2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
toksoplazma brnce de çok mühim diilmiş gibi kendini sakınman lazm sonuçta
Yanı vallahi iyi yıkanmayan sebze meyve çiğ et den daha çok bulaşıyormuş bu mikrop. Elimden geldiğince dikkat ediyorum . Evcil hayvanım da Yok . İlkinde de yaptırmadım . İnşallah Allah'ın izniyle birşey olmaz

ay alemsin he

Evlenince düzen değişebiliyor. Her ay test yaptırmama gerek yok böyle çok stres yaparsın. Bizim her şey yolundayken 37 ay bebeğimiz olmadı. Yani çeşitli sebeplere, enfeksiyona falan bağlamaya gerek yok. Rahat olmaya çalış . Hayırlısı olsun inşallah :)

Allah yardimcin ilsun canim cpk gecmis.olsun rabnim.tez zamanda saglikli bebis versin ins

Ben bikacini saglik ocaga yaptirdim geri kalana 230 dediler bende yaptircam devletle ugrasamam

Hanımlar meraba internetim olmadigi icin giris yapamadım benim merak ettigim bi konu var ben yuzunkoyu yatmaya alışkın oldugum icin surekli oyle yatıyorum bunun bebegımuze bir zararı olur mu bide nasil uyarsak bebisimiz yarat eder......

çok geçmiş olsun

Hamileliğin başında yapılan testlerden mi bahsediyorsunuz kızlar

Arkadaslar ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Bana estrofemi kalp atisiyla kestirdi dr. Proluton da 2 haftadir yok. Crinone bile gunde 1e indirdim. Coraspin sabit. Ay ben erken mi biraktim acaba?

Estrofemi 2 güne bende bırakıcam canım ama benim tüp bebek merkezim crinoneyide aynı zamanda bırakacağız dedi , folic asiti 12.haftada ,Coraspin 32.haftaya hibor 3500 36.haftaya,prolutonuda 17.18. haftalara kadar dedi ,şimdi bende kan pıhtılaşması yok yalnız tekrarlayan düşüklerim var sanırım bu yüzden (

Ben de o civara yaptirdim.

Sola yatmaya alış dedi Dr bana. Kan akışı dengeleniyormuş. En saglikli pozisyon o sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…