2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

O hissi biliyorum bende de 2 kez oldu. Ama vajinaya ellemiyorum. Mikrop almasin disardan diye. Onceki cevabima rkleme yaptim bu arada

Ilaclari kestikce mutlu oldum ben. Bazilari korkmuslar. Bence bebeklerimiz gayet saglikli. Sadece dogru beslenmeye ihtiyacimiz var. Umarim hizla ve saglikla seninkiler de biter.
inşallah canım. sağlıkla kucağıma alayım ben razıyım ilaca sıkıntılarına

Kizlar bana istanbul umraniyede önerebileceğiniz hastane doktor varmi .pek bir yer bilmiyorum oyuzden
Benim bildiğim ve birkaç arkadaşımınm doğum yaptığı bir doktor var Fazilet Görgülü Afiyet hastanesin de.Çok tavsiye edildiğini de duydum

Canım bzm haftalarda baya azalıo bende dahil çoğu arkadaş belirtlr azaldı die konuştuk...

iyi akşamlar kızlar..
sabah uyanınca ve akşam kasık ve karın ağrısı yaşayan varmı çok rahatsız edici bi durum bazen vajinaya doğru ufak sancı vuruyor normal mı bu durum endişeleniyorum.

Bnde akşamları ve sabahları kalkmadan oluo dinlenince geçiyor

Ilaclari kestikce mutlu oldum ben. Bazilari korkmuslar. Bence bebeklerimiz gayet saglikli. Sadece dogru beslenmeye ihtiyacimiz var. Umarim hizla ve saglikla seninkiler de biter.

Sana bişi anlatcM bnm önceki gebeliğimdede aynı oldu. Bundada ne zaman hamile kalsam öğrenene kadar hiç lekelenme felan gelmiyor öğreniyorum drlar progestan başlıyor kahverengi o zaman başlıyor acaba bende bıraksam senn gbi kesilir mi lekelenme

bnde cvp veriyim değerin yükselmemiş düşmüş ztn 5 in altında olduktan sonra ha 0.1 ha 2 fark etmez canım gebelik var demek için 5 in üstünde olması lazm her ay kan tahlili yaptırmana gerek yok aylar günler geçmez böyle bn tam 19. ayımda hamile kalabildm bi problemimizde yok her ay kan verdiğimi düşünebiliyo musun inşallah sen fazla beklemezsn Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip eder yumurtlama günlerini tespit edip o günlerde ilişki yoğunluğuna önem vermeni tavsiye ederim o klasik takvimde ki metod herkesin yumurtlama gününü bulamıyor adet düzenini de iyice takip et kendini tanı biley danışmak istersen burdayız 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum aramızda çok uzun zamandır uğraşanlarda vardır eminim tüp bebek yapanlarda var bütün süreçleri geçirip oraya kadar gelenler mutlaka yardımcı oluruz

Benim bildiğim ve birkaç arkadaşımınm doğum yaptığı bir doktor var Fazilet Görgülü Afiyet hastanesin de.Çok tavsiye edildiğini de duydum
Önceki hamileligim de afiyette vefa hanıma gittim guler yüzlü ama düşük yapinca gittim ilgilenmediler

Acikcasi tup bebekte bazi hormonlar baskilandigi icin yedek yukleme yapiyorlar. Estradiol ve progesteron. Bende hic lekelenme olmadi. Hatta bebegi koyduklarindan 10 dk sonra titreme ve batma oldu karnimda hemen tutundu hissettim. Dr 3 gun surer demisti tutunmasi halbuki. Bebek saglikli ise hicbir sekilde dusmez. Bebekte sorun varsa vucut atmaya calisiyor ozellikle 7. Haftaya kadar. Dusuge hic uzulmemek lazim. Ama kalbi olustuysa artik bebek guclu ve tutunmus bence. Hep kalbi gormek ondan onemli.
Guneste yürüsek biraz. Sebze et bakliyat agirlikli beslensek yeterli herşeye. Vucudun zaten hormonlari uretiyor. Bebek buyudukce daha cok uretiyor. 3. Aya kadar risk suresi diye aliyoruz. Tup bebek ilaclarinin da etkisi geciyor o arada.
Progestanda baskalarinda da duydum kanama. Crinone kullaniyorum bende kanama olmadi hic.

Eşim ilaçlarımı almış Bu vitamin diğer vitaminlere göre nasıl içerikleri iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…