test negatif çıkmıitı ama negatifliği güvenilir değilmiş influenza testininOnun icinde tahlil yapilmadi mi? Tahlil sonucunda cikmisti diye hatırlıyorum. Bence 2 hastalik aynı anda olmus olabilir.
Günde 6 saat uyutmaya calısırken koklasır opusur sarılır olduk o sayılır mıKızlar bugün çocukla kaliteli zaman geçirme konusunda Adem Güneş diyor ki: birlikte oyuncakla oynuyorsanız kaliteli zaman sayılmaz. Günde 45 dakika hiçbir oyuncak vb. olmadan göz göze zaman geçirmeniz lazımsaatlerce oynatıyoruz yine gol değilmiş
aynen canım bizimki odaya girince tedirgin oluyor ,doktoru görünce ağlıyor hemen.bir de 2 saat serumla zaptedemezdim onu ama iyi mi yaptım bilmiyorum. inflex antibiyotik, sekrol balgam söktürücü, ventolin nefes açıcı yazdı.crp 7.5 çıktısakin ol geçecek illa ki. ne yapacağını bilememek insanı yıpratıyor. Acemilikten oluyor bunlar hep. Bnm oğlanın ateşi 40,5 olmuştu. bir de kaç gün boşuna antibiyotikle fln oyalandık. Serumu biz çok zor bağlattık 3 kişi anca tuttuk oğlanı yıktı ortalığı anneee anneee die. ama yanda 10 aylık fln bir bebek vardı ateşli o hiç ağlamadı. Ya çok halsizdi tepki veremedi. Ya da korkmadı. Zaten işlemin acısından diil korkudan ağlıyorlar. Bnm oğlan doktoru görür görmez ağlamaya başlıyor.
inşallah canım. dünden beri tartışıyoruz eşimle. kayinvalidemi aradım gel diye,kayinpederle birlikte geliyormuş. ben bana yardım eder diyordum yine bana iş göründüBurun akıntsı başladysa iyidr cnm,ilaç illa vermk zorunda diilsin.aklıma oğlumun ilk ateşlnmesi geldi gece uyanıp ölçtüm ve eşime çabuk kalk yanıyo çocuk dedim ateş kaçtı tahmin et 37,2:)))) ki soğukkanlyımdr normlde.yani ilk oldgu için çk normal geçer İnşallh çabucak
amin canım inşallah. doktorlara muhtaç etmesin Allah'imcanım çok çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir. eskiden hasta olduk mu ya gripti ya boğazdı, şimdi çeşit çeşit teşhis bile konulamıyor:/ allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin
daha çok halsiz bişey yemeyip ilaç içtiği için o hareketli çocuktan eser yok öyle ağlama krizleri fln yok amazafrina89 çk huzursz mu ağlıyo mu şiddetli? Bnm kız ağır geçirmşti atarax rahatlatmştı.doktor görnce hastane de vermşti ztn.aklında olsun
Canım geçmişolsun inşallah toparlar hemen. Farklı şehirden mi geliyorlar? Aslında kp nin olması daha iyi olmaz mı?inşallah canım. dünden beri tartışıyoruz eşimle. kayinvalidemi aradım gel diye,kayinpederle birlikte geliyormuş. ben bana yardım eder diyordum yine bana iş göründü
Geçmiş olsun canım zor olacak ama geçecek böyle böyle büyüyecekler ışte, daha çok hasta olup iyilesecekler Allah büyük dertlerden korusun, ilk cocukta herşey zordan da zor oluyor bırlıkte büyüyoruz.aynen canım bizimki odaya girince tedirgin oluyor ,doktoru görünce ağlıyor hemen.bir de 2 saat serumla zaptedemezdim onu ama iyi mi yaptım bilmiyorum. inflex antibiyotik, sekrol balgam söktürücü, ventolin nefes açıcı yazdı.crp 7.5 çıktı
Ayni durum geceli gündüzlu bizde de var.Sinirler yipranik,bedenim güçsüz ve yatmayip kalktikca daha da sinirleniyorum.Sakin kalıp sahiden sürekli koklasabiliyor musunuz saatler boyu? Babasından yardım almaya çalışıyorum bendeGünde 6 saat uyutmaya calısırken koklasır opusur sarılır olduk o sayılır mı
Ben vahşi denilebilecek kadar sinirli bir insanım öz eleştiri yapmam gerekirse :) Ama kızmıyorum mantıgım hep ben istedim Allah verdi ya vermeseydi seklinde. Hep gülümsemeye calısıyorum bilinçaltına hep gülerken girmek istiyorum.O yuzden arada bir yanaklarımı isirsam da sakin kalıyorum.Zaten kendisi de ayaklarıma surunuyor bacaklarımı oksuyor kollarımı yuzune suruyor kızmak mumkun olmuyor. Bır de gun içinde o kadar yoruluyorum ki devamlı oyun yakalamaca saklambaç halindeyiz. Uyku saatleri yanına uzanınca yorgunluğum gıdıyor:)Ayni durum geceli gündüzlu bizde de var.Sinirler yipranik,bedenim güçsüz ve yatmayip kalktikca daha da sinirleniyorum.Sakin kalıp sahiden sürekli koklasabiliyor musunuz saatler boyu? Babasından yardım almaya çalışıyorum bende
Bir de bir yerde okumustum cocuk için 3 zaman dilimi cok önemliymiş. Uykuya dalmadan onceki 3 dk. uykudan uyandıktan sonraki 3 dk. ve okuldan ya da dısarda geldiğindeki 3 dk. İşte bu zamanlarda cocuk sizi nasıl tanır nasıl bilirse beyninde hep oyle kalıyormusAyni durum geceli gündüzlu bizde de var.Sinirler yipranik,bedenim güçsüz ve yatmayip kalktikca daha da sinirleniyorum.Sakin kalıp sahiden sürekli koklasabiliyor musunuz saatler boyu? Babasından yardım almaya çalışıyorum bende
Ben en son 11 ayında kan tahlıl yaptırmıstım sanırım. Doktora rutın bır kontrole goturelım diyorum ama kan alacaklar cok aglayacak travma olacak diye korkuyorum. Kolunu tutsam bana kızar gıbıme gelıyor tutmasam annem benı bıraktı dıye dusunur dıyorum vazgecıyorumaynen canım bizimki odaya girince tedirgin oluyor ,doktoru görünce ağlıyor hemen.bir de 2 saat serumla zaptedemezdim onu ama iyi mi yaptım bilmiyorum. inflex antibiyotik, sekrol balgam söktürücü, ventolin nefes açıcı yazdı.crp 7.5 çıktı
Güzel bilgi teşekkürler.Benim oyun oynayacak mecalim pek yok gece uykusu da olmayınca gune enerjik baslayamiyorumBir de bir yerde okumustum cocuk için 3 zaman dilimi cok önemliymiş. Uykuya dalmadan onceki 3 dk. uykudan uyandıktan sonraki 3 dk. ve okuldan ya da dısarda geldiğindeki 3 dk. İşte bu zamanlarda cocuk sizi nasıl tanır nasıl bilirse beyninde hep oyle kalıyormus
Rica ederim :) Bizimki de gece sık uyanıyor ama ben daha once de demiştim yer yatagı yaptım yanında yatıyorum uyanınca. Çabaya girmiyorum nasılsa uyuyacak. Ayakta sallamak beşikte uyutmak kucakta kanguruda hepsini yasadım onlar cok zordu. Ama bu nıspeten daha iyiGüzel bilgi teşekkürler.Benim oyun oynayacak mecalim pek yok gece uykusu da olmayınca gune enerjik baslayamiyorum
Dedim canım.Allah tarafindan acildi onume dustu diyo.arvenin elindeymis telefon.saka gibi :)ay inanmıyorum hadsize terbiyesize bak nasık karıştırır telefonu! demedin mi nasıl yaparsın diye?
Hemde ne pes !Nasıl kadınmıs bu ya pes
Amin canımCanım Allah yardımcın olsun, gerçekten üst üste geliyor
Cok gecmis olsun canım.6. Hastaligi bende bilmiyorum.bakalim dr ne dicekkızkar oğlumda bçyle isilik gibi sık sık küçük küçük döküntület var.annem gündğz olmadığını söylğyo ilaçlar mı ağır geldi yoksa 6. hastalık mı
Amin canım insallah.hic sorma birini toparlayamadan digeri basliyorYüzsüzlükle bak, ne cesaret telefon karıştırıyor çok şaşırdım , senin için zor olmuştur ama iyi ki böyle olmuş canım.. Birde geldi mi hep böyle üst üste geliyor , Allah yardımcın olsun kuzum inşallah gönlüne ferahlık işlerine kolaylık gelir biran önce
Amin canım.aynen oyle bi yandan da iyi oldu tabi ama zamansiz oldu iste.Allah yardımcın olsun canim. Bur yandan da hayırlı olmuş telefon karistirmak ne demek teybiyesiz. Dedigin gibi sen evini emanet ediyorsun ona ayip yani.
Canım Rabbim yardimciniz olsun.kiyamam kuzuyaAllah bin kere razı olsun.gece calpol verdim 4saatte bir,uyuyamadı oksurmekten. doktora gittik röntgen ve kan istedi öğleden sonra çıkacak sonuçlar ama boğazları şişmiş, yara yutkunamaz böyle dedi.sabah kahvaltı yapamadı oksurmekten sadece emiyor ama sütüm çok az. doktor belki serum bağlarız diyince elim ayağım uyuştu.ilk defa ateşlendi, ne yapacağımı bilemedim.doktora gitmek mı gitmemek mi? sanırım memlekette annemden bulaştı, o da hasta çünkü o da perişan oldu sucluluktan.alsamdan beri eşimle tartışıyoruz,bana sürekli terliyorsun beni diyip bağırıyor. tüm gece ben oğlumun başındaydım o salonda kanepede uyudu. sinirlenme esra ağlama diyorum dayanamıyorum. kayinvalidemi aradım o gelecek,elim ayağım boşalıyor
O tutturmalar bizde de basladi.istedigi bisi olmayinca elindekileri atmalar saga sola kafasina vurmalar.dun aksam uyumicam diye yoldu sacini basini..Hasta bebişlere geçmiş olsun.Kış bitse de rahatlasak:) Bızım Dolunayın da diş kabarmış cıkacak ama cıkmadı bir turlu acayip pişik yaptı bir geçiyor bir bakıyorum yanık gibi tekrar oradabir de uykuya cok zor dalıyor. Tutturmalar basladı. Kafaya takmıs nerede bir legen kova sepet gorse içine girip illa beni sallayın dıyor Ayaklarıma bacaklarıma sarılıyor ceke ceke bir yerlere goturuyor kafayı bir şeye takımı mumkun değil unutmuyor. 2 yaş sendromu geldi ya da geliyor :) Ama bu uyku olayı baya zor olmaya basladı. Gunde 2 kere uyuyor. Uykusu gelince elini yuzume kapatıyor bu demek ki beni yatır. Yaptırıyorum 3saate anca uyuyor. Erken yatırdım desem degıl cunku gozlerı gıdıyor esnemekten agzı ayrılıyor ama dalmıyor. Hem gunduz hem gece toplam 6 saat uyusun dıye yanında yatıyorum bacagıma kafasını koyuyor elıme koluma sarılıyor taklalar atıyor bazen gozlerı tam kapanacak gibi oluyor tekrar sil baştan. Napsam bilemedim.Sizin uyku durumları ne alemde.Bu dişten mi 2 yaş sendromumu sizce
Haydaaaa yok artikkk :))) bi snraki adım hipnoz mu acaba :)))Kızlar bugün çocukla kaliteli zaman geçirme konusunda Adem Güneş diyor ki: birlikte oyuncakla oynuyorsanız kaliteli zaman sayılmaz. Günde 45 dakika hiçbir oyuncak vb. olmadan göz göze zaman geçirmeniz lazımsaatlerce oynatıyoruz yine gol değilmiş
Yok yahu neden yanlış anlayayım :) ben daha evvel 7-8 farklı çocukta 6. Hastalık gördüm, doktora gidilse dahi ateş sonrası batın bölgesinde olan döküntüye(döküntü binde bir ihtimal farklı bir sebepten kaynaklanmış olssa dahi) herhangi bir tahlil yapılmadan altıncı hastalık der geçilir(sende biliyorsun) bu sebeple zafrinaya öyle yazdım ki çocuğu alıp hastaneye götürmesinler(zaten telefon yoluyla iletişim halindeler o da sorup teyit edecektir diye).Cnm yanlış anlama ,sen de yaşamışsndr belki 6.hastalığı biliyosundr görüntyü ama bu forumda %100 demek iddalı,buraya yazmayıp okuyan da çok vardr yani uslup olarak dikkat etmk gerek dye düşünüyorum 6.hastalgı kızım da şiddetli geçrdi görntü aynısı ki zafrinaların da büyük ihtmal öyle ama kesin hükümlü konşmak yanlış yönlendrmelere sebebiyet vermesin.sen iyi niyetle rahatlasın dye diyosun aslında ama nolur nolmaz..sanırım arkdşlar da bu açıdan doktor görsün dedi.
Merhaba canım. Bizim doktorumuz da son kontrolde, çocuk h. kongresinde göç sonrası ülkemizde başlayan yeni menenjit türüne yönelik bir aşıdan bahseldiğini anlattı. Biraz daha bekleyelim ben size haber vereceğim dedi.Merhaba herkese, hasta kuzulara acil şifalar diliyorum bu sene gripten bana da fenalık gelmiş durumda. Birkaç gündür hasta gibiydim ben de kızıma bulaşmadı iyi ki diyordum ki sabah öksürük ve hırıltı olduğunu farkettim. Ateş yok şimdilik. Bugün doktor randevumuz vardı menenjit aşısının 2. Dozunu yaptırdık. Doktor yeni bir menenjit aşısından bahsetti içeriği farklıymış ek olarak yapılabilir filan dedi. Bilgisi olan veya yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?