Biz de dun sevgililer gününde Dolunayımızın su ana kadar ki en buyuk tutturma atagını yasadık. Eşim yapmış bir şeyler ama ben hiç bir şey yapamadım. En azından güzel yemekler yaparım dıyordum ama o da adama kaldı
kızım gunduz hıc uyumadı gece 1 bucuk 2 ydı uyuduğunda ve her seyı ama her seyı tutturdu. Nerede bos legen kova gorse içine girip sapını da elimize tutusturuyor beni sallayın dıye
Ortadan kaldırdım bu sefer de bez paketının içine girmek için ağladı eşim çiçek almıs onu yolmak için agladı çekyatın altına oyuncak koymustuk çekyatın altını acalım dıye agladı dişlerimi fırçalarken diş fircamı istedi verdım eline sonra onu alıp kendınınkini verdim temiz baska bir fırca daha verdım yok illa benimki olacakmış ona agladı kuşla oynamak istedi kafesi indirdik asagı sapından tutup kaldırmaya calıstı peşinde suruklemeye calıstı olmaz dıyınce ona agladı uykusu var uyuyamıyor ona agladı. Top havuzunun içinde oradan oraya atıyor kendini duvara falan carpacak diye korkup havuzu duzelttıkce ona agladı. Agladı da agladı
Bugun duzelmıs olur inşallah eşim tum gun gece yarısına kadar işte korkuyorum cok aglarsa hiç kıyamam oturur ben de aglarım