2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bir kac ay olmuştur canım. Buzdolabında sakliyorum ben prospektüste oyle yazıyordu. Ama tarih belirtmismiydi hatirlamiyorum

Öksürük ve aşırı terlemesi var kuzum başka hiçbirşeyi yok
İlaçları vermedim :/

Iyi olmus canim vermedigin.en ufak bisi de antibiyotik nedir :/ oksuruk icin ihlamuru denedin mi canim.yada turp icine bal koyup suyu da iyi geliyor.tez zamanda atlatir insallah kuzu

Ay cok guldum canım ya :)))
Soğan suyu - bal
Ceviz içi çayı
Ihlamur
Ada çayı
Turp bal hepsini denedim kuzu
Sanki ceviz içindeki kabuğun çayı bi nebze daha iyi geldi

canım açıldıktan sonra buzdolabında 3ay

Bana biri lets marka tavsiye etmişti. Henüz almadım canım

Selam kızlar. Kızım da sümüklü modasına uydu :) çok fena burnu akıyor. Dün gece beş, altı kez uyandı emdi. Azı dişleri fena zorluyor. Üstündeki sweatshirtün kollarını ısırıyor yavrum acıdan. Şimdiki aklım olsa kesinlikle emziğe alıştırırdım. Emme ile çene kasları gevşermiş. Beni emzik olarak kullanıyor :/
Prospan ve zaditen vermeye başladım. Doktora gitmek istemiyorum

Geçmiş olsun canım bizimki de azılar çıkıyo gece emmekten memelerim acıdı artık. Ben zamanında uğraştım emzik için ama kabul etmedi hiç bi emziği. Bugün yapacaktım unuttum, yarın zeytinyağında karanfili ezicem buzdolabına koyucam, diş etlerine sürücem. Baya rahatlatıyormuş. Dene istersen sen de.
yesoka90 sensiz olmuyo burası nerdesin
esra_s iyileşmeye başladı mı bebişin biraz daha. Kıyamam çok kötü hasta olmuş. İnşallah bağışıklığı çok kuvvetlenir de bundan sonra hep hafif atlatır hastalıkları

ateşi düştü çok şükür ama arada öksürük nöbeti geliyor balgam atamıyor.ilk kullandığımız antibiyotik yanaklarını mahvetti kıpkırmızı olup kabardı pul pul...inşallah geçecek. bu arada ben de hastalandım. iyileşince ona yine geçer diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…