2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Geçmiş olsun iyi misin şimdi? Bgn bende de böbrek ağrısı var ilk defa oldu çok su içiyorum kış günü fazla mı geldi noldu ondan şüphelenyorum
Nasıl oldun daha iyimisin? böbrek ağrısı çok zormuş kardeşimden biliyorum geçmiştir inşallah.

Nasıl oldun daha iyimisin? böbrek ağrısı çok zormuş kardeşimden biliyorum geçmiştir inşallah.
Saol cnm çok şükür geçti ben de anlamadım ilk kez yaşadım,evet böbrek ağrsı felaketmiş yaşayanlardan duydgum kdryla.kardeşin de bidaha yaşamasın inşallh taş vardı herlde.benm de çok su içmem yoruyo sanırım kış günü vucut atamıyo tabi ona bagladım kendmce:)

Bi aile dostumuz avukat.sagolsun o yardimci olacak.maddi olarak yormayacak beni ama cekismeli olursa dava cok uzayacak bu is.ben tek celsede olsun bitsin kurtulayim artik istiyorum
Allah en hayırlısını versin canım. Keşke değişse de evliliğiniz kurtulsa

Kardeşim uçakta çalışıyor bazen uzun uçuşlarda sancı tutuyor diyor zorlanıyor taş var evet ihmal ediyor kendini oysa hayatta en önemli şey sağlık.

Sanada geçmiş olsun bidaha olmasın inşallah suyu azaltmaya çalış birkaç gün.

canım ya inşallah iyi bir bakıcı bulursun kısa zamanda. allah yardımcın olsun sabır versin sana. herşey yoluna girer inşallah canım benim..

Gulk gulk yaptığı dönemde bizde enfeksiyon filan yoktu. Dr refluden şüphelendi

Kızlar harika haftalar kitabında artik hamurla oynama zamani yazıyordu bugün oğluma oyun hamuru aldim. Birlikte yaptığımız en uzun aktiviteydi diyebilirim .20 dk filan beraber oynadık. Ama oyun hanurlari zararlı mi onu bilmiyorum. Play-doh marka aldım. Araştıran varmi?

Kızlar merhaba doktora gidip gitmemekle ilgili danışmıştım size
Dün birazda eşimin ısrarı üzerine gittik ama hiç içime sinmedi
Doktor sadece burun tıkanıklığı ve genzinde balgam olduğunu söyledi
Öksürüğe bağlı boğazında kızarıklık varmış birazda
Hava verdiler o iyi geldi
Ancak antibiyotik ve ateş düşürücüde yazmış
Otomatik yazılan reçete gibi oldu
Oğlum hiç ateşlenmedi
Ciğerleri temiz çıktı antibiyotik neden?

Selam kızlar son yazılanları okuyamadım mısafırlerım vardı.Bir sorum var:) ocean balık yagı surup kullananlar sıse acıldıktam sonra ne kadar sure kullanabılırız bilginiz var mı. En azından sız elınızdekı sıseyı ne kadar suredir kullanıyorsunuz

Canım sımdı buldum mesajını kutuyu actıktan sonra kac ay kullanıyorsun

Allah yardimcin olsun canım .inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.dua edelim inşallah.
Amin canım inşallah.

Allah en hayırlısını versin canım. Keşke değişse de evliliğiniz kurtulsa
Amin canım duzelmez maalesef 5 yildir duzelsin diye ugrasiyorum
canım ya inşallah iyi bir bakıcı bulursun kısa zamanda. allah yardımcın olsun sabır versin sana. herşey yoluna girer inşallah canım benim..
Amin canım cok sagol insallah..

Dedigin gibi otomatik recete olmua canım.kafasina gore yazmis gecmis receteyi.ayar oluyorum boyle drlara.simdi nasil kuzucuk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…