İnşaallah şifa olur canım.Ona da garip gelmiş Perşembe tekrar çağırdı. Diğerleri için ilaca gerek yokmuş vücut kendi yener dedi.Amip tedavi için enterogermina nidazol ve xilaplus yazdı.
İndirimde 43tlydi canım..Oyyy ne guzel olmus.bende dusunuyorum at almayi ne zamandir karar veremiyordum.bende bundan alayim bari sagol canım.fiyati nedir bunun peki ?
saçlara bak maşallah pek yakışıklı :)Çok yaşa mercimek. Ben de aldım aklımdaydı hep unutuyordum. Vileda seti mutfak seti alışveriş arabası :) Elektrik süpürgesi bulamadım:/ Tamir setini ahşap almayı düşünüyorum büyükçe odasında köşe yapacağım taşınınca:)
Ben de bugün arkadaştan kefir mayası aldım şimdi besleniyor hayvancık. Benimki hergün kefir içiyordu hazır tabi. Son günlerde kefir içmedi meyveli verdim içim de rahat etmiyordu iyi oldu.
Bu da cool Erol Doğum gününde kızlarla ilgilenemedi. Mekanın karşısında ev taşınıyordu. Oraya asansörlü taşıma Şirketi gelmiş kepçe niyetine ona kaçıp kaçıp gitti.
Arabada dursun diye açılmamış topitop veriyoruz bu ara. Bir mekandan çıkınca vermişlerdi ona takıntı yaptı bu ara.
canım senin attığın linki okudum ama asıl makaleyi de okumak istedim :)) benim kızda antibiyotik ile maflor vermiştim. ondan sonra da kabızlık başladı. Her şeyi düşünmeye çalışıyorum neden olan. Bugün ilk kez ağlamadan yapmış. Annem haberim bile olmadı dedi. Bu bile büyük bir olay 2 hafta ve daha fazladır.Canım makalenin kendisini cellden indirmeye kalkınca 4 dolar ücret istiyor, haftasonu için tatile geldik başka yerlerden araştırıp gönderirim inşaallah. Sen Türkçe kısmı okuyabildin değil mi?
bnmkide bayılıo süpürgeye. geçenlerde instada bir montessori sayfasında yapmışlardı su hortumu sopa kısmı streç film rulosu. kendisi de deterjan bidonuydu altına da tekerlek takmışlar. ama sesi fln olmayınca ilgisini çeker mi bilmem benimki ilgilenmez mesela. istersen fotosunu göndereym sanaSüpürge kabusum oldu artik sabah aksam sürekli supurge istiyor huuu huuu dolaşıyor ortalıkta. Nette bunu buldum. Burda oyuncakciya bakayim yoksa bunu alayim diyorum. Vermezsem çığlık kıyamet agliyor.nette araştırdıkça gordum bazi erkek çocuklarında süpürgeye karsi asiri ilgi oluyormuş. Benimki onlardan sanirim
ztn çoğu şeyde tükenmişti ya hele 190 tl lik prima yı 130 a nasl kaçırdım yanarım yanarım ona yanarımBende dun aksam kaani uyuturken ebebekte indirimli biseyler attim sepete sonra salona gittim. Esim sehir disinda olduğu için annem bende. Bir gjybete dalmisiz odaya gectigimde saat 1 di. Sepete birde baktım ki indirim bitmis
aslında SCI hub dan indirilebilir doi no ile. Biz evde de ünv internetini kullandığımız için indirilmiyor. En iyisi telefonu bağlayıp deneyim.http://www.tduymaz.com/antibiyotik-sonrasi-probiyotik-kullanimi-yanlis-mi/
Kızlar boş vaktinizde tavsiye ettiğim bir yazı. Yeni rastladım konu ile ilgili yabancı kaynak tarama yapıcam çok çok ilgimi çekti.
Canım bende şimdi indirdim :)))yesoka90 canım indirdim ben sen uğraşma..
İnşaallah tekrarı olmaz. Kabızlık berbat bişey.canım senin attığın linki okudum ama asıl makaleyi de okumak istedim :)) benim kızda antibiyotik ile maflor vermiştim. ondan sonra da kabızlık başladı. Her şeyi düşünmeye çalışıyorum neden olan. Bugün ilk kez ağlamadan yapmış. Annem haberim bile olmadı dedi. Bu bile büyük bir olay 2 hafta ve daha fazladır.
Kızlar bu bebeler şahane yaaa hepsi birbirinden tatlı ay keşke kreş arkadaşı olsalar hepsini yiyesim geldi :)
Cok iyi fiyata almissin xanim.ben kacirdim yani tuhh ;(İndirimde 43tlydi canım..
Aynı şeyi ben de yapıyorum çok kalp kırdım özellikle annem ve kayınvalidemKızlar fikrinizemi ihtiyacım var yoksa tesellinizemi bilmiyorum.. ailemle farklı şehirlerdeyiz ama sağolsunlar sıksık gelip giderler. Yani şöyle her ay gelip en az 1 hafta kalırlar. Kızım doğduğundan beri babamın her söylediğine kızar oldum. Bikaç ay öncede ciddi tartışmamız olmuştu. Çoğu zaman bişey demiyorum ama bu sabah patladım. Annemle ikimiz temizlik yapıyorduk babamda kızımla ilgileniyodu ben cam silerken koştu yanıma oyuncak sepetine takıldı çığlık çığlığa ağlıyo hemen kuccakladım dilinin ucunun kanadığını gördüm ayy dili kanıyo diye panikledim babamda kanasın dedi tutamadım kendimi bağırdım bende ne demek kanasın şu oyuncak sepetini her defasında şuraya koymayın diye sesimi yükselttim o da bana bağırdı kanasın derken ohh iyi olmuş demek istemedim bişey olmadı panikleme demek istedim diye.. oturdu içime bi ateş topu gözyaşlarımı tutamıyorum.. annemde babamı haklı buldu saygısızlık yapıyosun babana dedi.. off off ki babam kızımın her daim peşinde dolanır bişey olcak diye ama o bakarken düştüğü için öyle tepki verdi sanırım yarında gidecekler çok üzgünüm..
maşallah paşama, selvi boylu olacak benim oğlan ölçüyorum ölçüyorum 78cmKızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna göre oldu , en azından üstünden düşmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın
İçim içimi yiyor şu ölümlü dünyada çok kızıyorum kendime babamın çıkışlarını kabullenemiyorum ama ne olursa olsun yaşlıdır bu da onun doğrusudur deyip sesimi yükseltmemeliyim inşallah birdaha yapmamAynı şeyi ben de yapıyorum çok kalp kırdım özellikle annem ve kayınvalidem
tam detaylı okumadım ama insanda da yapılmış olması ilgimi çekti :))Canım bende şimdi indirdim :)))
Çalışma çok ilginç dimi?
Dışkı nakli olayı başta kötü geldi ama araştırdıkça çok yaygın olduğunu yüzyıllardır uygulanan birşey olduğunu öğrendim. Daha neler görcez acaba :)
canım bizim bakıcı kolunu kırdı biliyorsun ve saolsunlar annem ile babam geldi. haftaya 1 ay olacak bize geleli. Babam ilk kez geliyor bu arada evime. Bizde annemle zıt gidiyoruz çünkü annem benim yaptığım hiç bir şeyi beğenmez. Ağzımla kuş tutsam yine bulur bir kabahat. Ama geldiklerinden bu yana karışmamaya çalışıyorum. Babam sigara da kullanıyor ama öyle böyle değil. Yine de ağzımı açmıyorum açmamda. Çocuklar konusunda da asla karışmıyorum, arada kızıyorlar bebelere :))) Annem yediriyor, giydiriyor, her yer dağınık oluyor.. Ama şükrediyorum geldiklerine, onlar olmasa yeni bir bakıcı bulmak zorundaydım. Evimize neşe geldi onlar geleli. Çocuklar mutlu, ben rahatım. Uyumak istediğimde uyuyorum.kızım anneme "siz hiç gitmeyin, bizi çok mutlu bir aile olduk, annem babam hiç kavga etmiyor" demiş. O kadar üzüldüm ki bunu duyunca. Onlar da artık yaşlanıyor, bebek kadar alıngan oluyorlar bazen. Bunu düşünüp öyle davranmaya çalışıyorum ben. Bence sende rahat olmaya çalış. Ne güzel sık sık geliyorlarmış. Bence keyfini çıkar ve bunu avantaja dönüştür. Moralini bozma ne kadar söylensek de bizim çocuklarımıza şefkatli olduğumuz gibi onlarda bize karşı hep şefkatli..Gerçekten hakları ödenmez ne yapsak..Kızlar fikrinizemi ihtiyacım var yoksa tesellinizemi bilmiyorum.. ailemle farklı şehirlerdeyiz ama sağolsunlar sıksık gelip giderler. Yani şöyle her ay gelip en az 1 hafta kalırlar. Kızım doğduğundan beri babamın her söylediğine kızar oldum. Bikaç ay öncede ciddi tartışmamız olmuştu. Çoğu zaman bişey demiyorum ama bu sabah patladım. Annemle ikimiz temizlik yapıyorduk babamda kızımla ilgileniyodu ben cam silerken koştu yanıma oyuncak sepetine takıldı çığlık çığlığa ağlıyo hemen kuccakladım dilinin ucunun kanadığını gördüm ayy dili kanıyo diye panikledim babamda kanasın dedi tutamadım kendimi bağırdım bende ne demek kanasın şu oyuncak sepetini her defasında şuraya koymayın diye sesimi yükselttim o da bana bağırdı kanasın derken ohh iyi olmuş demek istemedim bişey olmadı panikleme demek istedim diye.. oturdu içime bi ateş topu gözyaşlarımı tutamıyorum.. annemde babamı haklı buldu saygısızlık yapıyosun babana dedi.. off off ki babam kızımın her daim peşinde dolanır bişey olcak diye ama o bakarken düştüğü için öyle tepki verdi sanırım yarında gidecekler çok üzgünüm..
Haklısın canım iyiki varlar ne olursa olsun bişey dememeliyim. Niye yapıyorum bilmiyorum çok kızıyorum kendime.. anneme hiç değilim ama babama karşı hemen öfkeleniyorum sanki her daim benim yaptığım bişeyi yanlış bulcak her daim evimde bişeylerden memnuniyetsiz olcak gibi hissediyorum ve en ufak bişeyde tepkili ya da tepkisiz öfkeleniyorum. Bundan sonra tutmaya çalışıcam kendimi çok saçmalıyorum sonrada günlerce içim içimi yiyor.canım bizim bakıcı kolunu kırdı biliyorsun ve saolsunlar annem ile babam geldi. haftaya 1 ay olacak bize geleli. Babam ilk kez geliyor bu arada evime. Bizde annemle zıt gidiyoruz çünkü annem benim yaptığım hiç bir şeyi beğenmez. Ağzımla kuş tutsam yine bulur bir kabahat. Ama geldiklerinden bu yana karışmamaya çalışıyorum. Babam sigara da kullanıyor ama öyle böyle değil. Yine de ağzımı açmıyorum açmamda. Çocuklar konusunda da asla karışmıyorum, arada kızıyorlar bebelere :))) Annem yediriyor, giydiriyor, her yer dağınık oluyor.. Ama şükrediyorum geldiklerine, onlar olmasa yeni bir bakıcı bulmak zorundaydım. Evimize neşe geldi onlar geleli. Çocuklar mutlu, ben rahatım. Uyumak istediğimde uyuyorum.kızım anneme "siz hiç gitmeyin, bizi çok mutlu bir aile olduk, annem babam hiç kavga etmiyor" demiş. O kadar üzüldüm ki bunu duyunca. Onlar da artık yaşlanıyor, bebek kadar alıngan oluyorlar bazen. Bunu düşünüp öyle davranmaya çalışıyorum ben. Bence sende rahat olmaya çalış. Ne güzel sık sık geliyorlarmış. Bence keyfini çıkar ve bunu avantaja dönüştür. Moralini bozma ne kadar söylensek de bizim çocuklarımıza şefkatli olduğumuz gibi onlarda bize karşı hep şefkatli..Gerçekten hakları ödenmez ne yapsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?