2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar aranızda hemoroidi olan var mı benim sürekli kanamam olur wcde? ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kabızda olmadım ama sadece taş gibi geliyor tuvaletim o da tetikledi sanırım.Ne yapmam gerekir sizce

kızlar aranızda hemoroidi olan var mı benim sürekli kanamam olur wcde? ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kabızda olmadım ama sadece taş gibi geliyor tuvaletim o da tetikledi sanırım.Ne yapmam gerekir sizce
Bol su ıc canım.

Hergun bir öğün zeytinyagli ye demisti dr. Proctoglyvenol krem kullaniyor tanidiklarim ama hamilelik icin dr a sormak lazim.

Bol su ıc canım.
gebe kalmadan önce içiyordum ama suan canım istemiyor ama yine de içiyorum ilk gebe kaldığım zaman 2 günde bir cıktım o zamandan beri acıyor hergün cıkmama rağmen kıpkırmızı kan korkuyorum nerden geliyor diye randevum 20 martta

merhaba kizlar. 7+1 hamileyim.haftaya kalbini duymak için gideceğiz inşallah.geçen hafta gittiğimde kese 12.3 mm idi.normal mi.haftaya doktor testte yapacağını söyledi. hangi testler yapılıyor.bilgisi olan var mı.heyecandan soracağım herşeyi unutuyorum.

gebelik rutini canım bi çogu sağluk ocağında yapılıyor

Hergun bir öğün zeytinyagli ye demisti dr. Proctoglyvenol krem kullaniyor tanidiklarim ama hamilelik icin dr a sormak lazim.
CANIM ASLINA WCYE ÇIKIYORUM ŞUEN AMA HEMOROİD CANIMI AŞIRI YAKIYOR VE KANIYOR O KREMİ ALSAM MI Kİ DOKTORA DAHA 13 GÜN VAR

Maşallah canm büyüms bebeğin. Biraz önce geçer inslh .

canim özele gidiyorum. ücretli mi yapılıyor ücretsiz mi
bende özele gidiyorum. ama randevu gününden önce sağlık ocağına kaydını yaptır onlar rutin testlerini yapacaklar. doktor kontrolune giderken sonuçlarını götür. doktor bakar eksik olan varsa onu özelde yaptırırsın. ne gerek var para ödeyeceksin. ücretsiz sağlık ocağı yapıyor ki kayıt yaptırman zaten zorunlu. burada biri 250 ye yakın tutuyor demişti özelde. ben bugün aldım sonuçlaırmı

CANIM ASLINA WCYE ÇIKIYORUM ŞUEN AMA HEMOROİD CANIMI AŞIRI YAKIYOR VE KANIYOR O KREMİ ALSAM MI Kİ DOKTORA DAHA 13 GÜN VAR
Canim hamilelikte ilk 3 ay onerilmiyor. 4. Aydan sonra izin varmis. Az daha sabret mutlaka yurumek sart ve zeytinyagli, lifli yiyecekler. Ben iki ogun zeytinyagli yesem barsaklarim bozuluyor hemen. Yemesem kabizim. Fiziksel acin oluyor sanirim. Az daha sabir.

Merhaba benim gebeligim 7+1 bugün doktora gittim kalp atışını duymadık alttan baktı ama yok kese boş olabilir dedi u ltrasona göre 5 haftalık dedi ne olur bilen biri söylesin sonradan düzelir mi 4 gun sonra yine gwl dedi cok moralim bozuk bu ikinci hamileligim ilki 25 haftalık preeklampsi geçirdim maalesef bebegimi kaybettim çok korkuyorum.

Canim bana limon ve maden suyu biraz iyi geldi. Kokulardan uzak durmani da tavsiye edebilirim. Benim malesef kokudan kacma sansim olmadi keyifsiz bir durum. Dr um metpamid verdi korkmadan kullanabilirsin dedi.
Soda içtim . Ne yesem tadı ağzıma gelyo .perşembe doktora gitcem sorarım. Eşime ayaa almasını istedim. Sanki midem de eksiyor. Yemek göresim yok .

Canim benimde ilk haftalarda oyleydi..ben helaya kucuk kapakli kap icinde zeytinyagi koydum taharetlendikten sonra pamugu zeytinyagina batirip uzerine koydum bu rahatlatmisti beni yumusatmisti orayi istersen dene sende..bir de aksamlari erik kayisi kompostosu ic bagirsaklari rahatlatiyor

Ben de normalde hergün çıkarım. Ne varsa denedim. Kayısıdan soğudum artık yiyemiyorum. Birgün şarıl şarıl kan görünce vajinal sandım çok korktum. Ardından çok fena sıkıntı yaşadım. Müsli ve yulaflı şeyler iyi geliyormuş. Ben de marketten yulaf aldırdım 3kaşık yulafın içine kuru üzüm kuru incir kuru kayısı ve süt koyuyorum. Ara öğün olarak Yulaf yumuşayınca yiyorum. 2gündür faydasını gördüm sanki. Su içmek çözüm değil 3lt içiyorum zaten. Ekmeği beyazdan kepekliye çevirdim. Bir de hergün meyve yemeye gayret ediyorum. Bunca çaba sonuç verir inşaAllah bakalım. İlk 3aydan sonra ilaç veriyormuş doktorlar. O zamana kadar sabır. Kabız olursan da sakın ıkınma. Doktora git uygun görürse az miktarda lağman yapar belki

Bnm önceki gebeliğimde vardı hem de hem yırtık hem hemoroid cok baskı yapıodu rahm büyüdükçe Allah yardımcın olsun ben gebe kalmadan ameliyat olup kurtuldum inşallah bida çıkmaz keske halletseydin gebe kalmadan.... Anestol var mı evde hafifletr ılıksu kekik dolu leğene oturcan izle internetten... Hamikesin ilaö da içemicen normalde xm die gaitayı yumuşatcı bi hap var o ii gelio ama drlar verir mi şu an bilmiyorum... İşin çok zor

saol canim

Cnm çok uzuldum.inşallah bi sıkıntı olmaz.belki geç döllenmedir o yuzden duyulmamıştır bilemedimm.

Merhaba kızlar. Bebisimizin kalp atışını duyduk çok şükür. İnanılmaz bir duyguydu
Bir hafta önden gidiyor. Normalde 7+3 ama ultrasonda 8+3 çıktı. Tüp bebek olduğu için galiba. Aman transferi ve her şeyi hesapladim. Rahme düşmesi gereken günden üç gün önce transfer yapıldı. Neyse yani bizimki tosun olacak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…