2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
saçlara bak maşallah pek yakışıklı :)

Kızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna göre oldu , en azından üstünden düşmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın
güle güle oynasın :)
bizde pilsan'nın var müzikli, büyüklüğü de güzel.

Canım makalenin kendisini cellden indirmeye kalkınca 4 dolar ücret istiyor, haftasonu için tatile geldik başka yerlerden araştırıp gönderirim inşaallah. Sen Türkçe kısmı okuyabildin değil mi?
canım senin attığın linki okudum ama asıl makaleyi de okumak istedim :)) benim kızda antibiyotik ile maflor vermiştim. ondan sonra da kabızlık başladı. Her şeyi düşünmeye çalışıyorum neden olan. Bugün ilk kez ağlamadan yapmış. Annem haberim bile olmadı dedi. Bu bile büyük bir olay 2 hafta ve daha fazladır.

bnmkide bayılıo süpürgeye. geçenlerde instada bir montessori sayfasında yapmışlardı su hortumu sopa kısmı streç film rulosu. kendisi de deterjan bidonuydu altına da tekerlek takmışlar. ama sesi fln olmayınca ilgisini çeker mi bilmem benimki ilgilenmez mesela. istersen fotosunu göndereym sana

Bende dun aksam kaani uyuturken ebebekte indirimli biseyler attim sepete sonra salona gittim. Esim sehir disinda olduğu için annem bende. Bir gjybete dalmisiz odaya gectigimde saat 1 di. Sepete birde baktım ki indirim bitmis
ztn çoğu şeyde tükenmişti ya hele 190 tl lik prima yı 130 a nasl kaçırdım yanarım yanarım ona yanarım

İnşaallah tekrarı olmaz. Kabızlık berbat bişey.
Canan Karatay tuvalette ıkınarak dışkılamayı (her yaş dahil) başlı başına çok büyük hastalık olarak görüyor.

Kızlar fikrinizemi ihtiyacım var yoksa tesellinizemi bilmiyorum.. ailemle farklı şehirlerdeyiz ama sağolsunlar sıksık gelip giderler. Yani şöyle her ay gelip en az 1 hafta kalırlar. Kızım doğduğundan beri babamın her söylediğine kızar oldum. Bikaç ay öncede ciddi tartışmamız olmuştu. Çoğu zaman bişey demiyorum ama bu sabah patladım. Annemle ikimiz temizlik yapıyorduk babamda kızımla ilgileniyodu ben cam silerken koştu yanıma oyuncak sepetine takıldı çığlık çığlığa ağlıyo hemen kuccakladım dilinin ucunun kanadığını gördüm ayy dili kanıyo diye panikledim babamda kanasın dedi tutamadım kendimi bağırdım bende ne demek kanasın şu oyuncak sepetini her defasında şuraya koymayın diye sesimi yükselttim o da bana bağırdı kanasın derken ohh iyi olmuş demek istemedim bişey olmadı panikleme demek istedim diye.. oturdu içime bi ateş topu gözyaşlarımı tutamıyorum.. annemde babamı haklı buldu saygısızlık yapıyosun babana dedi.. off off ki babam kızımın her daim peşinde dolanır bişey olcak diye ama o bakarken düştüğü için öyle tepki verdi sanırım yarında gidecekler çok üzgünüm..

Aynı şeyi ben de yapıyorum çok kalp kırdım özellikle annem ve kayınvalidem

Kızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna göre oldu , en azından üstünden düşmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın
maşallah paşama, selvi boylu olacak benim oğlan ölçüyorum ölçüyorum 78cm

Aynı şeyi ben de yapıyorum çok kalp kırdım özellikle annem ve kayınvalidem
İçim içimi yiyor şu ölümlü dünyada çok kızıyorum kendime babamın çıkışlarını kabullenemiyorum ama ne olursa olsun yaşlıdır bu da onun doğrusudur deyip sesimi yükseltmemeliyim inşallah birdaha yapmam

tam detaylı okumadım ama insanda da yapılmış olması ilgimi çekti :))

canım bizim bakıcı kolunu kırdı biliyorsun ve saolsunlar annem ile babam geldi. haftaya 1 ay olacak bize geleli. Babam ilk kez geliyor bu arada evime. Bizde annemle zıt gidiyoruz çünkü annem benim yaptığım hiç bir şeyi beğenmez. Ağzımla kuş tutsam yine bulur bir kabahat. Ama geldiklerinden bu yana karışmamaya çalışıyorum. Babam sigara da kullanıyor ama öyle böyle değil. Yine de ağzımı açmıyorum açmamda. Çocuklar konusunda da asla karışmıyorum, arada kızıyorlar bebelere :))) Annem yediriyor, giydiriyor, her yer dağınık oluyor.. Ama şükrediyorum geldiklerine, onlar olmasa yeni bir bakıcı bulmak zorundaydım. Evimize neşe geldi onlar geleli. Çocuklar mutlu, ben rahatım. Uyumak istediğimde uyuyorum.kızım anneme "siz hiç gitmeyin, bizi çok mutlu bir aile olduk, annem babam hiç kavga etmiyor" demiş. O kadar üzüldüm ki bunu duyunca. Onlar da artık yaşlanıyor, bebek kadar alıngan oluyorlar bazen. Bunu düşünüp öyle davranmaya çalışıyorum ben. Bence sende rahat olmaya çalış. Ne güzel sık sık geliyorlarmış. Bence keyfini çıkar ve bunu avantaja dönüştür. Moralini bozma ne kadar söylensek de bizim çocuklarımıza şefkatli olduğumuz gibi onlarda bize karşı hep şefkatli..Gerçekten hakları ödenmez ne yapsak..

Haklısın canım iyiki varlar ne olursa olsun bişey dememeliyim. Niye yapıyorum bilmiyorum çok kızıyorum kendime.. anneme hiç değilim ama babama karşı hemen öfkeleniyorum sanki her daim benim yaptığım bişeyi yanlış bulcak her daim evimde bişeylerden memnuniyetsiz olcak gibi hissediyorum ve en ufak bişeyde tepkili ya da tepkisiz öfkeleniyorum. Bundan sonra tutmaya çalışıcam kendimi çok saçmalıyorum sonrada günlerce içim içimi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…