2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
güle güle oynasın :)
bizde pilsan'nın var müzikli, büyüklüğü de güzel.
Eki Görüntüle 2232221
Evet bunlar vardı aslında benim aklımda , eşimde sevmezse elimizde patlar uygun fiyatlı alalım ben at efekti yaparım dedi Sessiz olması önemli değil de Midilli çıktı bizim ki

Sağlıklı birinden alınan dışkı ile hasta birine naklederek tedavi ettiklerini duymuştum..

Canım çocukluk zamanlarından kalma babana kızdığın kırıldığın birşeyler olabilir mi? Belki de içindeki birşeyler tetikleniyor farkında olmadan ?

İnşallah canım ben de kontrolü kaybediyorum babam oğlumun saçını kesmişti sormadan ben de çok bağırmıştım sonra çok üzüldüm.. özür dile bence sarıl birdaha dikkat edebiliriz inşallah

canım bence babandan özür dile isteyerek bu tepkiyi vermedim de için rahat eder

Maşallah çok yakışıklı annesi yanaklar da tam yemelik

Canım çocukluk zamanlarından kalma babana kızdığın kırıldığın birşeyler olabilir mi? Belki de içindeki birşeyler tetikleniyor farkında olmadan ?
Yok canım babam her zaman üstümüze titrer bir dediğimizi iki etmedi bugune dek kardeşiminde benimde ama çıkışları var bişey olunca hemen bağrınıverir bende buna kızıyorum içten içe ama yapısı bu değiştiremem bunu kabullenerek daha sakin olmam lazım sanırım

Kızlar selam. Yoğurdu kestim bizim ishal kesildi. Ama lakros intelöransı değil Emin’in çünkü sütlaç yediriyor annem ve mama veriyoruz birşey olmuyor. Perşembe gastrodan randevu almıştım annene yoğurda tekrar başla bakalım ne olacak dedim ona göre gidelim diye düşünüyorum. Tekrarlamazsa boşuma götürüp tahlil yaptırmayayım diyorum. Alerji testi yaparken canı acıyor de mi çocukların?

Bi de yesoka90 migrostaki sucuğun markası neydi? Not almamışım kusura bakma. Üzerinde ne yazaktı?

Merhaba kızlar. Hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum. Bir sorum var:)Dolunay kendi kendine oynarken kendimi cok suclu hissediyorum. Hep beraber oynuyorduk ama bu aralar kendi kendine oynayınca karısmayayım dıyorum ama içim içimi yiyor sanki ilgisiz bırakıyor gibi hissediyorum. Size de boyle oluyor mu. Kendi kendine oynuyor mu bıdıklar.Ne bileyim uzuluyorum ya

Halbuki saç değilmi uzar gelir ama o an öyle düşünemiyoruz ki ben çok sakin biriyimdir ama babama karşı şimdi yine bağrıncak diye önyargım var sanırım ve bu yüzden hemen öfkeleniveriyorum

Odaya kapandım içerde kızımla oynuyolar dediğin gibi yapmalıyım inşallah birdaha bunu yaşatmam
Evet canım liliyaa ya katılıyorum özür dile yarın da gideceklermiş için rahat olsun..Benim babam oğullarımi çok sever çok özler çocuklarda dedelerine çok düşkün hiç istemediğim hareketler yapar babam oyunlar oynar havalara atar ters çevirir yeni yediriyorum karnında zıplartir ama inan kendimi öyle tutuyorum ki sıkıyorum bişey dememek için kırmak istemiyorum genç kizligimizda bizi çok sıkardı babam ama çok severdi çok kavgalarımız oldu şimdi yaslandilar kalp kırmamak lazım.Bide hiç gelmeyen sormayan babalar dedeler var bunun değerini bilmek lazım benim kp umrunda olmaz meselâ sevgisiz bir adam çocukları aynı şehirde 2 senede bir anca görür büyük oğlum onu görünce arkama saklanır öyle olsa daha mı iyi diye kendime güç veriyorum uzun oldu kusura bakma benim düşüncelerim böyle gitmeden gönlünü hemen al dünyanın binbir türlü hali var.

Bu saatten sonra onları değiştiremeyiz , biz kendimize hakim olmaya çalışacağız.. Bence içgüdüsel olarak kızını babanın bu huyundan korumaya çalışıyorsun.. Ani verdiğimiz tepkilerin altında genellikle geçmişten getirdiğimiz bir korku yatar biz adını koyamayız farkında bile olmadan tepkiler veririz sonradan neden böyle tepki verdim diye düşünürüz.. O kızdığın anda durup beni şu anda tetikleyen ne diye düşünürsen, bu duraklama tepkilerine hakim olmana yardımcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…