2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben hic kullaadim. Dr da hicbirseye gerek yok dedi

Dünden beri çamur gibi akıntım oluyordu randevu tarihini bekleyemedim en yakın hastaneye gittik. Giderken stresten olsa gerek karnım da ağrıdı. Bir de yetmezmiş gibi otomatik asansör kapısı çarptı koluma. Sinir küpü oldum ağlama tuttu.
Neyseki Herşey yolundaymış çok şükür. 2haftadır hiçbir belirti kalmadı bende diye kafamda senaryolar da yazdım kendimi alıştırmak için. Doktor bebek iyi deyince inanamadım. Kolu bacağı herşeyini gösterdi. Kist de bebekten uzakta 32mm. Resimde soldaki karartı kist. Proluton 500mg haftada 1tane, progestan 200*3 verdi. Doktordan çıkınca karın ağrım geçti :)
Şu akıntılarda geçsin nolur Ya Rabbim!

Eklentiler

• IMG_0308.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 72
Geçmişe olsun. Bilirim o korkuyu cumartesi benimde kahve lekem geldi hemen işten izin alıp doktora gittim. Keseyi gördük bir sıkıntı yok dedi. İnşallah kalp atışını da duyarım .

400 miligram değil almamız gereke 400 mikrogram canım birim kargaşası yaşıyosunuz sanırım
valla folikasit önemli ben kesmem. sonuçta veren doktor.

ztn arkadaşta kesmiyomuş canım kullabdığı multivitaminin içinde yeteri kdr varmış ayrıca almak istemiyomuş bnde imom kullanıyorum knun içinde 400mcg mevcut bu da yeterli doz oluyo ilave kullanmıyorum bnde :)
bana ek olarak forbiol vermesinin nedeni 2 kaybım olması. sanırım 12. haftada kesecek

Kizlar 6+4 günlük hamileyim bir kaç gündür midem bulanıyor ne yesem tadı ağzımda . Sizler neler yapiyorsunuz .benim ne yapmam lazım .

Uh maşallah takviminden büyük o zaman kocaman olmuş bndede var kahverengi akıntı takmayalım desemde takılıo biliyorum

Kizlar 6+4 günlük hamileyim bir kaç gündür midem bulanıyor ne yesem tadı ağzımda . Sizler neler yapiyorsunuz .benim ne yapmam lazım .
ekşi elma dene canım bana iyi geldi midem bulanmadı ama garipti iyi geldi.çubuk bir de

Bende çok aç gibiyim ama sürekli bi tiksinme hali ne yiyeceğimi şaşırdım . Haşlanmış yumurtayı çok severdim tiksindim .. et çok severdim kabusum oldu ( sanırım bu yiyememe dönemlerinde vitamin takviyesi şart ... en rahat yiyebildiğim portakal

ztn arkadaşta kesmiyomuş canım kullabdığı multivitaminin içinde yeteri kdr varmış ayrıca almak istemiyomuş bnde imom kullanıyorum knun içinde 400mcg mevcut bu da yeterli doz oluyo ilave kullanmıyorum bnde :)

Cnm bende efa kullanıodum bitti imoma başladım imomda folik asit var gerek yok die dr mu dedi

Aynen aç gibiyim ama canım hiç bir şey istemiyor midem bulanıyor herşeyin tadı ağzımda

Uh maşallah takviminden büyük o zaman kocaman olmuş bndede var kahverengi akıntı takmayalım desemde takılıo biliyorum
Ben de takmıyordum leke 4.haftadan beri vardı. Ama böyle bir büyük kaşık kadar ve rengi çok koyu gelince aklım gitti. Bir de 2haftadır hiç belirti de yoktu. Allah korusun karnımda öldü diye düşündüm. Hep stresten yaa. Eve gelince azaldı çok.

Canim bana limon ve maden suyu biraz iyi geldi. Kokulardan uzak durmani da tavsiye edebilirim. Benim malesef kokudan kacma sansim olmadi keyifsiz bir durum. Dr um metpamid verdi korkmadan kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…