2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar.. acaip allerji oldum .. işaç kullanmam yasak. Perhiz de yapıyorum napcam bilmiyorum . Çok kaşınıyorum

hangi vitamini kullanıosun canım 5 mg içeren ben imom kullanıyrum multivitamin içinde 400 mcg var ztn ayrıca bi folik asit daha kullanmıyorum

folbiol kullanıyodum 5 mg ama düzenli kullanmadım. kullandığın ilacı bilmiyorum ama 400 mcg-800 mcg arası hamilelilik için yeterliymiş. Bugün dayanamadım tekrar aradım doktoru açık açık fazla dozda alıyorum niye neden diye sıkıştırdım oda evet fazla kullanmana gerek yok ama illa kullanmak istiyosan folic plus 400 mcg kullanabilirsin dedi.
Şuanda kullandığım vitamin yok elevit verdi ama belli aya kadar bebek anne deposundan beslendiği için vitamini daha sonraya bırakıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum. ameliyatımı yapan doktorumdan vitamin ismi isticem aldığımda seninlede paylaşırım.

Doktorum bana Vinalac verdi vitamin olarak

Evde varsa küvet yoksa bi leğen gibi bişey temin et sıcak suda oturmak o kısmı gevşetip rahatlatıyo, tuvalette çok önemli elinden geldiğince ıkınma uzun süre bekle ama zorlamadan tuvaletini yapmaya çalışırsan en azından zorlamaz ve ilerletmezsin.

Gozun aydın canim. Kucağına almakta nasip olsun . Benim de Perşembe bakalım ne alemde meraklıyım .

CANIM ASLINA WCYE ÇIKIYORUM ŞUEN AMA HEMOROİD CANIMI AŞIRI YAKIYOR VE KANIYOR O KREMİ ALSAM MI Kİ DOKTORA DAHA 13 GÜN VAR
Canım procto glyvenol un kremi de fitili de çok iyi geliyor ama hamilelikte kullanılmıyor. Ben günde üç litre su içmek rağmen yine de oluyorum. Sonunda şöyle bir çare buldum. Akşam dört tane kayısıyı bir kasenin içinde ıslatıyorum. Sabah hem kayısıları yiyorum hem de suyunu içiyorum. Tamamen duzeldim bu sayede.

bana ek olarak forbiol vermesinin nedeni 2 kaybım olması. sanırım 12. haftada kesecek

canım senin
bana ek olarak forbiol vermesinin nedeni 2 kaybım olması. sanırım 12. haftada kesecek

aynen canım ya senin durumun farklı doktor kontrolünde alıyosun burda benim bahsettiğim her hamileye uygulanan prosedür. Doktora sormadan senin bi değişiklik yapmaman lazım.

doktorunun söylediği gibi sakince 4 gün bekle bakalım hakkında hsyırlısı olsun inşallah 5 haftalıksa ztn bebek gözükmez bnm de bi hafta geriden geliyo boş gebeliği bilemedm kese byutun kaç sanırım 2cm e kdr ulaşıp içi boşsa boş gebelik diyolar

Ya kızlar ben araya yine bi girdi yapıcam doktorlarınıza wifi - 3g - 4g'yle ilgili bişey sordunuzmu ? Kullanımın zararlı olup olmayacağını?

Ya kızlar ben araya yine bi girdi yapıcam doktorlarınıza wifi - 3g - 4g'yle ilgili bişey sordunuzmu ? Kullanımın zararlı olup olmayacağını?

Zararları aşikar değil mi :) keşke su telefonları bir kenara bırakabilsek ..
Maalesef ki resmen bağımlı gibi yaşıyorum

zafrina89 sana sorayım sen bilirsin .. allerji için ne yapsam ?
benimde alerjim var toza domatese
toz tutarsa naparım bilmiyorum gerçekten çok kötü oluyorum ateşim flnda çıkıo inşallah olmaz :) niye benim bileceğimi düşündün canım bilemedm valla bulursan bi çözüm bana da söyle

ilaçların hangileri hamilelikte kullanılır bilemiyorum ilk yapacağın şey neye alerjin olduğunu bulup ondan sakınmak @umut_16

canım senin

aynen canım ya senin durumun farklı doktor kontrolünde alıyosun burda benim bahsettiğim her hamileye uygulanan prosedür. Doktora sormadan senin bi değişiklik yapmaman lazım.
canım bence senin sadece bir vitamin kullanman yeterli onun içinde folik asit var. ek olarak almana gerek yok. vinalac diye bir vitamin var. yeni verdi. içeriği güzel. bebek takip programı indirdim onda vitaminin önemli olduğu yazıyor. gelişim içinde önemli. ben sağlık ocağında gebelik testlerim yapıldı. oradaki doktorda vitaminlerini ihmal etme dedi. vinalac mide bulantısı yapmıyor ağızda tat bırakmıyor. istersen içerik resimlerini atayım.

Genelde ilaçlar hakkında bilgin var da ondan canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…