2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Maşaallah ya koca kız gibi çıkmış :) :*

çok tatlı ya maşallah allah seni ne etmesin:))

Kızlar ya artık mama sandalyesine oturtamıyorum normal sandalyede ayakta durarak yiyor. Canı isteyince de kalkıp gidiyor. İşler zorlaşıyor mu nedir

Hahahha büyük macera yaşamışsın :)

maşallah benimki sadece söküyor takmak,birşey yapmak umrunda değil. ben takıyorum o söküp fırlatıyor
Benimki de öyle canım nadiren böyle ilgileniyor tabi en fazla bir kaç dakika sonra vurup yıkıyor yaptıklarımızı ve elime aldığım her parça kıymete biniyor hemen kapıyor elimden

Benim kızımda bir kez bezini bağlamaya çalışırken emekleyerek kaçıp koridora çiş yapmıştı hem de halının orta yerine

kızım iyice tarzan oldu. mutfakta sandalyeye, ordan da yemek masasına çıktı. allahtan yanındaydım. orda olmasam... artık sandalyeleri tek bırakmıyorum üst üste koyuyorum.
Kızım da bir haftadır öyle yapıyor. Başka evlere gittiğimizde de sandalyeye, oradan masanın üstüne çıkıyor. Allah korusun çok büyük tehlike. Bir an önce geçer inşallah bu masa sevdası

ay çok güldüm bnm ki de aç aç diip bezi açtırıo sonra pipisini sündürüo. gerçi çiş dio arada ama bez olduğu için yapınca mı söylüo aklına geldikçe çiş çiş mi dio anlayamıyorum annemde de tuvaletin önüne gidip kakasını yapıp geri geliomuş

Bizimki genelde kendi halinde oynuyor. Dans ederken filan birlikte dans ediyoruz bir de kitaplara kartlara bakıyoruz birlikte. Onu haricinde o hep karıştırma modunda etrafi

Gittim öptüm bende kusurabakma dedim ama annem hala tavırlı bana. Kendime çok kızıyorum bidaha yapmıycam inşallah

Benim kızımda çok düşkün babama sürekli oynarlar dede dede diye bırakmaz peşini ama ben fazla çıkıştım halbuki babam bişey yok panikleme anlamında kanasın dedi ama ben ne demek kanasın diye bağırdım orda koptuk zaten. Kusurabakma dedim öptüm ama kırdım bikere unutulmayacak bu günler onun gözünde yatağımdatım ve hala ağlıyorum bende çok içselleştirdim sanırım konuyu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…