2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hep aynılar demek ki :) El alem zaten çocuk gelişim uzmanı herşeyin en iyisini bilirler, geçende bana benim çocuklarım bu ayda çok güzel iletişim kuruyorlardı diyen bir akraba vardı ya onun üstüne bana birde ders verdi çocuklarımla ben çok ilgilendim çok konuştum vs.. Yaa öyle mi bende baby tvnin karşısına oturttum yüzüne bile bakmadım çocuğun diyesim geldi :)) Ağzımızla kuş tutsak yaranamayız kimseye, bazen en yakının bile olsa kulak tıkamak en iyisi yoksa insanın psikolojisini bozuyorlar çocuğunda kusur aramaya başlıyorsun..

Canım besin alerjilerinin çoğunluğu geçiyor sadece kabuklu yemişler ve deniz ürünleri kalıcı olabiliyor o da herkeste değil.. Daraltma gönlünü hele bir doktora gidin bakalım ne diyecek

haklısın canım. ama ben müdahale edecem artık yanlış yapana, kimse çocuğumdan kıymetli değil. alınan alınsın.

birşey istemezler aslında ama işte yapmayınca da olmuyor. kahvelerini,meyvelerini... yemek biz bazen gecistiriyoruz ama onlar olunca çorbası,yemeği,pilavı illa oluyor.istemesem de yoruluyorum

Kv e rica ediver o yapsin.cocukla bu isler cok zor valla. Bende hizmette kusur etmezdim hep ama cocukla olmuyor. Esimde sen kaana bak sadece baska bisey yapma diyor. Meyve kahve kendileri yaptilar. Dedigim gibi sen huzursuz olur yaparsan yorulursun biraz rahat birak kendini. Biliyorum zor yapi meselesi ama bak gorursun onlar kendi evi gibi rahat hissediyorlar sende rahat oluyorsun

Canım besin alerjilerinin çoğunluğu geçiyor sadece kabuklu yemişler ve deniz ürünleri kalıcı olabiliyor o da herkeste değil.. Daraltma gönlünü hele bir doktora gidin bakalım ne diyecek
sağol canım cevabın için biraz için rahatladı sen böyle diyince. bi de ara ara ağızları kokuyor böyle ağız kokusu ile karşılaşan oldu mu hiç? bu ağız kokusu da sindirim kaynaklı diye düşünüyorum.

Yok canım zaten durum ortada neden öyle düşünsün soğuk davranmak değil ki bu aksine daha samimi davranmak, eşinin canı sıkılmıştır yalnız, ondan öyledir.

Annemi de hiçbir doğruya ikna edemiyorum. Sadece kendi bildiğini okuyor.

Bizim kreşe giden komşu çocuğumuz var :) Onun sayesinde 5 ayda beş kez hasta oldu zaten. Ama faydası da oluyor. Ablası gibi hep onun peşinde koşuyor :) bir şeyler öğreniyor
bizde komşu sıfır ztn komşu olsa da biz evde diiliz annemde de bebekli komşu yok. çocuğum asosyal büyüyo resmen. oyun grubuna fln götürmek istiyorum aslında.

Bikç yerde daha dile getiresim geldi dye hatrlıyorum bu durumu,yani dediğim gbi senin iyi yaklaştgını biliyorum ama her çocuk farklı oldgu için baska seylere mahal vermemek adına belirttim,doktorlar şaka gbi ztn.

Cok gecmis olsun canım..

Benim aklıma güreşe tutuşmak geldi hem göz hem ten teması var. Hem de iyice yorar, uyutur

Sevgili deneyimli anneler, bebelere ne zaman sakız verebiliriz? Kızım sakız diye çıldırıyor da
Arada atarım agzima bende :) Arven goruyor ben sisiriyorum o patlatiyor.tabi eller hep sakız :))) ama ver ben agzima atayim gibi bi istegi olmadi henuz :)

Akşama hazırlık yapıyor musunuz? Neler yaptınız :)
Eki Görüntüle 2235752 Eki Görüntüle 2235753
Ellerine saglik canım guzel gorunuyor :)

Göz göze derken çocuk annesinin gözünün üzerinde oldgunu hissetmeli ona bakan sevgi dolu gözleri yakalamalı ben sevdim bu işi,çnkü 2 çocukla yemekti ihtiyçlardı derken bazen yüzümü çeviremeden cevap veriyorum üzülüyorum göz teması çok önemli gerckten.

hiç bmyle kutlamalara girmemişimdr. ztn bu haftada full annemde kaldım oğlan soğukta daha fena olmasn die. eşim evimizde kalıyor bizi görüp yemek yiyip gidio.
Ben de 17 yıldır ilk kez evde hazırlıyorum. Hep dışarıda olurduk. Yaşlandım galiba. Evcimen oldum :)

Eğer gerçekse kesinlikle yetenektir.. Bebeklere böyle birşeyin öğretilebileceğini sanmıyorum.. Bunu bırak en basit bişeyi bile canı istemezse öğrenmiyor yapmıyor
Ben de yeteneğin doğuştan olduğunu düşünüyorum. Aybeb öyle istemiyolarsa katiyen yapmıyolar. Bugünlerde bizimkine sen kimsin deyince elini göğsüne götürüp ismini söylüyor. Sanırım gün içinde çok sormaya başladım bazen duymazdan geliyo:)
Aman ben bunu yerim yaa :)
Dimi çok tatlışşş
Bende
Bunun montaj oldgunu düşünüyorum gelişimsel olarak mümkün diil ya da Allahın mucizesi.
Fineas bana gerçek gibi geldi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…