Ebebek oyuncak indirimi konuşulmuş ben kaçırdım malesef. Kızıma pek oyuncak almıyorum aslında genellikle yeğenimden kalan şeyler var. Geçenlerde şarkı söyleyen bir Niloya bebeği aldım bayıldı Bu aralar legolarla baya ilgilenmeye başladı birlikte kule, robot filan yapıyoruz. Kendimi kaybedip ondan çok ben oynuyor olabilirim aslına bakarsanız ama kızım da son dokunuşları yapıyor sağolsun
Ebebek oyuncak indirimi konuşulmuş ben kaçırdım malesef. Kızıma pek oyuncak almıyorum aslında genellikle yeğenimden kalan şeyler var. Geçenlerde şarkı söyleyen bir Niloya bebeği aldım bayıldı Bu aralar legolarla baya ilgilenmeye başladı birlikte kule, robot filan yapıyoruz. Kendimi kaybedip ondan çok ben oynuyor olabilirim aslına bakarsanız ama kızım da son dokunuşları yapıyor sağolsun
Bugün banyodan sonra bezi mümkün değil takmadı. Önce izin verdim sonra zorla giydirdim. Külot bezi yandan çekip sıyırmış pipiyi dışarı çıkarmayı başarmış. Ben de çıkarayım bari biraz gezsin dedim.
Babasına bırakıp mutfağı toplamaya gittim bir süre sonra arkama geldi. Çığlık attı. Bir döndüm yerde hem kaka hem çiş, kaka ortasından avuçlanmış Bağırıyor bu ne böyle diye. Sakinliğimi korumaya çalıştım:) Allahtan halı yoktu. Bildiğin mutfağın ortasına sıçtı:)
kızım iyice tarzan oldu. mutfakta sandalyeye, ordan da yemek masasına çıktı. allahtan yanındaydım. orda olmasam... artık sandalyeleri tek bırakmıyorum üst üste koyuyorum.
Benimki de öyle canım nadiren böyle ilgileniyor tabi en fazla bir kaç dakika sonra vurup yıkıyor yaptıklarımızı ve elime aldığım her parça kıymete biniyor hemen kapıyor elimden
Daha önce de iki kez çiş yapma deneyimini yaşadık. Biri yatak odasında yatak başlığının arkasına doğru yere, diğeri banyonun önündeki halıya... Bir de bağırıyor bizi çağırıyor yaptım diye gösteriyordu çok marifetmiş gibi:)
kızım iyice tarzan oldu. mutfakta sandalyeye, ordan da yemek masasına çıktı. allahtan yanındaydım. orda olmasam... artık sandalyeleri tek bırakmıyorum üst üste koyuyorum.
Kızım da bir haftadır öyle yapıyor. Başka evlere gittiğimizde de sandalyeye, oradan masanın üstüne çıkıyor. Allah korusun çok büyük tehlike. Bir an önce geçer inşallah bu masa sevdası
İnşallah canım ben de kontrolü kaybediyorum babam oğlumun saçını kesmişti sormadan ben de çok bağırmıştım sonra çok üzüldüm.. özür dile bence sarıl birdaha dikkat edebiliriz inşallah
Bugün banyodan sonra bezi mümkün değil takmadı. Önce izin verdim sonra zorla giydirdim. Külot bezi yandan çekip sıyırmış pipiyi dışarı çıkarmayı başarmış. Ben de çıkarayım bari biraz gezsin dedim.
Babasına bırakıp mutfağı toplamaya gittim bir süre sonra arkama geldi. Çığlık attı. Bir döndüm yerde hem kaka hem çiş, kaka ortasından avuçlanmış Bağırıyor bu ne böyle diye. Sakinliğimi korumaya çalıştım:) Allahtan halı yoktu. Bildiğin mutfağın ortasına sıçtı:)
ay çok güldüm bnm ki de aç aç diip bezi açtırıo sonra pipisini sündürüo. gerçi çiş dio arada ama bez olduğu için yapınca mı söylüo aklına geldikçe çiş çiş mi dio anlayamıyorum annemde de tuvaletin önüne gidip kakasını yapıp geri geliomuş
Merhaba kızlar. Hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum. Bir sorum var:)Dolunay kendi kendine oynarken kendimi cok suclu hissediyorum. Hep beraber oynuyorduk ama bu aralar kendi kendine oynayınca karısmayayım dıyorum ama içim içimi yiyor sanki ilgisiz bırakıyor gibi hissediyorum. Size de boyle oluyor mu. Kendi kendine oynuyor mu bıdıklar.Ne bileyim uzuluyorum ya
Bizimki genelde kendi halinde oynuyor. Dans ederken filan birlikte dans ediyoruz bir de kitaplara kartlara bakıyoruz birlikte. Onu haricinde o hep karıştırma modunda etrafi
Bence gönlünü alabilirsin. Arada olabiliyor öyle seyler. Gecen bende oglum hastayken surup vermeye çalışıyorum o da ağlıyor ediyor kv de döküldü döküldü diyor karsimda en sonunda bir kizdim bende görüyorum anne diye ama ters bir sekilde. I da gormedin sandim.filan dedi alındı. Sonra gittim konuştum kaan hasta ve stresliyim konu oglum olunca boyle oluyorum kusura bakma filan dedim gönlünü aldim
Evet canım liliyaa
ya katılıyorum özür dile yarın da gideceklermiş için rahat olsun..Benim babam oğullarımi çok sever çok özler çocuklarda dedelerine çok düşkün hiç istemediğim hareketler yapar babam oyunlar oynar havalara atar ters çevirir yeni yediriyorum karnında zıplartir ama inan kendimi öyle tutuyorum ki sıkıyorum bişey dememek için kırmak istemiyorum genç kizligimizda bizi çok sıkardı babam ama çok severdi çok kavgalarımız oldu şimdi yaslandilar kalp kırmamak lazım.Bide hiç gelmeyen sormayan babalar dedeler var bunun değerini bilmek lazım benim kp umrunda olmaz meselâ sevgisiz bir adam çocukları aynı şehirde 2 senede bir anca görür büyük oğlum onu görünce arkama saklanır öyle olsa daha mı iyi diye kendime güç veriyorum uzun oldu kusura bakma benim düşüncelerim böyle gitmeden gönlünü hemen al dünyanın binbir türlü hali var.
Benim kızımda çok düşkün babama sürekli oynarlar dede dede diye bırakmaz peşini ama ben fazla çıkıştım halbuki babam bişey yok panikleme anlamında kanasın dedi ama ben ne demek kanasın diye bağırdım orda koptuk zaten. Kusurabakma dedim öptüm ama kırdım bikere unutulmayacak bu günler onun gözünde yatağımdatım ve hala ağlıyorum bende çok içselleştirdim sanırım konuyu..