2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Anladim. Olsun her bunye her hamilelik farkli bisiler istiyor. Saglikla bebegini kucagina aldiktan sonra bunlari coktan unutacagiz.

Anladim. Olsun her bunye her hamilelik farkli bisiler istiyor. Saglikla bebegini kucagina aldiktan sonra bunlari coktan unutacagiz.

Allahım o günleri görebilecekmiyim diyip duruyorum zaten , inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Sen bulantisiz gecirenlerdensin. Sansli azinlik :) bende de sanki ataklar hafifledi. Az sabirla 12. Haftayi gorecegiz insallah. Bebegimiz artik bebege benzemeye baslamis

Bende de bulantı yok canım ama eti zorla yiyorum kokuyorlar,yemeklerde karabibere tahammülüm yok, 3 kilo vermişim.

Malesef ben 3 öğün yemek yapiyorum. Ev isi falan da. Beni mahvediyor o yemek kokulari :/

benim çom şükür bi belirtim yok yorgunlukuyku hali büyük ölçüde gitti kasık batmaları gitti midem ztm bulanmıyodu da arada sabah açken ya da diş fırçalarken öğürme oluyodu o da çok hafifledi bu seferde bebeğe bişeymi olduaklına geliyo insanın :) ayın 25 i bi gelseydi sata göre 12 son ultrasona göre 11 olcak yakayalamadıysa haftasını belki görsem bi nebze rahatlarım

Sen bulantisiz gecirenlerdensin. Sansli azinlik :) bende de sanki ataklar hafifledi. Az sabirla 12. Haftayi gorecegiz insallah. Bebegimiz artik bebege benzemeye baslamis
Evet canım bulantım falan olmadı,ılk gebelıgımde de yoktu. Sızlerınde ınsallah bır an once gecer az kaldı. :)

Çok geçmiş olsun canım benim rabbim sağlıkla en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.Sende Allaha emanet ol

Pruloton ne geçmiş yaaabn 12 de brakcax sanıyordum m

kan tahlili yaptıranlar B12 niz kaç çıktı hatırlayan var mı ?

Nasıl dayancaz yaaaaaa bnde 31 inde gtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…