2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sen yazınca düşündüm ama sanmıyorum canım birazda yanlış anlattım sanırım babam bişeyde hemen çıkışıveririr ama öyle yüksek sesle bağırıp çağırmaz sürekli her şeyin negatifini düşünür herseyi stres yapar bu huylarıda üst üste gelip bende önyargı oluşturuyo sanırım.. bilmiyorum kusurabakma dedim öptüm babamın yüzü güldü ama annem hiç oralı değil tavırlı.. bundan sonra çok daha dikkat edicem inşallah

Sanırım yapınca söylüyorlar. Çünkü benimki de gösteriyor yaptım diye. Ben soruyorum çiş yaptın mı diye evet diyor sen mi yaptın diyorum hayır diyor pipiyi gösteriyor o yaptı diyor hahahah:) uçurtmayı vurmasınlar filminde çocuk çişini yapınca kızıyorlardı o da itiraz ediyordu ben yapmadım ki Mickey (külodunda Mickey mouse var) yaptı:))

Bizimki genelde kendi halinde oynuyor. Dans ederken filan birlikte dans ediyoruz bir de kitaplara kartlara bakıyoruz birlikte. Onu haricinde o hep karıştırma modunda etrafi
Bizimki de karıstırsın kostursun bir şeyleri söksün taksın bayılıyor. Oyuncaklarla da yalnız oynuyor ama ne bıleyım içim rahat etmiyor ben katılmayınca. Gerçi kendisi isteyince elimi tutup çekiyor anneeee hadiiii diye Saklambaç oynamaya alıstı geçen oynamazken kendi kendine saklanmış ben Dolunay neredesin dedikçe iyice ses cıkarmadan beklıyor 5 dk aradım evde kafayı yıcektım evde bulamayınca.Annem de arıyor bır yandan bir bakmıs annem salonda bir köşeden başını uzatıp bakıp geri cekiyormus oyle bulduk Babam da keske alıstırmasaydık saklambaca buyuyunce daha iyi yerlere saklanır bulana kadar delirirsin sen diyor

Bizimki de artık kaka yapacağı zaman bezi çekiştiriyor sonra da çömelip yapıyor. Bu aralar dişten dolayı pişik oluyor o rahatsız ettiği için kaka yapıcam diye sinyal veriyor sanırım. Ben de aferin kızım yap falan dıyorum gulumseyerek annem de dıye oyle diyorsun dıyor. Bır yerde okumustum kaka ya da çiş yapınca gülümseyin destekleyin diye inşallah yanlış yapmıyorumdur

Haha cok iyiymiş cocuk haklı maşallah cok zekice cevap vermiş annesi :) bizimki de kaka yapınca değiştirelim mi popoyu diyorum ebet diyo bayılıyorum :)

Haha cok iyiymiş cocuk haklı maşallah cok zekice cevap vermiş annesi :) bizimki de kaka yapınca değiştirelim mi popoyu diyorum ebet diyo bayılıyorum :)
maşallah walla bizimkinde öyle evet,hayır doğru dürüst bir kelime yok meme meme diye geziyor anca.

maşallah walla bizimkinde öyle evet,hayır doğru dürüst bir kelime yok meme meme diye geziyor anca.
Sagol canım kayıt asamasında demek ki birden bire kitap gibi konusuyor kimi cocuk kardeşim de oyle olmustu. Baya uzun sure konusmadı doktora falan goturduk kac kere en sonunda bir basladı uzun uzun cumlelerle konusmaya

kızlar balık yağı veriyor musunuz kuzulara? veriyorsanız hangi marka. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
birde fotoğraflara baktıkça kuzuların ayakkabılarına bayıldım. nerden aldınız? benimkiler daha yeni yürümeye başladıkları için bu tür ayakkabı işine girmedim onun için nerden alacağımı bilmiyorum. yardım please.

balık yağı başlayamadım henüz ama ocean alacam. ayakkabı bizim Vicco.

çoğunun vicco. bizim ve nisandenizin nike. balık yağı her hafta balık yediği için bn vermiyorum ztn çok zor şurup içiriyorum die girmedm o işe. kullananlar ocean kullanıo genelde

Ben ocean multivitamin balık yagı verıyordum ama bu aralar içmiyor kabul etmıyor. Ayakkabıyı da bız vıccodan aldık cok rahat cok hafıf tavsiye ederım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…