2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çook teşekkürler. Fas'a gittik. Kazablanca, Marakeş, Fes, Rabat, Tanca hepsini dolandım geldik. Benim uzun zamandır hayalimdi ve umduğumdan iyi geçti yazın inşaallah kimse tutamaz beni :)))
Ay canım biraz dinlen de bize anlat. Çocuklarla uzun uçak yolculukları nasıl geçti. Otelde durum nasıldı? Evdeki gibi yerlerde oynayamaz da bunalır diye korkuyorum

Selam kızlar :) Anneannem ve annem geldi , Arada girdim ama sadece okudum hiç yazamadım.. Hasta kuzulara çok geçmiş olsun umarım gerçekten de son hastalık dalgası olur da kurtuluruz cümleten:/ @Hdou4225 Polyanna82 -loyalty Havalar güzelleşsin , bebeler az daha büyüsün birşeyler ayarlayalım o zaman. :) yesoka90 cım çok kıskandım söylemeden geçemeyeceğim :))) Detayları bekliyoruz :)

selam canım ben de seni soracaktım merak etmiştim :)

kızlar türkiyeye yeni gelem menenjit aşısı hakkında doktorunuza yorum sordunuz mu yaptırmayı düşünüyor musunuz?

canımmm çok özledik seni hoş geldin :)) ooo ne güzel nereye gittiniz şimdi okudum fas imiş :) süpper sevindim senin için

Ayyy seni çok merak ettik! İyi olmana Sevindim canım:)

Ay canım biraz dinlen de bize anlat. Çocuklarla uzun uçak yolculukları nasıl geçti. Otelde durum nasıldı? Evdeki gibi yerlerde oynayamaz da bunalır diye korkuyorum

yesoka90 canım çok sevindim senin adına süper olmuş. Müsait olduğun Bi ara ayrıntıları yazarsan çok mutlu olurum ve hayal kurarım biraz

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Eşim ilk söylediğinde şokun etkisi ile nasıl hazırlandım bilmiyorum yok bezleri yok mendiller yok kıyafetler filan başta bi ben gelmiyorum sen git filan diye triplere girdim :) işin garibi yazın otel tatiline sıcak bakmayan ev tutalım rahat olur diyen biz elin yabancı ülkesinde kaldık :)

Hemen detaylara geçiyorum. En zor kısmı uçak yolculuğu. 5 saat sürdü. Kızlar bıdırdandı sıkıldı filan. Ama Allahtan çevredeki insanlar çok şebeklik yaptılar bir şekilde atlattık. Orası iklim olarak bahar havasıydı o yüzden tatil çok keyifli geçti. Çünkü kızlar ne bunaldı ne üşüdü. Yemek konusu giderken en tedirgin olduğum noktaydı aşırı gerilmiştim. Yemekler benim için kötü ama kızlar için iyiydi çünkü küçükbaşım biri bin para. Yer gök koyun kuzu yemeği, tajin dedikleri güveç var tavuklu etli o kurtarıcı oldu :) et ve meyve ağırlıklı gitti yemek konusu bir de lavaş gibi ekmek. Yabancı Dil konuşulmasını büyük kızım çok yadırgadı bu tatilin ona en büyük katkısı İngilizce renkleri öğrenmesi oldu herhalde. Bir de ortam hep kalabalıktı o yüzden çocukların ilgisi hep çevredeydi bizi çok bunaltamadılar.
Otelde doğru düzgün hiç durmadık ama dursak kesinlikle zor geçerdi bunu da görmüş olduk çünkü odada zaptetmek oyalamak imkansız. Yani Türkiyede dinlenmelik tatilde tercihimiz yine ev tutmaktan yana olur.

Yatak konusunu çok dert etmiştim malum hamsi gibi dizilip yatıyoruz. Ama Allah güzel denk getirdi yatak birleştirdik hep ve o konuda da rahat ettim.

Dışarıda özellikle büyük tuvalet değiştirmek kötüydü çünkü bebek arabasında bir köşeye çekilip almak zorunda filan kaldık birkaç sefer. Her yerde bebek bakım alanı yok. Bir de gün içinde otele dönmek istemediğimiz için elimde bir sırt çantası bende bir sırt çantası öyle dolandık o biraz yorucuydu.

Ayrıca anam Fas çok pahalı yaa :/ gerçi yurtdışında balkan hariç heryer pahalı :/

Anladım canım. Bir kez virüs kaptığında dört saati zor bitiriyorduk. 39u buluyordu ateşi. O zaman mecburen dönüşümlü verdik. Hatta calpol düşürmezse 2 saat sonra dolveni tavsiye etmişti doktor
bizim crp 7.5 çıkmıştı çok şükür baya toparladı. hafif öksürük ve balgam var hâlâ

kızlar türkiyeye yeni gelem menenjit aşısı hakkında doktorunuza yorum sordunuz mu yaptırmayı düşünüyor musunuz?
biz 13.ayda menectra yaptırdık tek doz ama b tipi gelmiş. ben de yaptırmayı düşünüyorum çünkü turkiye'de %60 b tipi görünüyormuş bizim doktor biz demeden birşey demiyor

fas benim de hayalim. çok iyi yapmışsınız devamı gelir inşallah :)

Artık Balkan da pahalı Bulgaristan da paramızın değeri çok çok düşmüş.. havan değişmiş ne güzel değişiklik her zaman iyi geliyor :)

Hadi yaw, Bosna Arnavutluk Makedonya Karadağ bayağı ucuzdu iyiydi.. Zalım euro her yeri etkiledi :/
2015 te 500 tl çevirdim 300 leva verdiler :) şuan daha da değer kaybetmiş. 2020 de gideceğim pasaport için ama gerekmedikçe para harcamam yani. Biz eşimle Budapeşte’ye gitmek istiyoruz bakalım yurtdışı bize ne zaman kısmet olacak. Bulgaristan dışında yurtdışına çıkmadım.

Hosgeldin

Biz 2 sene once gittik ordan aklımda kalan evsiz metro duraklarinda yasayan insanlar oldu ((( cok fazla evsiz sarhoş insan vardi kendi başıma metroya binemezdim. Yanımda esim varken ürktüm. Ama zaten böyle yerlere turla gidersen bu tarz yerleri görmüyorsun biz eşimle otobüs metro dolandigimiz için kötü yerleride görmüş oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…