2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Onu kastediyorsa sıkıntı yok :) Bence müthiş bir annesin bir kere çocuk gelişiminde uzmansın.. Elinden geleni yapıyorsun daha ne olacak, iş yaparken bakamazsan iş bitince doldurursun o boşluğu.. kendine yüklenme diyeceğim de nedense sürekli yetersiz kalıyormuşum hissini atamıyorum bende üstümden.. Genel olarak sürekli kendimi sorgularım (ay burcum Başak olmaz olsundu) birde annelik eklenince takıntı boyutuna ulaştı :/

Canım polyannanın dediği gibi benimde üşütmekten çok olur o şekilde.. Umarım seninki de sadece üşütmedir geçmiş olsun

Ooo bizde romantizm son noktada. Eşim bana evlenme teklif edeceği zaman bir şarap açmış, masada iki kadeh, gül yaprakları, yüzükler falan... Dışarıdan da yemek söylemiş. Yemek geldi LAHMACUN
Romantizmin yemeği heralde o biz kadınlar anlamiyoruz :))dün bizde de vardi lahmacun:)))

Geçmiş olsun canım ne oldu böyle bütün bebelere birden

Geçmiş olsun iyi misin şimdi? Bgn bende de böbrek ağrısı var ilk defa oldu çok su içiyorum kış günü fazla mı geldi noldu ondan şüphelenyorum

Saol cnm moral verdin bi başakta ben:)) ondan mı ki dersin:)

Saol cnm moral verdin bi başakta ben:)) ondan mı ki dersin:)
Annelik zaten delilik Başak burcu da ayrı bir deli zaten Takıntılar burcu diyebiliriz başağa..Ben normalde akrebim ay burcum Başak. Ay burcu kadınlarda ne tarz bir annelik yapacağını gösteriyor Başak burcu beni anneliğimden vurdu

Gecmis olsun canım.simdi nasilsin ? Kotu dusunme hemen.bebimde usutmekten sanci giriyor.memeler koca gece disarda olunca usutuyoruz

Kiyamam ya ne derdi vardi acaba kuzunun.inadindan yaptiysa da tam gecesini bulmus :)

Gecmis olsun canım.simdi nasilsin ? Kotu dusunme hemen.bebimde usutmekten sanci giriyor.memeler koca gece disarda olunca usutuyoruz

Kiyamam ya ne derdi vardi acaba kuzunun.inadindan yaptiysa da tam gecesini bulmus :)
Valla bir kac gundur boyle diş mi yoksa 2 yaş sendromumu anlayamadım canım. Bir de bu aralar hep baba baba diye tutturuyor:)Tam uyucak baba diye acıyor gozunu:)

Kızlar çocuklarınız ne durumda
Biz gecen hafta şehirler arası bi yolculuk yaptık
Eve döndükten sonra aşırı huysuzlandı
Sadece kucağımda uyuyor
Aşırı terlemesi ve öksürüğü var
İki azı diş birde alttan ön diş aynı anda geliyor
Atak haftasında aynı zamanda
Hastaneler berbat durumda diye götürmedim ama bugün peşpeşe zatüre haberleri aldım
Korktum biraz
Sizce götürmelimiyim
Salgın var sanki bu ara :/
Allak bullak oldum

Valla bir kac gundur boyle diş mi yoksa 2 yaş sendromumu anlayamadım canım. Bir de bu aralar hep baba baba diye tutturuyor:)Tam uyucak baba diye acıyor gozunu:)
bizimkinde de bi baba ve dede aşkı var. sürekli apzında dede baba. karnını anası doyursun kı.ını anası temizlesin o anca dede baba desib

topicte bi çok bebe hasta. bnm baya ağır atlattı viral bi hastalık geçirdi. influenza dediler sonra döküntü başladı 6. hastalık mı diye şüphede kaldık ama. ztn 10 kg iice süzüldü kaldı 9.8. 2 haftadır bişey yemiyor. ateşi 40.5lara çıktı. ateş düşürücülerle bile düşüremedik. ve hastanede ateşli bisürü bebek vardı. geçmiş olsun size de. evde halledebiliosan götürme hemen derim. diğer kızlar daha tecrübeli soğan suyu bal karıştırıp verenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…