- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Artık Balkan da pahalı Bulgaristan da paramızın değeri çok çok düşmüş.. havan değişmiş ne güzel değişiklik her zaman iyi geliyor :)
Amin canım :)
Herhalde bir süre yurtdışı yapamayız maddi olarak darbe aldık :)
eşim hastalandığında viral ve bakteriyel var demişler viral olanı mı daha tehlikeli fln demişler o zamanlar tabi şimdi tipleri var belli aşısı var. teyzemde geçirmiş bnm bu aradaHadi ya ben çocuk hastalığı sanıyodum onu. Genetikmşş galiba o yüzden de korkuyorum ben amcasından dolayı. Allah korusun
evet eşimin kardeşi edirnede okuyor bizde gidiyoruz ara ara heryer buşgar kaynıo pazar günü sanırım alışverişe geliyolarmışAynen. Sonbaharda kırklareli edirne turu yapmıştık heryer turist kaynıyordu . Bulgarlar Hsonu gelip alış-veriş yapip dönüyorlarmış. Benim cocuklugum kırklarelinde gecti. O zamanlar bulgar pazarlar olurdu ucuz biseyler almaya gidilirdi simdi tam tersi durumda. Resmen sömürüyorlar((
hasta mı? balgam varsa o da kusturuo bebeleeiKızlar bilginize ihtiyacımvar. Yaklaşık 10gündür kızıma öksürük gelip fışkırarak günde en az 1 kez ağız dolusu kusuyo. Kuru üzüm kuru erik kuru incir elma yedikten sonra daha çok yaptığı için bu gıdaları artık vermiyorum. Ama bu gecede kuru gıda yememesine rağmen yine kustu bikaç gün öncede aynısı olmuştu. Ben bunun kuruyla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Aile büyükleride önce kuru gıdadan olduğunu bugunkününde benim çok ve sık yemek yedirdiğim için olduğunu dr.luk bişey olmadığını akşam yemeğinde köfte incik pilav gibi şeyleri sıklıkla yedirmek yerine sulu yemeğe ekmek banıp onu vermemi ya da çorba içirmemi bebeğimin dişlerinin az olduğu için verdiklerimi midesinin öğütmediğini söylüyorlar. Bende ısrarla beslememde sorun olmadığını hep böyle beslediğimi 10gündür bişeyin değişmediğini söylüyorum. Sizce sorun nedir?
Aynen biz de küçükken giderdik alışveriş yapardık Bulgaristan da çok ucuza gelirdi ayakkabılar çantalar. Şimdi tam tersi ne yazıkkiAynen. Sonbaharda kırklareli edirne turu yapmıştık heryer turist kaynıyordu . Bulgarlar Hsonu gelip alış-veriş yapip dönüyorlarmış. Benim cocuklugum kırklarelinde gecti. O zamanlar bulgar pazarlar olurdu ucuz biseyler almaya gidilirdi simdi tam tersi durumda. Resmen sömürüyorlar((
Budapeşte den mi bahsediyosun canım ? Eşim iş için gitmiş çok beğenmiş orayı allah allah :) o yüzden beni de götürmek istiyorBiz 2 sene once gittik ordan aklımda kalan evsiz metro duraklarinda yasayan insanlar oldu((( cok fazla evsiz sarhoş insan vardi kendi başıma metroya binemezdim. Yanımda esim varken ürktüm. Ama zaten böyle yerlere turla gidersen bu tarz yerleri görmüyorsun biz eşimle otobüs metro dolandigimiz için kötü yerleride görmüş oluyoruz
Tipleri olduğunu bilmiyordum canım. Oğlumun amcasında hala etkileri var o hastalığıneşim hastalandığında viral ve bakteriyel var demişler viral olanı mı daha tehlikeli fln demişler o zamanlar tabi şimdi tipleri var belli aşısı var. teyzemde geçirmiş bnm bu arada
Kızlar bilginize ihtiyacımvar. Yaklaşık 10gündür kızıma öksürük gelip fışkırarak günde en az 1 kez ağız dolusu kusuyo. Kuru üzüm kuru erik kuru incir elma yedikten sonra daha çok yaptığı için bu gıdaları artık vermiyorum. Ama bu gecede kuru gıda yememesine rağmen yine kustu bikaç gün öncede aynısı olmuştu. Ben bunun kuruyla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Aile büyükleride önce kuru gıdadan olduğunu bugunkününde benim çok ve sık yemek yedirdiğim için olduğunu dr.luk bişey olmadığını akşam yemeğinde köfte incik pilav gibi şeyleri sıklıkla yedirmek yerine sulu yemeğe ekmek banıp onu vermemi ya da çorba içirmemi bebeğimin dişlerinin az olduğu için verdiklerimi midesinin öğütmediğini söylüyorlar. Bende ısrarla beslememde sorun olmadığını hep böyle beslediğimi 10gündür bişeyin değişmediğini söylüyorum. Sizce sorun nedir?
Benim kız bir gun ne versem yemişti. İştahsızlıgı malum ben de verdikçe verdim fena kusmustu pişman oldum sonradan. Belki de fazla geliyor olabilir canım. Mide kapakçıgı varmıs sanırım kabaca o tam kapanamıyor dıye okumustum o zaman. Bir de fıskırarak kusmak diyince bir komsumuzun kızı 3 yaslarında dusmus kafasını carpmıstı. Kusmaya baslayınca hastaneye goturmuslerdı. Bir sey cıkmamıstı Allahtan doktor her kusma onemlı degıl fıskırarak kusarsa getırın demıs. Tabi su an bu seni telaslandırmasın.Düşme kafasını çarpma gibi durumlarda soylemıs bunu.Fıskırarak kusmak tabiri bana bunu hatırlattı. Bir de su durum var mesela bizler de hep aynı sekilde beslenmemize ragmen bazı donemler hazımsızlık mide sorunu yasayabılıyoruz. Bu aralar daha hafıf beslemeye calıs canım baktın kusmalar cok sıddetlı bir doktora danısmak lazım yine de. Cok gecmiş olsun canımKızlar bilginize ihtiyacımvar. Yaklaşık 10gündür kızıma öksürük gelip fışkırarak günde en az 1 kez ağız dolusu kusuyo. Kuru üzüm kuru erik kuru incir elma yedikten sonra daha çok yaptığı için bu gıdaları artık vermiyorum. Ama bu gecede kuru gıda yememesine rağmen yine kustu bikaç gün öncede aynısı olmuştu. Ben bunun kuruyla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Aile büyükleride önce kuru gıdadan olduğunu bugunkününde benim çok ve sık yemek yedirdiğim için olduğunu dr.luk bişey olmadığını akşam yemeğinde köfte incik pilav gibi şeyleri sıklıkla yedirmek yerine sulu yemeğe ekmek banıp onu vermemi ya da çorba içirmemi bebeğimin dişlerinin az olduğu için verdiklerimi midesinin öğütmediğini söylüyorlar. Bende ısrarla beslememde sorun olmadığını hep böyle beslediğimi 10gündür bişeyin değişmediğini söylüyorum. Sizce sorun nedir?
Budapeşte den mi bahsediyosun canım ? Eşim iş için gitmiş çok beğenmiş orayı allah allah :) o yüzden beni de götürmek istiyor
Canımm hosgeldin merak ettik seni :) cookkk guzel olmus cok sevindim senin adina :) ne guzel bir tatil olmusKızlaaar uzun bir aradan sonra selamın hello :)
Eşimden olabilecek en büyük sürprizi gördüm, eşim akşam geldi haydi gidiyoruz dedi ben şok, bebelerle iki adım yolu düşünürken yurt dışına çıktık, sabah geldik, inşaallah herkes iyidir :)
Masallah :)Biz bugün çıktık oynadı çocuklar bol bol babalarıyla, inşallah hasta olmazlar büyük oğlumu evde tutmak mümkün değildi kar o kadar güzel ki çılgınlar gibi yattı yuvarlandı karlara ama inşallah ikisi de hasta olmaz. Ama çok mutlu oldular :)
Ne guz3l canım Rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin :)Selam kızlar.
Bugün çok güzel bir haber aldım. Tüp bebekle dördüncü denemede oğlu olan arkadaşım doğal yoldan hamileymiş :)
2017 eylül annesi. Şimdi 2019 ekim annesi olacak. Öyle sevindim ki :) Allah isteyen herkese versin yavrucuklarına ya. Hele tedavinin acılarını çektikten sonra doğal yolla olması ne kadar güzel bir şey :)
maşallah... hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alsın inşallahSelam kızlar.
Bugün çok güzel bir haber aldım. Tüp bebekle dördüncü denemede oğlu olan arkadaşım doğal yoldan hamileymiş :)
2017 eylül annesi. Şimdi 2019 ekim annesi olacak. Öyle sevindim ki :) Allah isteyen herkese versin yavrucuklarına ya. Hele tedavinin acılarını çektikten sonra doğal yolla olması ne kadar güzel bir şey :)
canım bakıcı olayı çok zor hem içine sinmesi hem de maddi anlamda karşılayabileceğin biri olması önemli tabii. 3yasinda oğlu olması bir acıdan iyi abi gibi olur ama bu her gün ve gün boyu olacak ve henüz çok küçükler birlikte oynamak için bence.bir de bilmiyorum her çocuğun huyu farklı oluyor kimi sakın kimi çok hırçın, ben bazen korkuyorum yan yana bırakırken oyun alanında sen tüm gün bırakacaksın. zor ama bence biraz daha bakKizlar bende hala bakici bulamadim.millet kafayi siyirmis.fahis fiyatlar sigorta isteyenler ve bunlara ragmen haftasonu tatili ve kendi evinde bakilmasini isteyenlernapicam bilmiyorum.en son bugun biri ile gorustum.kadinin 3 yasinda oglu varmis oyun arkadasi ariyormua.evim kres gibi her turlu oyuncak meteryal egitici setler var dedi.kendisi de bu konuda ozel egitim almis.napsam bilemedim
Yok canım hasta değil sadece kusması geldiğinde öksürüyorhasta mı? balgam varsa o da kusturuo bebeleei
Belkide fazla yediriyorum bilmiyorum canım çok şükür düşme vs olmadı yaklaşık 10 gündür kusma var. Haftaya pzts çocuk dr.undan randevu aldım o güne kadar katı gıda vermeden besleyim bakalım canım sağolBenim kız bir gun ne versem yemişti. İştahsızlıgı malum ben de verdikçe verdim fena kusmustu pişman oldum sonradan. Belki de fazla geliyor olabilir canım. Mide kapakçıgı varmıs sanırım kabaca o tam kapanamıyor dıye okumustum o zaman. Bir de fıskırarak kusmak diyince bir komsumuzun kızı 3 yaslarında dusmus kafasını carpmıstı. Kusmaya baslayınca hastaneye goturmuslerdı. Bir sey cıkmamıstı Allahtan doktor her kusma onemlı degıl fıskırarak kusarsa getırın demıs. Tabi su an bu seni telaslandırmasın.Düşme kafasını çarpma gibi durumlarda soylemıs bunu.Fıskırarak kusmak tabiri bana bunu hatırlattı. Bir de su durum var mesela bizler de hep aynı sekilde beslenmemize ragmen bazı donemler hazımsızlık mide sorunu yasayabılıyoruz. Bu aralar daha hafıf beslemeye calıs canım baktın kusmalar cok sıddetlı bir doktora danısmak lazım yine de. Cok gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?