2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ayy geçmiş olsun
Kuzum ne kadar zorlanmıştır
Influenzayı ilk defa duydum
Şükür atlatmışsınız
Bir daha olmaz inşallah
Dört gündür evde pekmez bal limon falan veriyorum ama biraz korktum ya zatürreyse geç kalırsam diye :/
Bizim şehirde bir tane çocuk hastanesi var düzgün randevu alsam min on gün atıyor
Acile gitsek en az 3 saat bekleriz

Sen daha iyi bilirsin canım eğer çocukta çok rahatsızlık olsa hemen götürürdün arada kaldığına göre o kadar bişeyi yok diye düşünüyorum.. Ateş yükselirse genel durumu kötü olursa zaten beklemezsin..

Sağ ol canım. Bebeyi anneme bırakıp hazırlayabildim. Kızımla ben de hiçbir şey yapamıyordum. Hatta o kadar aç kaldım ki ağlamıştım birkaç kez. Şimdi biraz rahatladık. Beni yemek yaparken görünce hemen dolaptan küçük bir tava çıkarıyor, çekmeceden de kaşık alıp başlıyor karıştırmaya :) iyi olsunlar da bugünler de geçecek.

Size de geçmiş olsun canım. Bir an önce atlatsın inşallah

Valla bir kac gundur boyle diş mi yoksa 2 yaş sendromumu anlayamadım canım. Bir de bu aralar hep baba baba diye tutturuyor:)Tam uyucak baba diye acıyor gozunu:)
Kızım da sürekli baba diyor ama babasını çağırmıyor. Her şeye diyor.
Ben de bunu lehime kullanıyorum :)Kızım seni kim uyutsun diyorum. Gülerek baba diyor. Kim yemek yedirsin, kim oynatsın, kim giydirsin falan diyorum. Hepsine baba diyor :)

Allah yardımcın olsun canim (( o tutturma ataklari ara ara bizde oluyor cok fena oluyor hemde

Bebeler biraz daha büyüyünce oyun grubu oluşturmaya ne dersiniz kızlar? Başka Bursa’da oturan var mı grupta? Polyanna82 domestic -loyalty
Olabilir canım :) benim aklıma geldi yazacaktım ama ben şuan çalışmıyorum haftasonunu eşimle geçiriyoruz haftaiçi müsaitim. Sizler çalışıyorsunuz diye vazgeçtim yazmaktan. Ama ayarlayabiliriz belki. Çocukların sosyalleşmesi için çok iyi olur

Bence gotur canım. Ben cocuk konusunda dr a götürmeden içim rahat etmiyor . Illa dr götürecem yada telden yazip soracagim . Belki tecrubesizlikten ama napayim iste

Bizimki yemek uyku vb konularda anneğğğ diyor onun dısında babba babuuuuu Bugun uyandı hıc sesımı cıkarmadım ilk ne dicek diye yanında uzandım 15 dk ses cıkarmadı baktı elını yuzume koydu falan sonra emzıgı agzından dustu memmeee dedi sonra babba babuuu dedi sonra da ayyakkk Eşim calısma saatinden dolayı bir gun goruyor bır gun goremıyor kızımızı cok ozluyorlar birbirlerini. Bazen de uzuluyorum keske calısma saatleri daha insancıl olsa da her gun gorusebılseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…