ben 1aydir balık yağı veriyorum,ocean marka .ayakkabı videodan aldım 1 tane panduf gibi 1 tane de bot ama botu sevmedi.kızlar balık yağı veriyor musunuz kuzulara? veriyorsanız hangi marka. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
birde fotoğraflara baktıkça kuzuların ayakkabılarına bayıldım. nerden aldınız? benimkiler daha yeni yürümeye başladıkları için bu tür ayakkabı işine girmedim onun için nerden alacağımı bilmiyorum. yardım please.
Ali de Sena gibi gidip sarılıyor, bir keresinde tam yaşıtı bir bebeğe sarılmıştı , bebek ondan kaçtı Ali de oyun yapıyor sandı onu kovaladı.. Sadece dışarı çıktığımızda bunu yaşıyoruz o yüzden etkilenmezler inşallah..kızlar Sena çok cana yakın girişken bi kız. yalnız dışarı çıktığımızda karşılaştığımız çocukların 10'da 9'u hiç oralı olmuyor. Sena onları sevmek sarmak için yaklaşıyor onlar pırr. 5 yaşındaki çocuk bile korktu senadan. çok nadir karşılık veren. acaba hayal kırıklığı yaşamıyor mu, nasıl sosyalleşecek bu çocuk?
öyle ekmek,tatlı yiyorum ki verilecek gibi değil.emziriyorum diye bahanem var annemin yanında ne bulsam hooopveee doğum kilolarınızı verdiniz mi yaptıgınız bişeyler var mı
kaç kilosun canm malesf bende öyleyim ya 79 kiloyumöyle ekmek,tatlı yiyorum ki verilecek gibi değil.emziriyorum diye bahanem var annemin yanında ne bulsam hooop
Çok komik ve sinir bozucu olmuşBugün banyodan sonra bezi mümkün değil takmadı. Önce izin verdim sonra zorla giydirdim. Külot bezi yandan çekip sıyırmış pipiyi dışarı çıkarmayı başarmış. Ben de çıkarayım bari biraz gezsin dedim.
Babasına bırakıp mutfağı toplamaya gittim bir süre sonra arkama geldi. Çığlık attı. Bir döndüm yerde hem kaka hem çiş, kaka ortasından avuçlanmışBağırıyor bu ne böyle diye. Sakinliğimi korumaya çalıştım:) Allahtan halı yoktu. Bildiğin mutfağın ortasına sıçtı:)
O hepimizin ortak sorunu canım , böyle hissetmeyen anne yokturHimmm inşallah oyledir..şimdiye kadar ters giden bisey hissetmedim ama keske daha fazla vakit geçirsem cocukla diye hayiflaniyorum sürekli
Hızlı s.çıyor demekkiGeliyor yanına diye bağırdı ben de tamam gelsin dedim farkettim arkama geldiğini ama inanır mısın 1 dakika sürmemiştir bu işi yapması.
Birak kanasin derken tabi ki kotu niyetle dememistir canım.bazen kendilerini yanlis ifade edebiliyorlar.zamaninda onlar bize sabir gosterdi simdi sira bizde.yaslandikca cocuklasiyorlar.oyle kabul edip ofkemizi kontrol altina almamiz lazim.ilerleyen mesajlarda gonlunu aldim yazmissin.cok sevindim canim :)Kızlar fikrinizemi ihtiyacım var yoksa tesellinizemi bilmiyorum.. ailemle farklı şehirlerdeyiz ama sağolsunlar sıksık gelip giderler. Yani şöyle her ay gelip en az 1 hafta kalırlar. Kızım doğduğundan beri babamın her söylediğine kızar oldum. Bikaç ay öncede ciddi tartışmamız olmuştu. Çoğu zaman bişey demiyorum ama bu sabah patladım. Annemle ikimiz temizlik yapıyorduk babamda kızımla ilgileniyodu ben cam silerken koştu yanıma oyuncak sepetine takıldı çığlık çığlığa ağlıyo hemen kuccakladım dilinin ucunun kanadığını gördüm ayy dili kanıyo diye panikledim babamda kanasın dedi tutamadım kendimi bağırdım bende ne demek kanasın şu oyuncak sepetini her defasında şuraya koymayın diye sesimi yükselttim o da bana bağırdı kanasın derken ohh iyi olmuş demek istemedim bişey olmadı panikleme demek istedim diye.. oturdu içime bi ateş topu gözyaşlarımı tutamıyorum.. annemde babamı haklı buldu saygısızlık yapıyosun babana dedi.. off off ki babam kızımın her daim peşinde dolanır bişey olcak diye ama o bakarken düştüğü için öyle tepki verdi sanırım yarında gidecekler çok üzgünüm..
Tamam canim sagol :)16 şubatta tekrar oyuncak indirimi var e Bebek’te
Bazen o his bende de oluyor.bide gunduzleri ayri oldugumuz icin aksamlari full oynayarak geciriyorumMerhaba kızlar. Hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum. Bir sorum var:)Dolunay kendi kendine oynarken kendimi cok suclu hissediyorum. Hep beraber oynuyorduk ama bu aralar kendi kendine oynayınca karısmayayım dıyorum ama içim içimi yiyor sanki ilgisiz bırakıyor gibi hissediyorum. Size de boyle oluyor mu. Kendi kendine oynuyor mu bıdıklar.Ne bileyim uzuluyorum ya
Benimkide cok sosyaldi simdi gordugu kisiye gozlerini yumup dudak bukuyo.anlamadim neden bole yapmaya basladi.bebekleri anlamak imkansiz oluyo bazen :/kızlar Sena çok cana yakın girişken bi kız. yalnız dışarı çıktığımızda karşılaştığımız çocukların 10'da 9'u hiç oralı olmuyor. Sena onları sevmek sarmak için yaklaşıyor onlar pırr. 5 yaşındaki çocuk bile korktu senadan. çok nadir karşılık veren. acaba hayal kırıklığı yaşamıyor mu, nasıl sosyalleşecek bu çocuk?
Masallah sana
Masallah kuzuya canımEbebek oyuncak indirimi konuşulmuş ben kaçırdım malesef. Kızıma pek oyuncak almıyorum aslında genellikle yeğenimden kalan şeyler var. Geçenlerde şarkı söyleyen bir Niloya bebeği aldım bayıldıBu aralar legolarla baya ilgilenmeye başladı birlikte kule, robot filan yapıyoruz. Kendimi kaybedip ondan çok ben oynuyor olabilirim aslına bakarsanız ama kızım da son dokunuşları yapıyor sağolsun
Akilli bıdıkdayanamayıp kitapçıda okumaya başlayanlar burda mıııı
Ahahaha sesli guldum valla canım ya.ne guzel sıvamış bideBugün banyodan sonra bezi mümkün değil takmadı. Önce izin verdim sonra zorla giydirdim. Külot bezi yandan çekip sıyırmış pipiyi dışarı çıkarmayı başarmış. Ben de çıkarayım bari biraz gezsin dedim.
Babasına bırakıp mutfağı toplamaya gittim bir süre sonra arkama geldi. Çığlık attı. Bir döndüm yerde hem kaka hem çiş, kaka ortasından avuçlanmışBağırıyor bu ne böyle diye. Sakinliğimi korumaya çalıştım:) Allahtan halı yoktu. Bildiğin mutfağın ortasına sıçtı:)
MasallahBizden de yaz kış parktayız pozu :) kozalakla :)Eki Görüntüle 2232473
Oyyy oyyy masallah canımSarı papatya asfalt çalışmasındayken
akrobatik hareketlerimizden sadece biri bu çocuk düşmesinde kim düşsün. o bultak ın parçaları çok kolay ayrılıo bnm oğlan çucuk kraker olduğundan taşımış sanırım.
Sanırım yapınca söylüyorlar. Çünkü benimki de gösteriyor yaptım diye. Ben soruyorum çiş yaptın mı diye evet diyor sen mi yaptın diyorum hayır diyor pipiyi gösteriyor o yaptı diyor hahahah:) uçurtmayı vurmasınlar filminde çocuk çişini yapınca kızıyorlardı o da itiraz ediyordu ben yapmadım ki Mickey (külodunda Mickey mouse var) yaptı:))
Dün tam da buna benzer bir hareket yüzünden düştü ağladı :) O da iç içe geçen kutulardan destek almaya çalışmıştı , hiç olmayacak şeyler yapıyorlar bu bebelerakrobatik hareketlerimizden sadece biri bu çocuk düşmesinde kim düşsün. o bultak ın parçaları çok kolay ayrılıo bnm oğlan çucuk kraker olduğundan taşımış sanırım.
+1 vicco ve ocean:))kızlar balık yağı veriyor musunuz kuzulara? veriyorsanız hangi marka. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
birde fotoğraflara baktıkça kuzuların ayakkabılarına bayıldım. nerden aldınız? benimkiler daha yeni yürümeye başladıkları için bu tür ayakkabı işine girmedim onun için nerden alacağımı bilmiyorum. yardım please.
Bizimki de karıstırsın kostursun bir şeyleri söksün taksın bayılıyor. Oyuncaklarla da yalnız oynuyor ama ne bıleyım içim rahat etmiyor ben katılmayınca. Gerçi kendisi isteyince elimi tutup çekiyor anneeee hadiiii diyeSaklambaç oynamaya alıstı geçen oynamazken kendi kendine saklanmış ben Dolunay neredesin dedikçe iyice ses cıkarmadan beklıyor 5 dk aradım evde kafayı yıcektım evde bulamayınca.Annem de arıyor bır yandan bir bakmıs annem salonda bir köşeden başını uzatıp bakıp geri cekiyormus oyle bulduk Babam da keske alıstırmasaydık saklambaca buyuyunce daha iyi yerlere saklanır bulana kadar delirirsin sen diyor
Bu dönemsel birşey galiba. Herkesinki yukarıda olmaya hevesli. Benimki yere tas koyup ona bile çıkmak istiyor çıkınca alkış istiyor çok birşey başarmış gibi:)Dün tam da buna benzer bir hareket yüzünden düştü ağladı :) O da iç içe geçen kutulardan destek almaya çalışmıştı , hiç olmayacak şeyler yapıyorlar bu bebeler
Püf noktası yok , pertim çıktı benimdekızlar merhaba lar nasılsınız upuzun bir aradan sonra tekrar döndüm sizinle sohbet edip dertleşmeyi özledim.kızım uykusuz bi bebek malesef uykumuz hiç yok uyusa bile geceleri ağlayarak uyanıyor sürekli .1 ocakta çalışmaya başladım ama çok zorlanıyorum daha bi düzen oturtamadaım çalışan anneler iş ev işi yemek ve çocuklarla ilgilenmeyi nasıl başarıyorsunuz varmı püf noktanz ben çok yoruluyorm ya
Çok güldüm ya:) Benimki benim burun deliğime ve göbek deliğime takık:)Eki Görüntüle 2232609
Burun karıstırma keyfiilk defa burnunu karistirdi bu sekilde yerlere yattim gulmekten keyfe bak :) alistirmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?