2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
hemde çok yorucu ya
68le hamile kaldm şuan 64 üm :) yorgunluktan ölüyorum. diyet yapmadığım halde zayıflıyorum. ev işe yemek işi hepsini kendim yapmaya çalışıyorum.oğlumun uykusu hiç yok. yanıma yatırsam bile 10 kere meme die uyanıyor. bazı geceler komple uyanıp oyun oynuyor. iş yerimle evimin arası 1 saat. oğluma annem bakıyor. sabah annemin evine götürüp akşam alıyorum. ama yemek annemde yemiyorum yük olmak istemiyorum. sonuç göz altlarım mosmor. kronik yorgun uykusuz

Bizimki ciddi ciddi saklanıyor çıt çıkarmıyor dısarda falan saklansa bulamam bizimki bırakırsan yalnız oynuyor ama işte bırakınca rahat edemiyorum ben de oynıyım diye zor tutuyorum kendimi. Ama kendı kendıne oyun kurması bir şeyler yapması da cok hosuma gıdıyor izlemesi de zevkli:)

Biz hep beraberiz canım ama yine de doyum olmuyor seni cok iyi anlıyorum yine de

veee doğum kilolarınızı verdiniz mi yaptıgınız bişeyler var mı
Hoşgeldin Rabia- ben 58le hamile kaldım 75 ile doğum yaptım eve geldiğimde 65tim şu an 55 kiloyum. Boyum 1.70. Hedefim 53 kilo.Son iki ayda epey zayıfladım o da şöyle ben sürekli abur cubur yerdim sonra leptin hormonu hakkında bikaç yazı okudum birşeyler yedikten en az 5 saat sonra bu hormon çalışmaya başlıyo ve bu hormon çalışmaya başladıktan sonra kilo vermeye geçiyo vucud ve bu hormon en çok gece saat 2 ile 4 arası salgılanıyor. Yani akşamları en geç 8 den sonra birşey yemek yok hatta sakız çiğnemenin bile leptin hormonunu yavaşlattığı yazıyor, Canan Karatayında bu hormon hakkında videosu var ( tabi bunlar nette okuduğum bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum). Bu hormona göre az az sık sık yemek doğru değil yemeğin üstünden en az 5 saat gececekki hormon çalışıcak ve vucudun yakacak. Ben 2 öğün yemek yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği ve bunlarda hiçbir sınırlama yok canım ne isterse ne kadar isterse ancak hormonun çalışması için hiçbir aburcubur yok çok çok içim kıyılırsa kavrulmamış badem.. bazen mutfağa su içmeye giriyorum masanın üstünde aburcubur atasım geliyo ağzıma amaan diyorum ufacık şey kaç kalori olcakki sonra duur diyorum leptin daha yeni çalışmaya başladı:) yemeklerde istediğimi yediğim için diyet yapıyor değilim.

Annem bu sayede 5 ayda 21 kilo verdi şu an çok mutlu hatta aralarda anneme bişey ikram ediyorum yok leptinimi bozamam diye espri yapıyor:) uzun oldu canım ama umarım sende hedef kilona ulaşırsın.

Son düzenleme:
Eowynn_arwn haklısın kanasın derken iyi niyetle söylediğini bile bile yok yere çıkıştım. Bugün uğurladım ikiside soğuktu bana çok ağlıyorum ama zamanın dönüşü yok. Birdaha kalp kırmıycam bana ters gelen birşey olsa da o an başka şeyler düşüncem ki annemde babamda kızımla ilgili her yapacağı davranışı danışırlar. Benim saçmalığım inşallah birdaha yapmıycam çok zoruma gitti böyle uğurlamak şimdi tekrar yüzlerini görene kadar içim içimi yicek kendimde çok duygusalım

canım legoları nereden aldın? bende artık almak istiyorum, önceden çok dağıtıyorlar diye almamıştım ama bunlar çok hoşuma gitti. Link atabilirmisin acaba?

veee doğum kilolarınızı verdiniz mi yaptıgınız bişeyler var mı
Canım bende çalışıyorum. Bakıcı ile ben anlaşmıştım. Yemek, ütü ve çamaşır asma katlama da var. Çok rahattım yani. Her hafta da kız geliyor temizliğe. Çünkü ben 3 çocukla artık hiç birine yetemez oldum. Şuan tek sıkıntım uyku problemi. Gece her saat başı kalkıyorum resmen. Biri uyusa diğeri uyanıyor. İkizin en zor şeyi bu olsa gerek. Büyük kızımda ilkokula gidiyor her sabah 7 de onuda hazırlayıp yolluyorum. Senin kim bakıyor bilmiyorum, eğer bakıcı ise onla konuş o yapsın yemeği falan.
Doğum kilosuna gelince 65 ile hamile kalmıştım şuan 66 ya düştüm nasıl olduysa. En son 70 kiloydum çünkü. Emziriyorum diye çok abur cubur yiyordum şimdi kestim onları. yoksa alıp başını gidiyor kilolar

ya resmen benm duygularıma tercüman olmuşsun aynı şeyleri yaşıyoruz birebir iş yerlerimn uzaklığı bile aynı

Canım bende çalışıyorum. Bakıcı ile ben anlaşmıştım. Yemek, ütü ve çamaşır asma katlama da var. Çok rahattım yani. Her hafta da kız geliyor temizliğe. Çünkü ben 3 çocukla artık hiç birine yetemez oldum. Şuan tek sıkıntım uyku problemi. Gece her saat başı kalkıyorum resmen. Biri uyusa diğeri uyanıyor. İkizin en zor şeyi bu olsa gerek. Büyük kızımda ilkokula gidiyor her sabah 7 de onuda hazırlayıp yolluyorum. Senin kim bakıyor bilmiyorum, eğer bakıcı ise onla konuş o yapsın yemeği falan.
Doğum kilosuna gelince 65 ile hamile kalmıştım şuan 66 ya düştüm nasıl olduysa. En son 70 kiloydum çünkü. Emziriyorum diye çok abur cubur yiyordum şimdi kestim onları. yoksa alıp başını gidiyor kilolar[/QUOTE]
kızıma annem bakıyor benm canm Allah yardımcın olsun sennde

kızıma annem bakıyor canım Allah yardımcın olsun seninde

yaa çok teşekkür ederim bende az az yeyip gece çok acıkıp bişeyler yiyorum sürekli ama senin bu sistemi kesinlikle yapıcam çünkü 79 kiloyum hedefm 65 olmakkk

ben sırf oynasın diye çevreden çocuk gözetliyorum. geçen parkta bi çocuk gördüm sena'yı tuttum götürüyorum yanına"senaaa koş çocuk buldum diye"

Keske olmasaymis boyle bi durum canim..neyse anneler babalar her daim affedicidir sikma canini

puhahaa kendinden geçmiş yalnız hülyalara dalmış :)))
Aynen :))))

Bazı bebeklerde anne babadan bağımsız mizacı huysuz oluyor , yabani oluyor en ufak bir değişimde kıyamet koparıyor en zor bebek tipi bence

Bahsettiğim babasından farkli mizaçta degildi bence. Babasida asosyaldi bende cok girisken cana yakin degilim ama oglumun benim gibi olmasini istemedigim için onu sosyal yetiştirmeye çalışıyorum.

maşallah çok yakışıklı hem de hamarat,gelinler yaşadı

bencede. Bugun milyoncu tarzında dukkana gittik ordA aldi kocA viladayi butun magazayi vileda ile silerek gezdik. Sonra zor aldim elinden ciglik kiyamet cocuk bölümünden cocuk viledasi aldık ciktik. Birde supurge faraş aldik. Onlara da hasta cocuk. Ananesi çöpçüler krali diyor ogluma babamda gelmis temizlikçi birgül diyor babasi görmesin diyor. Kendi de tasvip etmiyor eşime atiyor topu. Ne alakasi var dedim bende temizlik sadece kadının işi mi dedim ses yok. Kendi yemek temizlik utu herseyi yapar bu arada. Anlamiyorumne kadar cok yazdim yine kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…