2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de 17 yıldır ilk kez evde hazırlıyorum. Hep dışarıda olurduk. Yaşlandım galiba. Evcimen oldum :)
Ne güzel olmuş masan olsun severek yaş almak da güzel :)
Bizde durum leylaa :)) Eşim gelsin o bana yapar biseyler ama çocukları uyuttuktan sonra kahve eşliğinde biseyler ben pek yapmam romantik sayilmam :) Diyetteyim de uzun zamandır yiyemem o saatte biseyler diye düşünüyodum şimdi gönlü kirilmasin diye atıştırırım bir iki.

Sakız konusunda da ben çiğnerim arada naneli özellikle ama benim oğlanlar hiç ilgilenmedi bugüne kadar.

bizde komşu sıfır ztn komşu olsa da biz evde diiliz annemde de bebekli komşu yok. çocuğum asosyal büyüyo resmen. oyun grubuna fln götürmek istiyorum aslında.
Bizim komşular da 6 ve 8 yaşında. Çok güzel oynatıyorlar. Aynı yaşta olunca oyun kurmayı bilmediklerinden pek oynayamıyorlar. Büyük şehirde fırsat çok canım. Pek çok yere götürülebilir.

Bizim komşular da 6 ve 8 yaşında. Çok güzel oynatıyorlar. Aynı yaşta olunca oyun kurmayı bilmediklerinden pek oynayamıyorlar. Büyük şehirde fırsat çok canım. Pek çok yere götürülebilir.
13 aylıkken oyun grubuna götürdüm pek bişey anlamadı ilgilenmedi öğretmen başka bişey yaptırmaya çalıştk bnmki başka yerleri karıştırmaya :) 18 24 ay grubu var ona götürmeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun biz de grip olduk yine okuyamadım bir süredir yazılanları. Bütün hasta kuzulara ve güzel annelere acil şifalar diliyorum. Kış bitsin artık şu hastalıklardan kurtulalım inşallah..

Evet o zaman anlamıyorlardı. 18 aylık olunca bayağı fark eder :)

Kızlar benim göğsümde demir parçası varmış gibi bir ağrı oluştu. Nefes alamıyorum, onu geçtim kıpırdayamıyorum. Kıpırdadıkça batıyor. Dayanılacak gibi değil. Uyuyup kalmışım 9da, şimdi uyandım. Sabaha geçmezse doktora gideceğim. Umarım Erol benim gibi değildir çünkü zatürre sen korkuyorum.

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir ve Erol unda böyle bir problemi yoktur inşallah

Cok gecmis olsun canim Üşütmekden oluyor canim o . Sanki kaburgan batiyor gibi. Cok kotu bir ağrı o. Gecmediyse dr a gostermekte fayds var

hayırdır inşallah umarım sadece basit bir üşütmedir aklına kötü şeyler getirme

Canım göğsünün yanlarını kontrol et. Eğer sivilceye benzer birşeyler varsa zona da olmuş olabilirsin. Oda çok kötü ağrı yapıyor. Ben ağlamaktan yatamıyordum. Göğsümün hemen altında çıkmıştı

Biz de dun sevgililer gününde Dolunayımızın su ana kadar ki en buyuk tutturma atagını yasadık. Eşim yapmış bir şeyler ama ben hiç bir şey yapamadım. En azından güzel yemekler yaparım dıyordum ama o da adama kaldı kızım gunduz hıc uyumadı gece 1 bucuk 2 ydı uyuduğunda ve her seyı ama her seyı tutturdu. Nerede bos legen kova gorse içine girip sapını da elimize tutusturuyor beni sallayın dıye Ortadan kaldırdım bu sefer de bez paketının içine girmek için ağladı eşim çiçek almıs onu yolmak için agladı çekyatın altına oyuncak koymustuk çekyatın altını acalım dıye agladı dişlerimi fırçalarken diş fircamı istedi verdım eline sonra onu alıp kendınınkini verdim temiz baska bir fırca daha verdım yok illa benimki olacakmış ona agladı kuşla oynamak istedi kafesi indirdik asagı sapından tutup kaldırmaya calıstı peşinde suruklemeye calıstı olmaz dıyınce ona agladı uykusu var uyuyamıyor ona agladı. Top havuzunun içinde oradan oraya atıyor kendini duvara falan carpacak diye korkup havuzu duzelttıkce ona agladı. Agladı da agladı Bugun duzelmıs olur inşallah eşim tum gun gece yarısına kadar işte korkuyorum cok aglarsa hiç kıyamam oturur ben de aglarım

Ben evlenmeden once daha dogrusu üniversite dönemimizde merakliydim kutlamalara sonra azalan bir sekilde gitti. Romantiklik ruhumuzda yok esimle :)))
Ooo bizde romantizm son noktada. Eşim bana evlenme teklif edeceği zaman bir şarap açmış, masada iki kadeh, gül yaprakları, yüzükler falan... Dışarıdan da yemek söylemiş. Yemek geldi LAHMACUN

hasta annelere,bebeklere tekrar geçmiş olsun. biz de hala ayniyiz. balgam tıkıyor, oksurup kusuyor balgamı. sekrol verdi doktor ama zar zor içiyor. burnunu kare pamukla silsem de pul pul oldu,yanaklar kızarıp puturlesti. iyice yapıştık hiç adım atamıyorum evde.kv gitti pazartesi yine gelecek ...insalah çok uzun sürmez.herkese acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…