2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
10 katı olmuyor. aldığımız folik asit 5mg, vitaminin içinde olan 400mg. bizim günde almamız gerek 400mg. nasıl on katı oluyorki

canım o 400 mcg yani 0,4 mg yapıyor oda 5/0,4 = 12,5 katı yapıyor + günlük aldığımız yiyeceklerdede var hamileyiz diye bide iyi besleniyoruz.

Merhaba kızlar. Bugün oluşmayan bebeğimden dolayı ne yazık ki kürtaj oldum. Allah bundan sonra hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah. Sizlerden dualarınızı bekliyorum. Hepinize hayırlı kolay doğumlar diliyorum. Belki başka bir formda tekrar karşılaşırız. Kendinize ve miniğinize iyi bakın.Allah'a emanet olun

Canim benim cok gecmis olsun tekrar ayni seyleri yasatmasin Rabbim daha guzeliyle uzuntunu gidersin inseallah..Tez hayirli zamanda saglikli bir gebelik nasip etain canim sende bize dua et..Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin amin

Rabbim senin de gönlüne göre verir,sabrını artırır İnşaallah. Sen de Allah a emanet ol

Canim senin acını anlamak inan cok zor biliyorum rabbim yardımcın olsun insallah tez zamanda tekrar anne olman dilegiyle

Gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun

ztn gerekli olan folic asit miktarı 400 mcg biz zannediyoruz sen hiç folik kullanmak istemiyosun demedin mi ben mi kaçırdım çok yüksek doz alıyorum diye ?

10 katı olmuyor. aldığımız folik asit 5mg, vitaminin içinde olan 400mg. bizim günde almamız gerek 400mg. nasıl on katı oluyorki
400 miligram değil almamız gereke 400 mikrogram canım birim kargaşası yaşıyosunuz sanırım

canım o 400 mcg yani 0,4 mg yapıyor oda 5/0,4 = 12,5 katı yapıyor + günlük aldığımız yiyeceklerdede var hamileyiz diye bide iyi besleniyoruz.
hangi vitamini kullanıosun canım 5 mg içeren ben imom kullanıyrum multivitamin içinde 400 mcg var ztn ayrıca bi folik asit daha kullanmıyorum

Kızlar merhaba doktorum rubella toxopl kan vs testleri istedi. Gittiğim yerde rakamlar yüksek geldi bana bugün zeynep kamile gittim ama inanılmaz kalabalıktı ve o kadar bekleyemedim ise dönmek zorunda kaldım. Bir hastaneye daha sordum hepsine 200 dediler sizce uygun mu yaptırayım mı

bende 200 verdm özelde malesef devlete gidicek ne vaktim ne sabrım var

Gecmis olsun canim Rabbim bidaha yasatmasin darisi saglikli bi hamilelige Allah nasip etsin insAllah

Canim geçmiş olsun . Rabbim tez vakitte saglikli bir gebelik nasip etsin sana inşallah .. Allah emanet ol...

Canim toxlozpazmayi yapmıyorlar evet . Ama diğer kan testlerimi sağlık ocağında yaptırdım . Ben dr a dedim yaptırmadım toxlz. Tamam sıkıntı Yok dedi..

toksoplazma brnce de çok mühim diilmiş gibi kendini sakınman lazm sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…