2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hiç bu kadar kötü grip olmamıştı. Yanakları ve burnu tahriş oldu, kıpkırmızı oldular. Çok ağlıyor diye burnuna serum sıkmadım ama bugün sıkacağım artık.
Ben kızımın eline diş fırçası veriyorum, onunla kaşıyıp rahatlıyor. Özellikle arkası silikon diş fırçasıyla güzel kaşıyor. Karanfile cesaret edemem şu an. Zaten cildi kötü halde olduğu için alerji yapsa anlamam

Tez zamanda İyileşirsiniz inşallah

Geçmiş olsun canım sana ve kızına

@nisandeniz geçmişolsun canım inşallah hemen iyileşirsiniz bu kış bi bitemedi yaz gelsede hastalıklar bitse hemen
Sağ ol canım. Hem ben okuldan mikrop taşıyorum hem de kreşe giden komşu kızı taşıyor. O yüzden hep hastayız. Yaza antibiyotik kullanmadan çıkarız inşallah

Cok gecmis olsun canim bir an once iyileşin insallah

Gulk gulk yaptığı dönemde bizde enfeksiyon filan yoktu. Dr refluden şüphelendi
Bende ikilemde kaldim enfeksiyondur diyince cunku surekli yaptigi birsey. Sadece hastalik doneminde degil
Simdi yine yutkununca korkuyorm enfeksiyon mu gecmedi dye.
Anlamadim bisey.
Reflu demek icin incelemek gerekir reflu ilaclarinin yan etkisi cok dedi.

Biz gastrotuss kullandik bir sure ama bitkisel bir surupmus o. Bu aralar iyi masallah vermiyorum. Ama bir süredir aksam rezeneli cay karışımım var ben icerken oda iciyor odami iyi geldi bilmiyorum. Bir süredir portakal mandalina da vermedim reflüyü tetikler dedi dr.

Cok gecmis olsun canım sana ve kuzuna
Gecmis olsun canım.bizimde son bir haftadir disler cok zorluyor.geceleri ciglik cigliga uyaniyor bi bitse su disler de rahatlasa kuzular.

ben çalışıyorum valla ya ama şuanki aklım olsa işe başlamaz 2.çocuguda doğururdumm 2 gündür bunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…