2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
yesoka90 canım nasılsın :) sana bir şey soracağım. Bu ocean multıvitamın balık yagı karısık olan var ya Dolunay kmu kabul etmıyor artık yarı sıseden fazlası da duruyor acaba ben mi içsem dedim. Acaba hamilelere uygun olur mu. Yani belki yetersiz gelir vitamin dozu ama acaba içersen baska bir durum olur mu olumsuz

kızlar merhaba lar nasılsınız upuzun bir aradan sonra tekrar döndüm sizinle sohbet edip dertleşmeyi özledim.kızım uykusuz bi bebek malesef uykumuz hiç yok uyusa bile geceleri ağlayarak uyanıyor sürekli .1 ocakta çalışmaya başladım ama çok zorlanıyorum daha bi düzen oturtamadaım çalışan anneler iş ev işi yemek ve çocuklarla ilgilenmeyi nasıl başarıyorsunuz varmı püf noktanz ben çok yoruluyorm ya

ben 1aydir balık yağı veriyorum,ocean marka .ayakkabı videodan aldım 1 tane panduf gibi 1 tane de bot ama botu sevmedi.

Ali de Sena gibi gidip sarılıyor, bir keresinde tam yaşıtı bir bebeğe sarılmıştı , bebek ondan kaçtı Ali de oyun yapıyor sandı onu kovaladı.. Sadece dışarı çıktığımızda bunu yaşıyoruz o yüzden etkilenmezler inşallah..

Çok komik ve sinir bozucu olmuş Acaba bağırma sebebi ne , kakasından mı korktu ? Şaşkınlık mı? Sevinç mi? Ne hissetti acaba :))

Birak kanasin derken tabi ki kotu niyetle dememistir canım.bazen kendilerini yanlis ifade edebiliyorlar.zamaninda onlar bize sabir gosterdi simdi sira bizde.yaslandikca cocuklasiyorlar.oyle kabul edip ofkemizi kontrol altina almamiz lazim.ilerleyen mesajlarda gonlunu aldim yazmissin.cok sevindim canim :)

16 şubatta tekrar oyuncak indirimi var e Bebek’te
Tamam canim sagol :)
Bazen o his bende de oluyor.bide gunduzleri ayri oldugumuz icin aksamlari full oynayarak geciriyorum

Benimkide cok sosyaldi simdi gordugu kisiye gozlerini yumup dudak bukuyo.anlamadim neden bole yapmaya basladi.bebekleri anlamak imkansiz oluyo bazen :/

Masallah sana

Masallah kuzuya canım

dayanamayıp kitapçıda okumaya başlayanlar burda mıııı
Akilli bıdık

Ahahaha sesli guldum valla canım ya.ne guzel sıvamış bide bende aksamlari eve gittigimde full acik birakiyorum cis yapiyor henuz kaka vakamız olmadi.

Bizden de yaz kış parktayız pozu :) kozalakla :)Eki Görüntüle 2232473
Masallah

Sarı papatya asfalt çalışmasındayken
Oyyy oyyy masallah canım

akrobatik hareketlerimizden sadece biri bu çocuk düşmesinde kim düşsün. o bultak ın parçaları çok kolay ayrılıo bnm oğlan çucuk kraker olduğundan taşımış sanırım.

Bu aralar bizimkide gösteriyor arada cis mi yaptin oglum deyince hemen hayir

akrobatik hareketlerimizden sadece biri bu çocuk düşmesinde kim düşsün. o bultak ın parçaları çok kolay ayrılıo bnm oğlan çucuk kraker olduğundan taşımış sanırım.
Dün tam da buna benzer bir hareket yüzünden düştü ağladı :) O da iç içe geçen kutulardan destek almaya çalışmıştı , hiç olmayacak şeyler yapıyorlar bu bebeler

+1 vicco ve ocean:))

Saklanbaç bizimde favorimiz bu aralar. Oğlum eeve kusu misali kafayı saklayinca p
Görünmüyor saniyor arkasini dönüp kapinin arkasina saklanıyor gorunmuyor saniyor bu arada oyuncaklarla oynarken kaanda genelde yalniz oynuyor dahil olmaya calisiyorum bende genelde

Dün tam da buna benzer bir hareket yüzünden düştü ağladı :) O da iç içe geçen kutulardan destek almaya çalışmıştı , hiç olmayacak şeyler yapıyorlar bu bebeler
Bu dönemsel birşey galiba. Herkesinki yukarıda olmaya hevesli. Benimki yere tas koyup ona bile çıkmak istiyor çıkınca alkış istiyor çok birşey başarmış gibi:)

Püf noktası yok , pertim çıktı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…