2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar Sena çok cana yakın girişken bi kız. yalnız dışarı çıktığımızda karşılaştığımız çocukların 10'da 9'u hiç oralı olmuyor. Sena onları sevmek sarmak için yaklaşıyor onlar pırr. 5 yaşındaki çocuk bile korktu senadan. çok nadir karşılık veren. acaba hayal kırıklığı yaşamıyor mu, nasıl sosyalleşecek bu çocuk?

maşallah bizimki 11800 tombik 78 cm için

Erol da çok sosyal ama uzaktan seviyor uzaktan bulaşıyor. kendisi çocukları seviyor el sallıyor yanına çağırıyor ama kimseye kendi hemen gitmiyor. Onu öpmek isteyen ya da ona sarılmak isteyen olursa hayatta gitmiyor. Ellemeyi ve eklenmeyi sevmiyor:) Haftasonu bir kız (3-4 yaşlarında) onu uzaktan sevdi biraz alıştı kucak kucak yap dedi kız gitti sarıldı öptü.

sağlık ocağı fazla ölçüyor, t cetveli ile evde ölçüyoruz biz

erol kuralları:)) sena hemen gidiyor cici yapıyor sarılmak istiyor daha küçükken yakalarını çekerdi bebeklerin seviyor güya:)

Maşallah :)

:) bnde şuan ki boyunun yetişkin boyuyla orantılı olduğınu zannetmiyorum. geçen ay 78 di şimdi 1 2 cm daha uzamıştır muhtemelen

bizimkilerin boyu kilosu aynı aşağı yukarı bazen takıyorum çok zdyıf diye bazsn de sağlıklı keyfi yerinde hareketli diip düşünmemeye çalışıyorum. az uyuyor az yiyor çok hareket ediyor

Ebebek oyuncak indirimi konuşulmuş ben kaçırdım malesef. Kızıma pek oyuncak almıyorum aslında genellikle yeğenimden kalan şeyler var. Geçenlerde şarkı söyleyen bir Niloya bebeği aldım bayıldı Bu aralar legolarla baya ilgilenmeye başladı birlikte kule, robot filan yapıyoruz. Kendimi kaybedip ondan çok ben oynuyor olabilirim aslına bakarsanız ama kızım da son dokunuşları yapıyor sağolsun

Eklentiler

• 1552CA74-DE2D-495B-84EA-8F4B653EC756.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…