2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Meraba canım Rabbim inşallah tez zamanda sanada bebeğini nasip eder annemler daima söylerlerdi adet gecikmesi rahim bebek istediğinden oluyomuş ve çok fazla sürmeden hamile kalınıyormuş tabi başka sorunun yoksa çok fazla stres yapma olur inşallah

amin ALLAH RAZI OLSUN arkdaşım çok istiyorum... diğer arkadaşlarda cevaplarsa çok sevinirim dört gözle bekliyorum cevapları.

Hayirli sabahlar kizlar bugun 7+0 olduk kalp atisini duyduk cok sukur hersey guzel sadece benim D vitamini eksikligi var onun icin dogal sebzelerden yapilmis ilac verdi doktor..Ultrasona gore 6+6 24 ekim olarak gorunuyo dogum tarihi inseallah bakalim..gozlerim doldu ama sesi duyunca gumgum gumgum esim dediki sanki erkek gibi geldi bana :) bu arada benim mide bulantilarim ve tiksinmelerim var yemek yapamiyorum kokusu dusuncesi hepsi midemi kaldiriyor domates marul zeytin ekmek bunlari aadece yiyebiliyorum inseallah kolay atlatiriz bugunleri amin

Kızlar ya gobisi çıkan varmı aramızda..benim kilom 64tu bel kısmım ve karın kismimda bikaç kilo fazlam vardı o yüzden anlamıyorum. Kilo olarak hala 64um. Sizde fiziken varmı bi değişiklik
Benim baya hamile karni gibi karnim var ama aslında kilodan. Bebek daha minicik. Karin okadar cikarmasina imkan yok. Bulantim azaldiginda deli gibi istah geliyor

ben
sabah 3 tane estrofem
sabah-akşam crinone jel
sabah akşam progestan 200mg
forbiol
Vinalac Immunitum
coraspin
clexane iğne
haftada 1 proluton depot iğne vuruluyorum
ben bu ilaçları kullanıyorum.
Kuzucum hepsini clexane haric aldim ben de ama hep zamanla kesiyor dr. Tek coraspin folicplus ve 1 tane crinone jel kaldi. Crinone da kesecek. Hangi haftadasin goremedim. Tup bebekte aldigimiz kortizonlar antibiyotikler kanser ilaclarindan sonra bunlar bana cok hafif geliyor.

günaydın hanımlar, hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah güzel haberlerle dolsun.
cumartesi randevum var, bebekle ilgili testlere bakarız demişti doktor o yüzden çağırdı bakalım hayırlısı neler olacak :)

Canim sahane bir hafta ve guzel haberler dilerim

Ben kullaniyorum canim. Gunde 1 tane
canım birkince aşağı inenleri temizliyormusun. topak topak oluyor

ben 7+3 oldum bugün canım

bu söylediğin normal şeyler. bunlarda mana arama bence. birde sana tavsiyem gördüğüm kadarıyla herşeyi bebek üzerine yoğunlaşmışsın. böyle yaparsan olması zorlaşıyor. unut normal hayatına bebek düşünmeden devam et ve korunma bak hemen hamile kalacaksın. beta her ay aynı çıkacak diye bir koşul yok. 0.5 de çıksa 0.100 de çıksa aynı değer gibi değerlendirilir. adet gecikmelerin değişmelerinde tamamen stresden. stres çok etkiliyor gebe kalmayı. stresden uzak dur. rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:
kizlar hamileyken sac kesilmez diyorlar var mi bu konuda bilgisi olan bana cok sacma geldi bi de sizlere sorayim dedim.

canım birkince aşağı inenleri temizliyormusun. topak topak oluyor

ben 7+3 oldum bugün canım

Crinone enteresan bir ilaç. Dr um bana 10 dak yat sonra yarim saat yuru dedi. Herzaman yuruyemiyorum o zaman topaklaniyor. Ama hareket etmek cok etkili. Cunku ozaman kan damarlara doluyor ve serum gibi bir su akiyor rahimden. Bu da genellikle topaklari düşürüyor bende. Aksi durumda birsey yapmıyorum bedenimin temizlemesini bekliyorum. Bazen beklemekten siyahlasiyor. Nadiren oldu bende. Ozellikle bacaklarimi kirip comeldigimde hep siviyla cikiyor hepsi.

Bu arada eger kalp atisini gördüysen hemen estrofemi kestiriyor dr. Tam o dönemdesin sanırım. Bende cok tansiyon yapmıştı kesince düzeldim. Uyuyamiyordum tansiyondan. Kesince uyumaya basladim. Kan sulandiriciyi genelde sebepsiz veya testle sabit kan sorunu olan dusuklerde veriyorlar. Bende 1 dusuk 1 kimyasal olmustu. Ama coraspin harici birsey almadim. Crinone da sanirim 3. Ayin sonuna kadar.

kizlar hamileyken sac kesilmez diyorlar var mi bu konuda bilgisi olan bana cok sacma geldi bi de sizlere sorayim dedim.
evet böyle bir şey duymuştum. bebeğin ömründen gidermiş. inanmam böyle uydurmalara saçma gelmişti.
ama çoğu kişi bunu uyguluyor.

ben sabah akşam kullanıyorum. yatmıyorum sıkıp biraz dolanıyorum evde. zaten sürekli altım ıslak su gibi akıyor. ama dışarı çıkayım biraz fala yürüyeyim eve nasıl geldiğimi bilmiyorum. aşağı iniyor ucda bekliyor beni al diye. çok rahatsız ediyor. uçtakileri alıyorum. ama içindekilere dokunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…