Olabilir canım :) benim aklıma geldi yazacaktım ama ben şuan çalışmıyorum haftasonunu eşimle geçiriyoruz haftaiçi müsaitim. Sizler çalışıyorsunuz diye vazgeçtim yazmaktan. Ama ayarlayabiliriz belki. Çocukların sosyalleşmesi için çok iyi olur
Bizimki yemek uyku vb konularda anneğğğ diyor onun dısında babba babuuuuu Bugun uyandı hıc sesımı cıkarmadım ilk ne dicek diye yanında uzandım 15 dk ses cıkarmadı baktı elını yuzume koydu falan sonra emzıgı agzından dustu memmeee dedi sonra babba babuuu dedi sonra da ayyakkk Eşim calısma saatinden dolayı bir gun goruyor bır gun goremıyor kızımızı cok ozluyorlar birbirlerini. Bazen de uzuluyorum keske calısma saatleri daha insancıl olsa da her gun gorusebılseler
Evet canım baya yorucu hem de.Dusunsene 1 gun boyunca sabah 5:45 te evden cıkıp gece 12 de gelıyorsun. Eşim cok seviyor işini gelir uzmanlığı kazandı aynı anda ama polisliği seçti acayip vatan aşıgı.Benim babam da polis zorluklarını bıldıgım için yapma etme dedim ama yok dedi polis olmasam askerde kalırım dedi.Saglık olsun basımızda olsun da bize de gurur duymak duser :)
götürdük tam 4 kez 2 kere başka nöbetçilere ateşini düşüremediğimiz için haftaiçi gelince kendi doktoruna gittik döküntü için tekrar gittik kendi doktoruna :) sonuç enfluvir 5 gün kullanıp bıraktık ztn 5 gün kullanıcaktık ateş 3. günde düştü. döküntülerde geçti sayılır. influenza mı 6. hastalık mı anlamadık. en son doktora gittiğinde ben yoktum. annem ve eşim götürdü. doktor ağır bir viral hastalık geçirdi maşallah atlatmış toparlamış demiş. 6. hastalık fln dememiş bizimkilerde sormamış. neyse oğlum bugün yemeklerini yemiş yumurta grevini de bırakmış. koşturmaya da başladı şükür.
götürdük tam 4 kez 2 kere başka nöbetçilere ateşini düşüremediğimiz için haftaiçi gelince kendi doktoruna gittik döküntü için tekrar gittik kendi doktoruna :) sonuç enfluvir 5 gün kullanıp bıraktık ztn 5 gün kullanıcaktık ateş 3. günde düştü. döküntülerde geçti sayılır. influenza mı 6. hastalık mı anlamadık. en son doktora gittiğinde ben yoktum. annem ve eşim götürdü. doktor ağır bir viral hastalık geçirdi maşallah atlatmış toparlamış demiş. 6. hastalık fln dememiş bizimkilerde sormamış. neyse oğlum bugün yemeklerini yemiş yumurta grevini de bırakmış. koşturmaya da başladı şükür.
Evet olabilir :) ben kuzey in fotosunu buraya koymak istemedim mesela herkesin görmesini istemiyorum İnstagram hesabım kilitli olduğu için koyuyorum burdaki kızları seviyorum hepinizi ama buradakiler dışında da bakılıyor diye istemiyorum
Kızlar çocuklarınız ne durumda
Biz gecen hafta şehirler arası bi yolculuk yaptık
Eve döndükten sonra aşırı huysuzlandı
Sadece kucağımda uyuyor
Aşırı terlemesi ve öksürüğü var
İki azı diş birde alttan ön diş aynı anda geliyor
Atak haftasında aynı zamanda
Hastaneler berbat durumda diye götürmedim ama bugün peşpeşe zatüre haberleri aldım
Korktum biraz
Sizce götürmelimiyim
Salgın var sanki bu ara :/
Allak bullak oldum
Hasta olan butun bebeklere acil sifalar diliyorum kizlar.
Biz yeni kurtulduk bu sefer fena bu virustu tam 6 gun surdu balgam,oksuruk
Ve zafrina89
iki doktorla gorustum gulk gulk yutkunmasi enfeksiyondan oluyormus
Enfeksiyon kaptiklari donemlerde artiyormus bu yutkunmalar.
Hastaneye Reflusu var diye gittim bogazinda enfeksiyon cikti
Hasta olan butun bebeklere acil sifalar diliyorum kizlar.
Biz yeni kurtulduk bu sefer fena bu virustu tam 6 gun surdu balgam,oksuruk
Ve zafrina89
iki doktorla gorustum gulk gulk yutkunmasi enfeksiyondan oluyormus
Enfeksiyon kaptiklari donemlerde artiyormus bu yutkunmalar.
Hastaneye Reflusu var diye gittim bogazinda enfeksiyon cikti
biz yüzünde döküntü yapınca antibiyotik değiştirmek zorunda kaldık.ilaclara bir de alerji ilacı eklendi. gece perişan oldu uyuyamadı.yemek çok az iki lokma yiyor o da omlet.emiyor ama sütüm çok az.dun 4numara formül süt aldık onunda 50ml içti tüm gün yememesine rağmen.bi bitse gitse su hastalık.
Ugrasiyorum valla canım ya.bakici gittiginden beri annemler geliyo onlar bakiyo arvene.bi kac adayla gorusme yaptim kimi parayi kimi calisma gunleri ve saatlerini sevmedi.cmartesi pazar tatil olcakmis vs vs.offf offf es kisisiyle ugrasip duruyorum anlasmali bosanmaya yanasmiyo.buna ragmen dun gece 3.5 ta geldi yine.elimde kalacak bu adam eninde sonunda dertler derya yani bende canım.cok sagol..
Ugrasiyorum valla canım ya.bakici gittiginden beri annemler geliyo onlar bakiyo arvene.bi kac adayla gorusme yaptim kimi parayi kimi calisma gunleri ve saatlerini sevmedi.cmartesi pazar tatil olcakmis vs vs.offf offf es kisisiyle ugrasip duruyorum anlasmali bosanmaya yanasmiyo.buna ragmen dun gece 3.5 ta geldi yine.elimde kalacak bu adam eninde sonunda dertler derya yani bende canım.cok sagol..
Canım iş boşanmaya kadar gelince her şey orataya dökülüyor. Evde pişen yemekten eşin internette çok vakit geçirmesine kadar her şey dosyaya giriyor.
Ve eşinin yaptıklarını mutlaka yazdırmalısın avukata. Anlaşmalı boşanma olsa avukata da para vermeden kurtulurdunuz aslında
Canım iş boşanmaya kadar gelince her şey orataya dökülüyor. Evde pişen yemekten eşin internette çok vakit geçirmesine kadar her şey dosyaya giriyor.
Ve eşinin yaptıklarını mutlaka yazdırmalısın avukata. Anlaşmalı boşanma olsa avukata da para vermeden kurtulurdunuz aslında
Bi aile dostumuz avukat.sagolsun o yardimci olacak.maddi olarak yormayacak beni ama cekismeli olursa dava cok uzayacak bu is.ben tek celsede olsun bitsin kurtulayim artik istiyorum