folbiol kullanıyodum 5 mg ama düzenli kullanmadım. kullandığın ilacı bilmiyorum ama 400 mcg-800 mcg arası hamilelilik için yeterliymiş. Bugün dayanamadım tekrar aradım doktoru açık açık fazla dozda alıyorum niye neden diye sıkıştırdım oda evet fazla kullanmana gerek yok ama illa kullanmak istiyosan folic plus 400 mcg kullanabilirsin dedi.
Şuanda kullandığım vitamin yok elevit verdi ama belli aya kadar bebek anne deposundan beslendiği için vitamini daha sonraya bırakıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum. ameliyatımı yapan doktorumdan vitamin ismi isticem aldığımda seninlede paylaşırım.
folbiol kullanıyodum 5 mg ama düzenli kullanmadım. kullandığın ilacı bilmiyorum ama 400 mcg-800 mcg arası hamilelilik için yeterliymiş. Bugün dayanamadım tekrar aradım doktoru açık açık fazla dozda alıyorum niye neden diye sıkıştırdım oda evet fazla kullanmana gerek yok ama illa kullanmak istiyosan folic plus 400 mcg kullanabilirsin dedi.
Şuanda kullandığım vitamin yok elevit verdi ama belli aya kadar bebek anne deposundan beslendiği için vitamini daha sonraya bırakıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum. ameliyatımı yapan doktorumdan vitamin ismi isticem aldığımda seninlede paylaşırım.
gebe kalmadan önce içiyordum ama suan canım istemiyor ama yine de içiyorum ilk gebe kaldığım zaman 2 günde bir cıktım o zamandan beri acıyor hergün cıkmama rağmen kıpkırmızı kan korkuyorum nerden geliyor diye randevum 20 martta
Evde varsa küvet yoksa bi leğen gibi bişey temin et sıcak suda oturmak o kısmı gevşetip rahatlatıyo, tuvalette çok önemli elinden geldiğince ıkınma uzun süre bekle ama zorlamadan tuvaletini yapmaya çalışırsan en azından zorlamaz ve ilerletmezsin.
Merhaba kızlar. Bebisimizin kalp atışını duyduk çok şükür. İnanılmaz bir duyguydu
Bir hafta önden gidiyor. Normalde 7+3 ama ultrasonda 8+3 çıktı. Tüp bebek olduğu için galiba. Aman transferi ve her şeyi hesapladim. Rahme düşmesi gereken günden üç gün önce transfer yapıldı. Neyse yani bizimki tosun olacak gibi :)
Canım procto glyvenol un kremi de fitili de çok iyi geliyor ama hamilelikte kullanılmıyor. Ben günde üç litre su içmek rağmen yine de oluyorum. Sonunda şöyle bir çare buldum. Akşam dört tane kayısıyı bir kasenin içinde ıslatıyorum. Sabah hem kayısıları yiyorum hem de suyunu içiyorum. Tamamen duzeldim bu sayede.
aynen canım ya senin durumun farklı doktor kontrolünde alıyosun burda benim bahsettiğim her hamileye uygulanan prosedür. Doktora sormadan senin bi değişiklik yapmaman lazım.
Merhaba benim gebeligim 7+1 bugün doktora gittim kalp atışını duymadık alttan baktı ama yok kese boş olabilir dedi u ltrasona göre 5 haftalık dedi ne olur bilen biri söylesin sonradan düzelir mi 4 gun sonra yine gwl dedi cok moralim bozuk bu ikinci hamileligim ilki 25 haftalık preeklampsi geçirdim maalesef bebegimi kaybettim çok korkuyorum.
doktorunun söylediği gibi sakince 4 gün bekle bakalım hakkında hsyırlısı olsun inşallah 5 haftalıksa ztn bebek gözükmez bnm de bi hafta geriden geliyo boş gebeliği bilemedm kese byutun kaç sanırım 2cm e kdr ulaşıp içi boşsa boş gebelik diyolar
benimde alerjim var toza domatese
toz tutarsa naparım bilmiyorum gerçekten çok kötü oluyorum ateşim flnda çıkıo inşallah olmaz :) niye benim bileceğimi düşündün canım bilemedm valla bulursan bi çözüm bana da söyle
aynen canım ya senin durumun farklı doktor kontrolünde alıyosun burda benim bahsettiğim her hamileye uygulanan prosedür. Doktora sormadan senin bi değişiklik yapmaman lazım.
canım bence senin sadece bir vitamin kullanman yeterli onun içinde folik asit var. ek olarak almana gerek yok. vinalac diye bir vitamin var. yeni verdi. içeriği güzel. bebek takip programı indirdim onda vitaminin önemli olduğu yazıyor. gelişim içinde önemli. ben sağlık ocağında gebelik testlerim yapıldı. oradaki doktorda vitaminlerini ihmal etme dedi. vinalac mide bulantısı yapmıyor ağızda tat bırakmıyor. istersen içerik resimlerini atayım.
benimde alerjim var toza domatese
toz tutarsa naparım bilmiyorum gerçekten çok kötü oluyorum ateşim flnda çıkıo inşallah olmaz :) niye benim bileceğimi düşündün canım bilemedm valla bulursan bi çözüm bana da söyle