2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ocean marka balik yagi +multivitamin veriyorum canim . Biz ayakabisini viccodan aldik cok memnunuz

Yok maalesef. Yemegimi annem yapıyor. 2 haftaf
Da1 temizlik için kadin alıyorum hsonlari supurge tutmaya çalışıyorum. Zor ve yorucu oluyor tabiki

Bizde benzer seyler yasiyiruz. Oglum cok cana yakin hemen gidiyor gülüyor karşısındaki bazen tepkisiz oluyor bazen kaçıyor. Geçen bir kiz itti oğlumu hatta.ben anne babadan kaynaklandığını düşünüyorum. Ogun oğlum kizla oynamaya gidiyor babasi suratsız suratsız bakıyor. Ben oğlum bak arkadas filan diyorum adamda tepki yok. Sanki yiycez :)))

Bu dönemsel birşey galiba. Herkesinki yukarıda olmaya hevesli. Benimki yere tas koyup ona bile çıkmak istiyor çıkınca alkış istiyor çok birşey başarmış gibi:)
Onlara göre büyük başarı ama :)) Yolda bile düz yoldan yürümez nerde kaldırım merdiven var orayı tercih eder :))

Bazı bebeklerde anne babadan bağımsız mizacı huysuz oluyor , yabani oluyor en ufak bir değişimde kıyamet koparıyor en zor bebek tipi bence

Çok güldüm ya:) Benimki benim burun deliğime ve göbek deliğime takık:)
Aynen canım benimkide oyle burun ve gobek deligi :))) burnumda ayrica hizmam var tak cikar yalama oldu arven sayesinde :)))

Hayatımda bu kadar keyifli burun karıştırma görmedim

Cok tatli bir yardimcin var annesi masallah :))

Ohhh keyfe bak masallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…