- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Geçmiş olsun canım. Grupta hastalık rüzgarı var. Ben de sıramı bekliyorum. Bakalım bizi ne zaman bulacakKızlar merhaba, arada öldüğüm için yazamadım. Şimdi sesi kısık bir kadın olarak yeniden doğdum aranıza döndüm:)
İlk ben hasta oldum. Öksürük ile başladı, kemik ağrısı ve gözlerde yanma ile devam etti. İkinci gün Erol öksürmeye başladı. Eyvah dedik pılımızı pırtımızı toplayıp anneme geldik. Benim dermanım yoktu. Göğsümde hırıltı başladı. Erol da benim belirtilerimden iki gün geriden geliyordu. Ancak Erol’da inatçı ateş de vardı. 41leri gördük. 39 u görünce calpol, 41i görünce de bir kez fitil verdim. Biz daha geçen ay ishal ateş vs den dolayı antibiyotik kullanmıştık. Bu defa doktora gitmemek için (daha da panikleyip ilaca boğulmamak) elimden geleni yaptım. Keçiboynuzu özü üzerine limon suyu koyup ılık suyla içirdim. Ballı ıhlamur yaptım. Günlük yakıp pamukları bir gün göğsünün önüne bir gün arkasına koydum. İki gece öksürükten uyuyamadık. Bir gece de burun akıntısından.. Anca atlattık.
Herkesin başında sanırım hastalık illeti.
Hepimize geçmiş olsun.
Benim aklıma güreşe tutuşmak geldiDedim canım.Allah tarafindan acildi onume dustu diyo.arvenin elindeymis telefon.saka gibi :)
Hemde ne pes !
Amin canım
Cok gecmis olsun canım.6. Hastaligi bende bilmiyorum.bakalim dr ne dicek
Amin canım insallah.hic sorma birini toparlayamadan digeri basliyor
Amin canım.aynen oyle bi yandan da iyi oldu tabi ama zamansiz oldu iste.
Canım Rabbim yardimciniz olsun.kiyamam kuzuyatez zamanda iyilesir insallah..
O tutturmalar bizde de basladi.istedigi bisi olmayinca elindekileri atmalar saga sola kafasina vurmalar.dun aksam uyumicam diye yoldu sacini basini..
Haydaaaa yok artikkk :))) bi snraki adım hipnoz mu acaba :)))
Yorup uyutma işi çok iyiymiş ya. Biz yorduğumuzu sanıyorduk evimizde. Şimdi annemlerdeyiz. Sabah ekmek almaya çıkıyor, kahvaltı sonrası terasta top oynuyor süpürge ile temizlik yapıyor, öğle saati babanesine gidiyor hemen yan sokağımızda, uyandıktan sonra dayısıyla parka gidiyor akşamüzeri okul bahçesini izlemeye iniyor aşağıya. Ev dubleks o merdivenler defalarca inilip çıkılıyor. Sonuç saat 8de kendi kendine uyuyan çocuk...Benim aklıma güreşe tutuşmak geldihem göz hem ten teması var. Hem de iyice yorar, uyutur
Hasta bebişlere geçmiş olsun.Kış bitse de rahatlasak:) Bızım Dolunayın da diş kabarmış cıkacak ama cıkmadı bir turlu acayip pişik yaptı bir geçiyor bir bakıyorum yanık gibi tekrar oradabir de uykuya cok zor dalıyor. Tutturmalar basladı. Kafaya takmıs nerede bir legen kova sepet gorse içine girip illa beni sallayın dıyor Ayaklarıma bacaklarıma sarılıyor ceke ceke bir yerlere goturuyor kafayı bir şeye takımı mumkun değil unutmuyor. 2 yaş sendromu geldi ya da geliyor :) Ama bu uyku olayı baya zor olmaya basladı. Gunde 2 kere uyuyor. Uykusu gelince elini yuzume kapatıyor bu demek ki beni yatır. Yaptırıyorum 3saate anca uyuyor. Erken yatırdım desem degıl cunku gozlerı gıdıyor esnemekten agzı ayrılıyor ama dalmıyor. Hem gunduz hem gece toplam 6 saat uyusun dıye yanında yatıyorum bacagıma kafasını koyuyor elıme koluma sarılıyor taklalar atıyor bazen gozlerı tam kapanacak gibi oluyor tekrar sil baştan. Napsam bilemedim.Sizin uyku durumları ne alemde.Bu dişten mi 2 yaş sendromumu sizce
test negatif çıkmıitı ama negatifliği güvenilir değilmiş influenza testinin
burdur'da kardeşim okuyor:/Kızlar felaket tellallığı gibi olacak ama Burdur da nörovirüs salgını başlamış gecen hafta. 3.000 kişiye ulaşmış
Amerika'da da kizamik varmış pek çok yerde. Aşı karşıtları yüzündenmiş
Yorup uyutma işi çok iyiymiş ya. Biz yorduğumuzu sanıyorduk evimizde. Şimdi annemlerdeyiz. Sabah ekmek almaya çıkıyor, kahvaltı sonrası terasta top oynuyor süpürge ile temizlik yapıyor, öğle saati babanesine gidiyor hemen yan sokağımızda, uyandıktan sonra dayısıyla parka gidiyor akşamüzeri okul bahçesini izlemeye iniyor aşağıya. Ev dubleks o merdivenler defalarca inilip çıkılıyor. Sonuç saat 8de kendi kendine uyuyan çocuk...
Kızlar bugün çocukla kaliteli zaman geçirme konusunda Adem Güneş diyor ki: birlikte oyuncakla oynuyorsanız kaliteli zaman sayılmaz. Günde 45 dakika hiçbir oyuncak vb. olmadan göz göze zaman geçirmeniz lazımsaatlerce oynatıyoruz yine gol değilmiş
inşallah canım. dünden beri tartışıyoruz eşimle. kayinvalidemi aradım gel diye,kayinpederle birlikte geliyormuş. ben bana yardım eder diyordum yine bana iş göründü
Kızlar merhaba, arada öldüğüm için yazamadım. Şimdi sesi kısık bir kadın olarak yeniden doğdum aranıza döndüm:)
İlk ben hasta oldum. Öksürük ile başladı, kemik ağrısı ve gözlerde yanma ile devam etti. İkinci gün Erol öksürmeye başladı. Eyvah dedik pılımızı pırtımızı toplayıp anneme geldik. Benim dermanım yoktu. Göğsümde hırıltı başladı. Erol da benim belirtilerimden iki gün geriden geliyordu. Ancak Erol’da inatçı ateş de vardı. 41leri gördük. 39 u görünce calpol, 41i görünce de bir kez fitil verdim. Biz daha geçen ay ishal ateş vs den dolayı antibiyotik kullanmıştık. Bu defa doktora gitmemek için (daha da panikleyip ilaca boğulmamak) elimden geleni yaptım. Keçiboynuzu özü üzerine limon suyu koyup ılık suyla içirdim. Ballı ıhlamur yaptım. Günlük yakıp pamukları bir gün göğsünün önüne bir gün arkasına koydum. İki gece öksürükten uyuyamadık. Bir gece de burun akıntısından.. Anca atlattık.
Hepimize geçmiş olsun.
ankaradalar kayınpederin yaşlı, şeker hastası. o gelince ister istemez daha fazla ilgilenmek gerekiyor. ben biraz yüküm azalsın çocuk hastayken istemistimCanım geçmişolsun inşallah toparlar hemen. Farklı şehirden mi geliyorlar? Aslında kp nin olması daha iyi olmaz mı?
birşey istemezler aslında ama işte yapmayınca da olmuyor. kahvelerini,meyvelerini... yemek biz bazen gecistiriyoruz ama onlar olunca çorbası,yemeği,pilavı illa oluyor.istemesem de yoruluyorumYardimi olur bence. Sen biraz rahat ol yeterki. Benimde annem hastalaninca kv ve kp birlikte geldiler her islerini kendileri gördüler . Kp yemekten sonra kahve icmedeb duramaz kahvesini bile kendi yaptı . Bende eskiye nazaran baya rahattim. Sen rahat olursan onlarda rahat olur yardimlari dokunur.
geçmiş olsun canım. ilaçsız atlatabilmene sevindim.Kızlar merhaba, arada öldüğüm için yazamadım. Şimdi sesi kısık bir kadın olarak yeniden doğdum aranıza döndüm:)
Hepimize geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun ayrıca helal olsun ne güzel yönetmişsin süreciKızlar merhaba, arada öldüğüm için yazamadım. Şimdi sesi kısık bir kadın olarak yeniden doğdum aranıza döndüm:)
Hepimize geçmiş olsun.
Evde sakız çiğnenmez o yüzden deneyimim yok benimSevgili deneyimli anneler, bebelere ne zaman sakız verebiliriz? Kızım sakız diye çıldırıyor da
Sanki sen fazla hassas düşünüyorsun canım. Yani bebiş iyiyken normal dönemde elbette ki büyüklerimizi hoşnut etmek ilgilenmek yedirmek içirmek çok güzel. Ancak şu dönemde bencil olmayı deneyebilirsin. Meyveyi kendisi mutfaktan alabilir ya da kahvesini kayınvaliden yapabilir.birşey istemezler aslında ama işte yapmayınca da olmuyor. kahvelerini,meyvelerini... yemek biz bazen gecistiriyoruz ama onlar olunca çorbası,yemeği,pilavı illa oluyor.istemesem de yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?