- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
friendlyfriendly canım cok gecmis olsun..hasta mi kuzucuk yoksa durduk yere mi kusuyor.fiskirma tarzinda kusmanin tehlikeli olabilecegini soyluyor drlar.seni korkutmak istemem ama devam ederse bi dr gorsun..
Canım tabiki senin kararın ama bana bu fikir hiç sıcak gelmedi. Arkadaşlarımıza gittiğimizde bile başka çocuk varsa kızımı gözümün önünden ayırmıyorum. Aralarında uyuşmazlık olduğunda ve kızın haklı olduğunda o kadın oğlunu uyarmayacak yaptığının yanlış olduğunu oğluna söylemeyecek; neden çünkü o onun evladı.. Bak aynı anda evde farklı 2 çocuğa bakıyo olsa ona belki yorum yapmazdım ama konu kadının kendi çocuğu bence olmaz.. tabiki yinede karar senin olumsuz etkilemek istememKizlar bende hala bakici bulamadim.millet kafayi siyirmis.fahis fiyatlar sigorta isteyenler ve bunlara ragmen haftasonu tatili ve kendi evinde bakilmasini isteyenlernapicam bilmiyorum.en son bugun biri ile gorustum.kadinin 3 yasinda oglu varmis oyun arkadasi ariyormua.evim kres gibi her turlu oyuncak meteryal egitici setler var dedi.kendisi de bu konuda ozel egitim almis.napsam bilemedim
Bu fikir bana hiç sıcak gelmedi canım..3 yaşında ve 1 buçuk yaşında iki küçük çocuğa tek kişinin tam olarak verimli yetebilmesi imkânsız bence ki biri kendi çocuğu onunla daha çok ilgilenecektir ve büyük çocuk her zaman küçük olanı hırpalar büyük erkekse bu ihtimal daha da artar..Tabiki bunlar benim fikirlerim ben olsam bunu hiç düşünmezdim biraz daha araştırırdım canım.Kizlar bende hala bakici bulamadim.millet kafayi siyirmis.fahis fiyatlar sigorta isteyenler ve bunlara ragmen haftasonu tatili ve kendi evinde bakilmasini isteyenlernapicam bilmiyorum.en son bugun biri ile gorustum.kadinin 3 yasinda oglu varmis oyun arkadasi ariyormua.evim kres gibi her turlu oyuncak meteryal egitici setler var dedi.kendisi de bu konuda ozel egitim almis.napsam bilemedim
canım bence de uygun değil gibi. sizin hiç akraba yok mu yada yakın tanıdık? gerçi olsa zaten bakardı da.. mesela biz anneannem için tanıdık bulduk. etrafa eşe dosta haber salsanız? bir de eviniz mülk mü canım, şey için sordum hani boşanma gerçekleşirse belki annene yakın oturusunKizlar bende hala bakici bulamadim.millet kafayi siyirmis.fahis fiyatlar sigorta isteyenler ve bunlara ragmen haftasonu tatili ve kendi evinde bakilmasini isteyenlernapicam bilmiyorum.en son bugun biri ile gorustum.kadinin 3 yasinda oglu varmis oyun arkadasi ariyormua.evim kres gibi her turlu oyuncak meteryal egitici setler var dedi.kendisi de bu konuda ozel egitim almis.napsam bilemedim
Aynen canim kadinla uzun uzun artilarini eksilerini konusup calismamaya karar verdik.onlarda anlayisliymis ki oglunun kizima zarar verebilecegini bu durumda hos olmayacagini soyledi..canım bakıcı olayı çok zor hem içine sinmesi hem de maddi anlamda karşılayabileceğin biri olması önemli tabii. 3yasinda oğlu olması bir acıdan iyi abi gibi olur ama bu her gün ve gün boyu olacak ve henüz çok küçükler birlikte oynamak için bence.bir de bilmiyorum her çocuğun huyu farklı oluyor kimi sakın kimi çok hırçın, ben bazen korkuyorum yan yana bırakırken oyun alanında sen tüm gün bırakacaksın. zor ama bence biraz daha bak
Insallah duzelir canim.Eowynn_arwn çok şükür hasta değil canım aslında fışkırma derken örneğin tek seferde tüm midesini boşaltıyo yani az az kusma değil. Pzrtsiye Dr randevusu aldım bakalım inşallah düzelir o zamana
Haklisin canim .benimde icime sinmedi tabi ama artik o kadar yoruldum kiCanım tabiki senin kararın ama bana bu fikir hiç sıcak gelmedi. Arkadaşlarımıza gittiğimizde bile başka çocuk varsa kızımı gözümün önünden ayırmıyorum. Aralarında uyuşmazlık olduğunda ve kızın haklı olduğunda o kadın oğlunu uyarmayacak yaptığının yanlış olduğunu oğluna söylemeyecek; neden çünkü o onun evladı.. Bak aynı anda evde farklı 2 çocuğa bakıyo olsa ona belki yorum yapmazdım ama konu kadının kendi çocuğu bence olmaz.. tabiki yinede karar senin olumsuz etkilemek istemem
Kesinlikle haklisin canim.olcak gibi degildi zaten ama acaba dedik iste..Bu fikir bana hiç sıcak gelmedi canım..3 yaşında ve 1 buçuk yaşında iki küçük çocuğa tek kişinin tam olarak verimli yetebilmesi imkânsız bence ki biri kendi çocuğu onunla daha çok ilgilenecektir ve büyük çocuk her zaman küçük olanı hırpalar büyük erkekse bu ihtimal daha da artar..Tabiki bunlar benim fikirlerim ben olsam bunu hiç düşünmezdim biraz daha araştırırdım canım.
Valla kuzum akrabam bile sgk istedi benden saka gibicanım bence de uygun değil gibi. sizin hiç akraba yok mu yada yakın tanıdık? gerçi olsa zaten bakardı da.. mesela biz anneannem için tanıdık bulduk. etrafa eşe dosta haber salsanız? bir de eviniz mülk mü canım, şey için sordum hani boşanma gerçekleşirse belki annene yakın oturusun
iş düzene oturdu mu biraz yaza daha iyi olur inşallah bu süreçte kızını napıyorsun yanında mı götürüyorsunAynen canim kadinla uzun uzun artilarini eksilerini konusup calismamaya karar verdik.onlarda anlayisliymis ki oglunun kizima zarar verebilecegini bu durumda hos olmayacagini soyledi..
Insallah duzelir canim.
Haklisin canim .benimde icime sinmedi tabi ama artik o kadar yoruldum kikadinla calismamaya karar verdik zaten ..
Kesinlikle haklisin canim.olcak gibi degildi zaten ama acaba dedik iste..
Valla kuzum akrabam bile sgk istedi benden saka gibievim kira canim.ama tekrar memlekete annemlerin yanina gitme gibi bi luksum yok maalesef .butun duzenimi burda kurdum..
hay allah ya... dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden inşallah birini bulursun kısa sürede..Aynen canim kadinla uzun uzun artilarini eksilerini konusup calismamaya karar verdik.onlarda anlayisliymis ki oglunun kizima zarar verebilecegini bu durumda hos olmayacagini soyledi..
Insallah duzelir canim.
Haklisin canim .benimde icime sinmedi tabi ama artik o kadar yoruldum kikadinla calismamaya karar verdik zaten ..
Kesinlikle haklisin canim.olcak gibi degildi zaten ama acaba dedik iste..
Valla kuzum akrabam bile sgk istedi benden saka gibievim kira canim.ama tekrar memlekete annemlerin yanina gitme gibi bi luksum yok maalesef .butun duzenimi burda kurdum..
Sağ ol kuzum. Diş yarım derece yükseltir diyorlar. 38’i geçince üstünü inceltip calpol veriyorum benEowynn_arwn canım hiç kreş düşündün mü? Ben bakacak kimse bulamadığım ve bakıcılara da güvenemediğim için 14 aylıktan beri kreşe verdim kızımı. Çok şükür kızım da ben de alışmaya çalışıyoruz. Alışınca çok daha güzel olacak inşallah.
@yesoka oh çok iyi olmuş ya kendim gezdim gibi mutlu oldum :)
friendlyfriendly geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur.
Biz de dünden beri ateşliyiz. 39 a yaklaşıyor ateş ama hiç 39 u geçmedi. Ben de ateş düşürücü vermedim daha. Takipteyim. Üst azılar çıkmış, daha doğrusu biri patlamış biri patlamak üzere. Diğer dişler de hep şiş. Bugün hiç hali yoktu ful kucağımda uyudu. Diş bu kadar halsiz yapar mı sizce, yoksa hasta mı olacak acaba?
Aynen canim yazin daha acilir isler.simdi hem yeni hem kis malum.fazla olmuyor.cebimden yemeye devam ediyorum maalesefiş düzene oturdu mu biraz yaza daha iyi olur inşallah bu süreçte kızını napıyorsun yanında mı götürüyorsun
Amin canım insallah.Allah razı olsun..hay allah ya... dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden inşallah birini bulursun kısa sürede..
Aklima gelmiyo degil.ama cok kucuk nasil olur diye korktum.hastaliklar kol geziyoEowynn_arwn canım hiç kreş düşündün mü? Ben bakacak kimse bulamadığım ve bakıcılara da güvenemediğim için 14 aylıktan beri kreşe verdim kızımı. Çok şükür kızım da ben de alışmaya çalışıyoruz. Alışınca çok daha güzel olacak inşallah.
@yesoka oh çok iyi olmuş ya kendim gezdim gibi mutlu oldum :)
friendlyfriendly geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur.
Biz de dünden beri ateşliyiz. 39 a yaklaşıyor ateş ama hiç 39 u geçmedi. Ben de ateş düşürücü vermedim daha. Takipteyim. Üst azılar çıkmış, daha doğrusu biri patlamış biri patlamak üzere. Diğer dişler de hep şiş. Bugün hiç hali yoktu ful kucağımda uyudu. Diş bu kadar halsiz yapar mı sizce, yoksa hasta mı olacak acaba?
Gercekten cok zor canim bakici isiEowynn_arwn canım bakıcı olaylarına girmedim devam ediyorum izne ama korkuyorum ben de. Granger in dediği gibi elinde kalan para bakıcıya verdiğin para kadar olmadıktan sonra sigortalı bakıcı tutma işi sorunlu. Evet hakları buna katılıyorum çok da zor bir iş ama işin içine sigorta girince çok fazla oluyor. Kreşi düşün istersen.
Sigorta niye istenir? Benim görüşüm çalışma hayatı olmuş ve emeklilik için eksik günlerini tamamlayan kişi için mantıklı. Ancak 40ve üstü yaşında sigortası hiç yatmamış birisi için çok da gerekli değil. Daha önce sigorta girişi olmamış kişiler evde bakım/temizlik hizmeti veriyorsa, onların sigortaları üç yıl boyunca 250tl gibi birşey oluyor haberin olsun. Senden sigorta işten kişinin daha önce sigortası var mı onu sor istersen.
Kuzum orada olsam ben hep gelirdim sana. Öğretmen arkadaşları da getirirdim. İnşallah nişan düğün mevsimi geliyor işler açılır :)Aynen canim yazin daha acilir isler.simdi hem yeni hem kis malum.fazla olmuyor.cebimden yemeye devam ediyorum maalesefkizima biraz annem biraz kv bakti.3 gundur de kapaliydi daha bugun gelebildim.
Amin canım insallah.Allah razı olsun..
Aklima gelmiyo degil.ama cok kucuk nasil olur diye korktum.hastaliklar kol geziyobakici olmazsa tabi dusunucem..sen tam gun mu veriyorsun peki ?
Gercekten cok zor canim bakici isiRabbim gonlumuze gore versin..
Evet canım 18 aylık olunca tüm beşiklerden atlatabilir diyorlar :) ben normal tek kişilik yatakta yatırıyorum. Tek kişilik yatağın altında çekmecede bir yatak daha vardı. Yani etrafında hafif yükselti var. Tam anlatamadım, resim atayım. Kendi yatıp kalkıyorkızlar bizimki beşiğinden çıkma çabalarında, yaz gibi artık çıkar sanırım. yer yatağı tarzı birşey almak istiyorum. montessori yatakların çatısız olanlarından. alan,kullanan ,bilen var mı ?çam olan var akçaağaç olan var. nasıl birşey almalı
Ben de bu ara bunu arastırıyorum. Ikı tane marangoz sorduk 4 bin lira dedi catılı olanına pahalı geldi bana. İnstagramdan alacağım sanırım bir kac sayfaya sordum yarı fıyatına istediğim modelkızlar bizimki beşiğinden çıkma çabalarında, yaz gibi artık çıkar sanırım. yer yatağı tarzı birşey almak istiyorum. montessori yatakların çatısız olanlarından. alan,kullanan ,bilen var mı ?çam olan var akçaağaç olan var. nasıl birşey almalı
yanında korkuluk yok?Evet canım 18 aylık olunca tüm beşiklerden atlatabilir diyorlar :) ben normal tek kişilik yatakta yatırıyorum. Tek kişilik yatağın altında çekmecede bir yatak daha vardı. Yani etrafında hafif yükselti var. Tam anlatamadım, resim atayım. Kendi yatıp kalkıyor
Eki Görüntüle 2239976
Benim oğlum çok deli uyuyor napcam bilmiyorum böyle yatırsam gece boyu başında beklerim herhalde :))Evet canım 18 aylık olunca tüm beşiklerden atlatabilir diyorlar :) ben normal tek kişilik yatakta yatırıyorum. Tek kişilik yatağın altında çekmecede bir yatak daha vardı. Yani etrafında hafif yükselti var. Tam anlatamadım, resim atayım. Kendi yatıp kalkıyor
Eki Görüntüle 2239976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?