2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Teşekkür ederim ilacı not aldım değerlerini kontrol edip doktoruma sorucam

yaa o kötü saklanamıosun eşimde de var zyrtec kullanıyo ama hamilelikte ne yapılır ki tam dönemi geldi mutlaka doktoruna danış canım bir gün iki gün diil ki yaza kdr işkence olur eşimden biliyorum
Üçüncü aya kadar dr umun verdiği ilaç harici kullanamıyorum. Çok zorlamıyorsa alerji ilacını 12 hf dan sonra al dedi. Ilık duş alınca azalıyor . Bu cumartesi gidicem dr uma bişeyler yapsın

Kizlar oglum 1 yasinda ve sezaryan yaptirmistim ben.
Sorun olur mu acaba bugun heyecandan cok soramadim doktora ama.
Normalde 2 sene ara istiyorlar ya hani

Kizlar oglum 1 yasinda ve sezaryan yaptirmistim ben.
Sorun olur mu acaba bugun heyecandan cok soramadim doktora ama.
Normalde 2 sene ara istiyorlar ya hani
Benim görümcem de oğlu tam 1yaşında Yeni girmişti 2.ye hamile kaldı. Şimdi 2.yi kucağına aldı. İkisi de sezeryan. Sorunsuz sıkıntısız gebelik geçirdi. Doğumu da öyle. Hayırlı sağlıklı olsun bebeklerin

evet canım acım oluyor ve aşırı bir kanamam oluyor aslında kabızda değilim şuan ama eskilerin acısını cıkarıtıyor sanırım sabretcem artık

tamam canım önerini deneyeceğim inş faydası olur teşekkürler

ya gebe kaldığım ilk hafta taş gibi geldi o ara yırtıldı zaten halen onun acısını cekiyorum canım wcye hergün cıkmama rağmen acı va kan hala var.gebe kalmadan önce bu kdr büyük sorun olmuyordu

ya gebe kaldığım ilk hafta taş gibi geldi o ara yırtıldı zaten halen onun acısını cekiyorum canım wcye hergün cıkmama rağmen acı va kan hala var.gebe kalmadan önce bu kdr büyük sorun olmuyordu
he bir de canım anestol var ve bi kere sürdüm sonra korktum bişey olur mu diye ama rahatlattı kesinlikle

çok afedersin canım ama ıkınmazsam orada öyle kalıyor ucunda ve cıkmıyor zaten aşırı acıyor yırtık olduğu için ben de bir an önce cıkarayım diye ıkınıyorum biliyorum daha da ilerliyor böyle.sıcak suyu da denemeliyim teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…