2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Önceki hamileligim de afiyette vefa hanıma gittim guler yüzlü ama düşük yapinca gittim ilgilenmediler
Bende Ümraniye'den bakıyorum ama hiçbiri kafama yatmadı. Hepsi bana çok yakın. Atlas devletten beter, afiyet için hastane yorumları hep kötü gitmedim hiç, Erdem'e Rabbim düşürmesin daha önceki gebeliğimde 3kadın doğumcuyla görüştüm hepsi halinden bezmiş, sen sorsanda aldığın cvp 10da2. Hele bir tanesi düşük yaptığımı ultrasonda kesinleştirdikten sonra tıp ağzıyla konuştu ve hemen kesip biçmeye sevketti asabi bir şekilde. Tabi o muamele karşısında kürtaja girmeden hemen çıktım hastaneden. Tek iyi şey danışma ve hemşireler sevimli.1gün yatış yapmıştım.
Şuan için Zeynep kamildeyim ama 3hafta sonra Serap taşdemire gidip servikal ölçüm yaptırıcam. Gerekirse dikiş atılacak . Rahim ağzı yetersizliğim olabilir diye.
Sonra herşey yolunda giderse Çengelköy medivia Serap özeni düşünüyorum. Hk. çok iyi yorumlar var. Muayene ücreti 65₺, Doğum ücretleri de makul fiyattaymış. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Rabbim tüm hamilelere memnun olacakları doktorları ve hastaneleri çıkarsın karşısına.

Kizlar gecen yazmjstim bobreklerim agridi diye idrarda az kum var dedi dr ilac yazdi tek icimlik bebege zarari yok.dedi ama icom.hic.rahat degil.icmedim duriyorhamileylen ilac kullanmak gelmiyor icimden ya
Benim de sol böbreğimde var kum . Verdiği ilacı içmelisin canim enfeksiyon daha zararlı emin ol . Ağrın falan oluyor mu

kizlar hamileyken sac kesilmez diyorlar var mi bu konuda bilgisi olan bana cok sacma geldi bi de sizlere sorayim dedim.
Tamemen hurafe canim

Bir bende duydum cnm onu saçma evet birinin bebegi dusmus öyle kalnis ama benide korkuttu duyunca kestirmedim
saçmalık inanma böyle şeylere. sana mantıklı geliyormu. kadının bebeği düşecekmiş saçını kestirdiği güne denk gelmiş. o zaman ben bebeğimi düşürdüğüm gün dondurma yedim. o zaman bende yayayım dondurma yedim bebeğim düştü. saçmalık başka birşey değil.

Amin canim. Afiyette kötü tecrübem oldu düşük yapıyorum hiç ilgilenmediler . Erdeme de yumurta takibi için gittim o da ışık hızıyla muayne etti hiç bir şey söylemiyoru ben soruyorum öyle . Takibimı yapacak iyi bir doktor istiyorum

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ebileceginiz-hastane-ve-dr-dogum-icin.993451/
ankarada bulunan sevgili anne adayları yeni konu açtım , doğum için hastane ve doğum için Dr tavsiyeleri için yazarsanız sevinirim,
Cnm bende bu konuyu çok sordum ama forumda Ankaralı pek yok.ben ilkini medicanada yaptım çk memnun kaldım süleymn bey vardı o izmire gtmş.şimdi sincan koruyu araştırıyorm uygun geldi fiyatlar yeri ters bide hastane temiz mi bilemiyorum tabi gdp bakıcam

bende Medicana 'ya Seda Hocaya gidiyordum açıkçası pek memnun kalmadım bir de bir kaç sorun yaşadık hastaneyle ilgili Medicana'yı direk eledim , bir arkadaşım yaptı Sincan Koru'da memnundu baya ama tabi ama bu kişiden kişiye ve kişinin neyi önemseyip önemsemediğine göre değişir ,gidip baktıktan sonra da bilgi verirsen sevinirim :)

Evet haklısın beslenme programı yapınca araştırmaya başladık eşimle oranlar çok gelince korktuk açıkcası öyle yapıcam fazla kaynak araştırmak iyi değil

nöral tüp defekti olma olasılığı korkutmuyor mu

Tabiki korkutuyo ama doktorların verdiği folik asit hapı + vitamin hapıyla günlük almam gereken folik ihtiyacının 10 katı olunca oda otizm riskini arttırmasıda benim için korkutucu bunlara beslenmem dahil bile değil

10 katı olmuyor. aldığımız folik asit 5mg, vitaminin içinde olan 400mg. bizim günde almamız gerek 400mg. nasıl on katı oluyorki

ben 2 bebeğimi karnımda kaybettim. o yüzden frobiol kullanıyorum. doktorum kaybın var eleviti bırak forbiol kullan demişti. demekki bebek gelişiminde önemli.

Hassasiyetini anlıyabiliyorum bende çok riskli bi miyom ameliyatı geçirdim. Kolay gebelikler yaşamıyoruz dediğin gibi stres yapmayı bırakmam lazım. Eşimle beslenme programı yapalım dedik onunla başladık araştırmaya hesap yapınca haplardaki vitamin oranları almamız gerekenden hep 2-3 kat fazlasısı diye telaşlandım doktora soruncada evet konuşuluyo böyle şeyler henüz kanıtlanmış değil diyince iyice işkillendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…