2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben çoğu doktra bile güvenemiyorum cnm,bişe dyosa 100 kere sorarım kendm antitez sunarım ilacı nye verdgni sorarım şöyle mi yapsak derim:) içime yine sinmezse yazmayın der basar çıkarım.çoğu insan basit gripte bile kendi yazdrıyo antbyotiği,kullanmayı da bilmiyolar saati bile önemli onun.doktorlar da uğraşmayıp çat dye yazıyo.öyle bi memleketiz.brz genele kaydım:)[/QUOTE]

Bizim doktor iki oğlanı da büyüttü sayılır neden ilaç yazdığını bana tane tane anlatır zaten çok da ilaclik bir durum yaşamadık şükür o açıdan herzaman doktoruma güvenirim o ne derse odur benim için.Ama haklısın herkes kafasına göre doktor olmuş memlekette çayla kısır yerken Esra Erol izleyen teyzeler bile tıbbi terimleri öğrenmiş ilaç isimlerini ezbere bilip birbirine tavsiye ediyorlar artık :) Fineas senin mesajla benimki iç içe girmiş ayırmayı da beceremedim :))

Günde 6 saat uyutmaya calısırken koklasır opusur sarılır olduk o sayılır mı

aynen canım bizimki odaya girince tedirgin oluyor ,doktoru görünce ağlıyor hemen.bir de 2 saat serumla zaptedemezdim onu ama iyi mi yaptım bilmiyorum. inflex antibiyotik, sekrol balgam söktürücü, ventolin nefes açıcı yazdı.crp 7.5 çıktı

inşallah canım. dünden beri tartışıyoruz eşimle. kayinvalidemi aradım gel diye,kayinpederle birlikte geliyormuş. ben bana yardım eder diyordum yine bana iş göründü

canım çok çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir. eskiden hasta olduk mu ya gripti ya boğazdı, şimdi çeşit çeşit teşhis bile konulamıyor:/ allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin
amin canım inşallah. doktorlara muhtaç etmesin Allah'im

inşallah canım. dünden beri tartışıyoruz eşimle. kayinvalidemi aradım gel diye,kayinpederle birlikte geliyormuş. ben bana yardım eder diyordum yine bana iş göründü
Canım geçmişolsun inşallah toparlar hemen. Farklı şehirden mi geliyorlar? Aslında kp nin olması daha iyi olmaz mı?

Geçmiş olsun canım zor olacak ama geçecek böyle böyle büyüyecekler ışte, daha çok hasta olup iyilesecekler Allah büyük dertlerden korusun, ilk cocukta herşey zordan da zor oluyor bırlıkte büyüyoruz.

Günde 6 saat uyutmaya calısırken koklasır opusur sarılır olduk o sayılır mı
Ayni durum geceli gündüzlu bizde de var.Sinirler yipranik,bedenim güçsüz ve yatmayip kalktikca daha da sinirleniyorum.Sakin kalıp sahiden sürekli koklasabiliyor musunuz saatler boyu? Babasından yardım almaya çalışıyorum bende

Ben vahşi denilebilecek kadar sinirli bir insanım öz eleştiri yapmam gerekirse :) Ama kızmıyorum mantıgım hep ben istedim Allah verdi ya vermeseydi seklinde. Hep gülümsemeye calısıyorum bilinçaltına hep gülerken girmek istiyorum.O yuzden arada bir yanaklarımı isirsam da sakin kalıyorum.Zaten kendisi de ayaklarıma surunuyor bacaklarımı oksuyor kollarımı yuzune suruyor kızmak mumkun olmuyor. Bır de gun içinde o kadar yoruluyorum ki devamlı oyun yakalamaca saklambaç halindeyiz. Uyku saatleri yanına uzanınca yorgunluğum gıdıyor:)

Bir de bir yerde okumustum cocuk için 3 zaman dilimi cok önemliymiş. Uykuya dalmadan onceki 3 dk. uykudan uyandıktan sonraki 3 dk. ve okuldan ya da dısarda geldiğindeki 3 dk. İşte bu zamanlarda cocuk sizi nasıl tanır nasıl bilirse beyninde hep oyle kalıyormus

Ben en son 11 ayında kan tahlıl yaptırmıstım sanırım. Doktora rutın bır kontrole goturelım diyorum ama kan alacaklar cok aglayacak travma olacak diye korkuyorum. Kolunu tutsam bana kızar gıbıme gelıyor tutmasam annem benı bıraktı dıye dusunur dıyorum vazgecıyorum

Güzel bilgi teşekkürler.Benim oyun oynayacak mecalim pek yok gece uykusu da olmayınca gune enerjik baslayamiyorum

Güzel bilgi teşekkürler.Benim oyun oynayacak mecalim pek yok gece uykusu da olmayınca gune enerjik baslayamiyorum
Rica ederim :) Bizimki de gece sık uyanıyor ama ben daha once de demiştim yer yatagı yaptım yanında yatıyorum uyanınca. Çabaya girmiyorum nasılsa uyuyacak. Ayakta sallamak beşikte uyutmak kucakta kanguruda hepsini yasadım onlar cok zordu. Ama bu nıspeten daha iyi

ay inanmıyorum hadsize terbiyesize bak nasık karıştırır telefonu! demedin mi nasıl yaparsın diye?
Dedim canım.Allah tarafindan acildi onume dustu diyo.arvenin elindeymis telefon.saka gibi :)

Nasıl kadınmıs bu ya pes
Hemde ne pes !

Canım Allah yardımcın olsun, gerçekten üst üste geliyor
Amin canım
kızkar oğlumda bçyle isilik gibi sık sık küçük küçük döküntület var.annem gündğz olmadığını söylğyo ilaçlar mı ağır geldi yoksa 6. hastalık mı
Cok gecmis olsun canım.6. Hastaligi bende bilmiyorum.bakalim dr ne dicek

Amin canım insallah.hic sorma birini toparlayamadan digeri basliyor

Allah yardımcın olsun canim. Bur yandan da hayırlı olmuş telefon karistirmak ne demek teybiyesiz. Dedigin gibi sen evini emanet ediyorsun ona ayip yani.
Amin canım.aynen oyle bi yandan da iyi oldu tabi ama zamansiz oldu iste.

Canım Rabbim yardimciniz olsun.kiyamam kuzuya tez zamanda iyilesir insallah..

O tutturmalar bizde de basladi.istedigi bisi olmayinca elindekileri atmalar saga sola kafasina vurmalar.dun aksam uyumicam diye yoldu sacini basini..

Haydaaaa yok artikkk :))) bi snraki adım hipnoz mu acaba :)))

Yok yahu neden yanlış anlayayım :) ben daha evvel 7-8 farklı çocukta 6. Hastalık gördüm, doktora gidilse dahi ateş sonrası batın bölgesinde olan döküntüye(döküntü binde bir ihtimal farklı bir sebepten kaynaklanmış olssa dahi) herhangi bir tahlil yapılmadan altıncı hastalık der geçilir(sende biliyorsun) bu sebeple zafrinaya öyle yazdım ki çocuğu alıp hastaneye götürmesinler(zaten telefon yoluyla iletişim halindeler o da sorup teyit edecektir diye).
Elbette benim sözüme itimat etmesini beklemiyorum dediğin gibi rahatlasın diye yazdım.

Kaldı ki altıncı hastalık için acilde gittikleri doktorun antibiyotik vermesi doktorlarımızın ne muntazam ve mükemmel kararlar verdiklerinin göstergesi :/

Merhaba canım. Bizim doktorumuz da son kontrolde, çocuk h. kongresinde göç sonrası ülkemizde başlayan yeni menenjit türüne yönelik bir aşıdan bahseldiğini anlattı. Biraz daha bekleyelim ben size haber vereceğim dedi.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, arada öldüğüm için yazamadım. Şimdi sesi kısık bir kadın olarak yeniden doğdum aranıza döndüm:)
İlk ben hasta oldum. Öksürük ile başladı, kemik ağrısı ve gözlerde yanma ile devam etti. İkinci gün Erol öksürmeye başladı. Eyvah dedik pılımızı pırtımızı toplayıp anneme geldik. Benim dermanım yoktu. Göğsümde hırıltı başladı. Erol da benim belirtilerimden iki gün geriden geliyordu. Ancak Erol’da inatçı ateş de vardı. 41leri gördük. 39 u görünce calpol, 41i görünce de bir kez fitil verdim. Biz daha geçen ay ishal ateş vs den dolayı antibiyotik kullanmıştık. Bu defa doktora gitmemek için (daha da panikleyip ilaca boğulmamak) elimden geleni yaptım. Keçiboynuzu özü üzerine limon suyu koyup ılık suyla içirdim. Ballı ıhlamur yaptım. Günlük yakıp pamukları bir gün göğsünün önüne bir gün arkasına koydum. İki gece öksürükten uyuyamadık. Bir gece de burun akıntısından.. Anca atlattık.
Herkesin başında sanırım hastalık illeti.
Hepimize geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…