2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Geçmiş olsun canım. Grupta hastalık rüzgarı var. Ben de sıramı bekliyorum. Bakalım bizi ne zaman bulacak

Benim aklıma güreşe tutuşmak geldi hem göz hem ten teması var. Hem de iyice yorar, uyutur

Benim aklıma güreşe tutuşmak geldi hem göz hem ten teması var. Hem de iyice yorar, uyutur
Yorup uyutma işi çok iyiymiş ya. Biz yorduğumuzu sanıyorduk evimizde. Şimdi annemlerdeyiz. Sabah ekmek almaya çıkıyor, kahvaltı sonrası terasta top oynuyor süpürge ile temizlik yapıyor, öğle saati babanesine gidiyor hemen yan sokağımızda, uyandıktan sonra dayısıyla parka gidiyor akşamüzeri okul bahçesini izlemeye iniyor aşağıya. Ev dubleks o merdivenler defalarca inilip çıkılıyor. Sonuç saat 8de kendi kendine uyuyan çocuk...

Tutturma huyundan bende bahsetmistim ve dedigin gibi ne yaparsan yap unutmuyor . sanırım 2 yaş sendromu hazırlıkları bunlar uykular ayni bizim 1 saatte filan anca daliyor uykuya. Aksamlari rezene kimyon tohumu papatya ıhlamur anason karışımı içiyorum gazım olmasin dye oğlum da takti bu ara ona yarim bardakda o içiyor. O sanki daha rahat uykuya gecmesini sagliyor. Benim bile uykum geliyor kaani uyuturken bazen uyuyakaliyorum yaninda :))))

Evet aslinda yormak lazim çocuğu. Enerjisini atamiyorlar ki evde. Bir blogcu annede okumuştum uyku egitimini oyle vermişti. Gündüz aktif bir hayat aksamda çocuğun odasında kendisi uyuyor gibi yapmis cocuk oynuyor oynuyor 1 saat sonra oynarken sızıyor. 2.gun yarim saatte filan derken kendi kendine uyumaya alışıyor. 2 yaşından sonra bende denemeyi düşünüyorum

Gözgöze kalabilsek keske bizimki hayatta durmazki surekli hareket halinde:)))

inşallah canım. dünden beri tartışıyoruz eşimle. kayinvalidemi aradım gel diye,kayinpederle birlikte geliyormuş. ben bana yardım eder diyordum yine bana iş göründü

Yardimi olur bence. Sen biraz rahat ol yeterki. Benimde annem hastalaninca kv ve kp birlikte geldiler her islerini kendileri gördüler . Kp yemekten sonra kahve icmedeb duramaz kahvesini bile kendi yaptı . Bende eskiye nazaran baya rahattim. Sen rahat olursan onlarda rahat olur yardimlari dokunur.

Çok geçmiş olsun canim(((

Canım geçmişolsun inşallah toparlar hemen. Farklı şehirden mi geliyorlar? Aslında kp nin olması daha iyi olmaz mı?
ankaradalar kayınpederin yaşlı, şeker hastası. o gelince ister istemez daha fazla ilgilenmek gerekiyor. ben biraz yüküm azalsın çocuk hastayken istemistim

birşey istemezler aslında ama işte yapmayınca da olmuyor. kahvelerini,meyvelerini... yemek biz bazen gecistiriyoruz ama onlar olunca çorbası,yemeği,pilavı illa oluyor.istemesem de yoruluyorum

geçmiş olsun canım. ilaçsız atlatabilmene sevindim.

Çok geçmiş olsun ayrıca helal olsun ne güzel yönetmişsin süreci

birşey istemezler aslında ama işte yapmayınca da olmuyor. kahvelerini,meyvelerini... yemek biz bazen gecistiriyoruz ama onlar olunca çorbası,yemeği,pilavı illa oluyor.istemesem de yoruluyorum
Sanki sen fazla hassas düşünüyorsun canım. Yani bebiş iyiyken normal dönemde elbette ki büyüklerimizi hoşnut etmek ilgilenmek yedirmek içirmek çok güzel. Ancak şu dönemde bencil olmayı deneyebilirsin. Meyveyi kendisi mutfaktan alabilir ya da kahvesini kayınvaliden yapabilir.
Geldiklerinde beni bu süreç çok yordu, hizmette kusur olursa affola, burası sizin de eviniz lütfen benden beklemeden canınız ne isterse yiyin için dersen alınacaklarını da düşünmüyorum. Zaten onlar da estağfurullah biz buraya sana yardıma geldik psikolojisine daha iyi girebilirler böylelikle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…