net bir cevabı yok bence , anne bebeğiyle ilgili birşeyler ters giderse anlar hissederNasil anlaşilir?
Allah yardımcınız olsun canım, şükür annelik içgüdüm herşeyin normal olduğunu söylüyor, her çoçuğun eğilimleri mizacı farklı sonuçtacanım seni çok iyi anlıyorum, şuan ikizler için bende aynı şeyleri düşünüyorum. Büyük kızımın videolarına bakıyorum arada, 16 aylıkken bıcır bıcır konuşuyormuş. 18 aylıkken cümle kurarak konuşuyormuş. Ama bunlarda daha tık yok. Anne, anneanne, dede, gak vs dışında cümle yok. oğlum arada birkaç bir şey söylüyor anlamsız. Demek ki her çocuğun gelişimi farklıymış. Zaten anormal bir durum olsa sen mutlaka anlarsın, annelik içgüdüsü.. Mesela ben kızımın rahatsızlığını öğrenmeden önce nedense içimde hep bir tuhaflık hissediyordum, bir sorun olduğuna dair.
Bu arada herkese güzel bir hafta diliyorum. Gece uykusuzluktan sonra sabah büyük kızımı okula gönderip işe geldim..hayat çok zor..
Evet canım kesinlikle kültür farkı zaten evliliklerde en büyük çatışma sebebi oluyor çocuk olunca da üstüne biniyorAynen yaaa. Dediğim gibi benim esim yapar ama evindeyken hic yapmazmış annesi öle alıştırmış. Yasadigin sehir bulindugun yer cok etki ediyor boyle seylere. Kültür farkliligi baya oluyor
Aaa varmış süpürge ben şok , benimki de öyle ölüyor süpürgeyeSüpürge kabusum oldu artik sabah aksam sürekli supurge istiyor huuu huuu dolaşıyor ortalıkta. Nette bunu buldum. Burda oyuncakciya bakayim yoksa bunu alayim diyorum. Vermezsem çığlık kıyamet agliyor.nette araştırdıkça gordum bazi erkek çocuklarında süpürgeye karsi asiri ilgi oluyormuş. Benimki onlardan sanirim
Yirimmm ben o muduru :))) masallah kuzuya :)
Canım cok gecmis olsunOğlumun ateşi geçti az az da yemeye başladı ama sümüklü İshal geçmedi netten bakıyorum amipli dizanteri gibime geliyor kafayı yiyorum antibiyotik de başlamadık. Eşim kakayı tekrar tahlile götürdü bu sefer Astrovirüs falan hepsini istedim bakılacak. İçim sıkılıyo ya alerjiyken ishal şimdi ishal.bez açmaya korkar oldum hep böyle mi olacak hayatımız anne olmak neden bu kadar zor. Çok içim sıkkın
Masallah kuzuya :)) topitopu bizde cok seviyoruz.bazen bakkaldakiler firindakiler vs veriyorlar.ama acmayinca kiyamet kopuyo bizde.bende vermeyin diye tembihledim artikÇok yaşa mercimek. Ben de aldım aklımdaydı hep unutuyordum. Vileda seti mutfak seti alışveriş arabası :) Elektrik süpürgesi bulamadım:/ Tamir setini ahşap almayı düşünüyorum büyükçe odasında köşe yapacağım taşınınca:)
Ben de bugün arkadaştan kefir mayası aldım şimdi besleniyor hayvancık. Benimki hergün kefir içiyordu hazır tabi. Son günlerde kefir içmedi meyveli verdim içim de rahat etmiyordu iyi oldu.
Bu da cool Erol Doğum gününde kızlarla ilgilenemedi. Mekanın karşısında ev taşınıyordu. Oraya asansörlü taşıma Şirketi gelmiş kepçe niyetine ona kaçıp kaçıp gitti.
Arabada dursun diye açılmamış topitop veriyoruz bu ara. Bir mekandan çıkınca vermişlerdi ona takıntı yaptı bu ara.
Ahahaha kesinlikle oyle oluyor canım.okul vakti gelince uyanmak nedir bilmiyolar bu seferde :))Haftasonu ailemin yanına geldik, bugün sülalecek toplaştık ve tüm sülalem bana sabır diledi :) büyük kızım(tüm hayatım boyunca çocuklara aşırı ilgili biriydim ve çoook çocuk bakıp büyütmüşlüğüm vardır) gerçekten türünün tek örneği. Huysuz olduğu gün sana dünyayı tam anlamıyla dar eder bütün gün ulur :) Her gören böyle görmedim diyor.
Demem o ki kelin ilacı olsa.. :)
Uyku bence de ihtiyaç, çocukları hala uyku denen şeyden uzak bir anne olarak biz bu çocukları yapmayı beceremedik diyorum :)
En çok içime dokunan kısmı bunlar yarın öbür gün okullu olunca kesin yatağa yapışır kazımak zorunda kalırız :)
Oyyy ne guzel olmus.bende dusunuyorum at almayi ne zamandir karar veremiyordum.bende bundan alayim bari sagol canım.fiyati nedir bunun peki ?Kızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna oldu , en azından üstünden düşünmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın
Hemen geldi mi ya süper:)Kızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna göre oldu , en azından üstünden düşmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın
Canım makalenin kendisini cellden indirmeye kalkınca 4 dolar ücret istiyor, haftasonu için tatile geldik başka yerlerden araştırıp gönderirim inşaallah. Sen Türkçe kısmı okuyabildin değil mi?yesoka90 canım o makalenin pdf formatına ulaşabilirsen bana da atabilir misin? Ben denedim ünvde indiremedim. Özete bakabildim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?