yaa o kötü saklanamıosun eşimde de var zyrtec kullanıyo ama hamilelikte ne yapılır ki tam dönemi geldi mutlaka doktoruna danış canım bir gün iki gün diil ki yaza kdr işkence olur eşimden biliyorum
canım bence senin sadece bir vitamin kullanman yeterli onun içinde folik asit var. ek olarak almana gerek yok. vinalac diye bir vitamin var. yeni verdi. içeriği güzel. bebek takip programı indirdim onda vitaminin önemli olduğu yazıyor. gelişim içinde önemli. ben sağlık ocağında gebelik testlerim yapıldı. oradaki doktorda vitaminlerini ihmal etme dedi. vinalac mide bulantısı yapmıyor ağızda tat bırakmıyor. istersen içerik resimlerini atayım.
yaa o kötü saklanamıosun eşimde de var zyrtec kullanıyo ama hamilelikte ne yapılır ki tam dönemi geldi mutlaka doktoruna danış canım bir gün iki gün diil ki yaza kdr işkence olur eşimden biliyorum
Üçüncü aya kadar dr umun verdiği ilaç harici kullanamıyorum. Çok zorlamıyorsa alerji ilacını 12 hf dan sonra al dedi. Ilık duş alınca azalıyor . Bu cumartesi gidicem dr uma bişeyler yapsın
Kizlar oglum 1 yasinda ve sezaryan yaptirmistim ben.
Sorun olur mu acaba bugun heyecandan cok soramadim doktora ama.
Normalde 2 sene ara istiyorlar ya hani
Benim görümcem de oğlu tam 1yaşında Yeni girmişti 2.ye hamile kaldı. Şimdi 2.yi kucağına aldı. İkisi de sezeryan. Sorunsuz sıkıntısız gebelik geçirdi. Doğumu da öyle. Hayırlı sağlıklı olsun bebeklerin
Canim hamilelikte ilk 3 ay onerilmiyor. 4. Aydan sonra izin varmis. Az daha sabret mutlaka yurumek sart ve zeytinyagli, lifli yiyecekler. Ben iki ogun zeytinyagli yesem barsaklarim bozuluyor hemen. Yemesem kabizim. Fiziksel acin oluyor sanirim. Az daha sabir.
Canim benimde ilk haftalarda oyleydi..ben helaya kucuk kapakli kap icinde zeytinyagi koydum taharetlendikten sonra pamugu zeytinyagina batirip uzerine koydum bu rahatlatmisti beni yumusatmisti orayi istersen dene sende..bir de aksamlari erik kayisi kompostosu ic bagirsaklari rahatlatiyor
Bnm önceki gebeliğimde vardı hem de hem yırtık hem hemoroid cok baskı yapıodu rahm büyüdükçe Allah yardımcın olsun ben gebe kalmadan ameliyat olup kurtuldum inşallah bida çıkmaz keske halletseydin gebe kalmadan.... Anestol var mı evde hafifletr ılıksu kekik dolu leğene oturcan izle internetten... Hamikesin ilaö da içemicen normalde xm die gaitayı yumuşatcı bi hap var o ii gelio ama drlar verir mi şu an bilmiyorum... İşin çok zor
ya gebe kaldığım ilk hafta taş gibi geldi o ara yırtıldı zaten halen onun acısını cekiyorum canım wcye hergün cıkmama rağmen acı va kan hala var.gebe kalmadan önce bu kdr büyük sorun olmuyordu
ya gebe kaldığım ilk hafta taş gibi geldi o ara yırtıldı zaten halen onun acısını cekiyorum canım wcye hergün cıkmama rağmen acı va kan hala var.gebe kalmadan önce bu kdr büyük sorun olmuyordu
Evde varsa küvet yoksa bi leğen gibi bişey temin et sıcak suda oturmak o kısmı gevşetip rahatlatıyo, tuvalette çok önemli elinden geldiğince ıkınma uzun süre bekle ama zorlamadan tuvaletini yapmaya çalışırsan en azından zorlamaz ve ilerletmezsin.
çok afedersin canım ama ıkınmazsam orada öyle kalıyor ucunda ve cıkmıyor zaten aşırı acıyor yırtık olduğu için ben de bir an önce cıkarayım diye ıkınıyorum biliyorum daha da ilerliyor böyle.sıcak suyu da denemeliyim teşekkürler canım