2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bugün banyodan sonra bezi mümkün değil takmadı. Önce izin verdim sonra zorla giydirdim. Külot bezi yandan çekip sıyırmış pipiyi dışarı çıkarmayı başarmış. Ben de çıkarayım bari biraz gezsin dedim.
Babasına bırakıp mutfağı toplamaya gittim bir süre sonra arkama geldi. Çığlık attı. Bir döndüm yerde hem kaka hem çiş, kaka ortasından avuçlanmış Bağırıyor bu ne böyle diye. Sakinliğimi korumaya çalıştım:) Allahtan halı yoktu. Bildiğin mutfağın ortasına sıçtı:)

Eklentiler

• 03CFD831-B53E-49A2-9ABE-72BC5F588DBD.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 63
Ayyy süpermiş sesli güldüm yaa evet o an insanın sakin kalması çok zor ama ileride baya gülersiniz bence bu anıya Bu arada sanırım buna alışmamız gerekiyor çünkü bir arkadaşım tuvalet eğitimi sırasında evin her yerinden kaka temizlediğinden bahsetmişti

Daha önce de iki kez çiş yapma deneyimini yaşadık. Biri yatak odasında yatak başlığının arkasına doğru yere, diğeri banyonun önündeki halıya... Bir de bağırıyor bizi çağırıyor yaptım diye gösteriyordu çok marifetmiş gibi:)

Yaaa tuvalet eğitimine hazırlık yapmışsınız

Aaa varmış süpürge ben şok , benimki de öyle ölüyor süpürgeye

Bugün canda oyuncaktan aldim süpürgeyi. Verdim eline merkeze indik yol boyunca sesi cikmadi gezerken bebek arabasinda sopasini eline verdim yine sesi çıkmadan carsi pazar gezdik. Eve geldik su saatte uyuyana kadar elinden birakmadi süpürgeyi :) neleri düşünüp yapıyorlar

maşallah benimki sadece söküyor takmak,birşey yapmak umrunda değil. ben takıyorum o söküp fırlatıyor

esin neredeymiş o bunu yaparken? ayy fena oldum bi an tuvalet eğitimini düşününce...

Kızlar e bebeğin kendi ürettiği atını almıştık at tam boyuna göre oldu , en azından üstünden düşmez.. Büyük at düşünenler baby ve toys at almasınlar.. Hele uzun bebeler hiç almasın

Bize ananesi aldi dediğin baby toys ahsap attan. Dedigin gibi baya büyük kendi binemiyor daha. Pekde ilgisini cekmedi acikcasi. Ondan cok benim hayalimdi sallanan at ben bayıldım :))))

Bugün gittim aldim artik :) sabah uyanıyoruz supurge aksam yaticaz süpürge. Bununla oynasin dedim..seside var bunun huhuhu dolaşıyor.

Bence gönlünü alabilirsin. Arada olabiliyor öyle seyler. Gecen bende oglum hastayken surup vermeye çalışıyorum o da ağlıyor ediyor kv de döküldü döküldü diyor karsimda en sonunda bir kizdim bende görüyorum anne diye ama ters bir sekilde. I da gormedin sandim.filan dedi alındı. Sonra gittim konuştum kaan hasta ve stresliyim konu oglum olunca boyle oluyorum kusura bakma filan dedim gönlünü aldim

Bence böyle bir durum varsa kesinlikle gastroya gitmelisin çünkü başkaca sebepleri de olabilir.
.
Estağfurullah, markası gurme marka, gurme otantik diye geçiyor ve e code free yazacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…