2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
teşekkür ederim canım dikkate alacağım söylediklerinizi.mahvetti beni kaç haftadır.bulantım yok ama hergün wc ıstırab oldu bana da

Günaydın güzel hamişler!!!
İçinde hamileler içinde sözler olan Peygamber Efendimizin (sav) sözlerini sizinle paylaşmak istedim :) Kadınlar günümüz kutlu olsun.
✍HANIMLAR İLE ALAKALI RASÜLÜMÜZ (S.A.V.) 'İN MÜBAREK SÖZLERİ

. Güzel amel sahibi bir kadın yetmiş velîden üstündür.

. Hamile bir kadının iki rekât namazı hamile olmayan bir kadının yetmiş rekât namazından daha hayırlıdır.

. Bir kadının kendi çocuğuna emzirdiği her yudum süt için ayrı ayrı ecir vardır.

. Evin erkeği eve yorgun geldiği zaman hanımı güler yüzle hoş geldin derse yarım cihat sevabı alır.

. Bir kadın çocuğunun ağlaması sebebiyle gece uyuyamasa o kadına yirmi köle azat etme sevabı verilir.

. Bir kadın kocasına, bir koca da hanımına rahmet ve merhametle bakarsa Allah Teâlâ’da her ikisine rahmetle bakar.

. Bir kadın ki kocasını Allah yoluna gönderiyor ve kendiside âdâbı ile evinde oturursa kocasından beş yüz sene evvel cennete girecektir. Yetmiş bin meleğin ve hurilerin sultanı olacaktır. Cennet suyuyla yıkandıktan sonra yakuttan yaratılmış bir at üzerinde kocasını karşılayacaktır.

. Bir kadın hasta olan çocuğu sebebiyle uyuyamasa ve onu rahatlatmak için uğraşırsa Allah Teâlâ onun günahlarını affeder ve on iki senelik kabul olunmuş ibadet ecri verir.

. Bir kadın süt veren hayvanını besmele çekerek sağmaya başlarsa o hayvan onun için dua eder.

. Bir kadın besmele çekerek hamur yoğurursa Allah Teâlâ onun rızkına bereket verir.

. Bir kadın Allah’ı zikrederek evini süpürürse Kâbe’yi süpürmüş gibi ecir ve sevap alır.

. Bir kadın beş vakit namazını kılar, namusunu muhafaza eder, kocasına itaat ederse cennetin kapılarından dilediğinden girsin.

. Kocasına itaat etmeyen kadının kılmış olduğu namaz başından yukarı geçmez.

. Hamile olan bir kadına gündüzleri oruç tutmuş geceleri de ibadetle geçirmiş gibi sevap verilir.

. Bir kadın doğum yaparsa Allah Teâlâ ona yetmiş senelik namaz ve oruç sevabı yazar. Çektiği zahmetlere ve her damara gelen sancıya bir hac yapmış sevabı verir.

. Eğer bir kadın doğumdan sonra kırk gün içinde ölürse ona şahadet (şehitlik) derecesi verilir.

. Eğer çocuk gece uyanır annesi de beddua etmeden ona süt emzirirse kendisine bir senelik namaz ve oruç sevabı verilir.

. Çocuk sütten kesildikten gökten bir melek iner ve çocuğu emziren anneye şöyle nida eder. Allah sana cenneti vacip kıldı.

. Kocası söylemeden bir kadın kocasına hizmet yaparsa yedi tane yetmiş gram altın tasadduk etmiş sevabı verilir. Kocası söyledikten sonra yaparsa yedi tane yetmiş gram gümüş tasadduk etmiş sevabı verilir.

. Eğer kocası kendisinden razı olduğu halde bir kadın ölürse cennet o kadına vacip olur.

. Saliha bir kadın yetmiş erkekten üstündür.

. Hanımına bir mesele öğretene yetmiş senelik ibadet sevabı verilir.

. Tesettürüne dikkat eden kadına cennette Allah Teâlâ’nın hususi rahmeti olacaktır.

☺❤

Türk kadını çekicidir;
İşe başlarken besmele çeker,
Kendini naza çeker,
Altını gümüşü kendine çeker,
Alışverişte başı çeker,
Yüz çifti olsa da vitrindeki o ayakkabıya iç çeker…
Bekârken abisinden çeker,
Evlenir; kaynanadan çeker,
Yapılanları sineye çeker,
Ama aldatılırsa korku filmi çeker!..
Kâğıttan bigudi yapar fön çeker,
Gecenin bi yarısı canı tatlı çeker,
Hamarattır; mutfağa girdi mi ziyafet çeker,
Kibrit kutusu kadar peynirle açlık çeker,
1.5 İskenderin yanına diyet içecek çeker!
Anadır; doğum sancısı çeker,
50 yaşında bile olsa evladının kulağını çeker,
ATM’den parayı elini ekrana siper eder de çeker,
Eninde sonunda annesine çeker…
Sağlam laf sokar şimşekleri üzerine çeker,
Başa çorap örer kenarına tığla zincir çeker,
Kavga esnasında saç çeker,
Hoşuna gitmeyen durumlarda “Cık cık cık” çeker,
Cevaplardan çok soruya dikkat çeker,
Demir eksikliği, vitamin eksikliği en çok da ilgi eksikliği çeker,
Çoluk çocuğa karışınca çok şeyden elini eteğini çeker,
Evlada kızdığında bilgisayarın fişini çeker,
Eve geç gelen sıpayı sorguya çeker üstüne fırça çeker,
Şifacıdır; sırta bardak çeker,
Perdeleri sıkı sıkı çeker, yorganı da üstünüze çeker,
Bulaşığa girişirken kolları dirseğe çeker,
Elektrik süpürgesiyle vura vura ayakları kenara çeker,
Dikkat; gölgesinden hızlı terlik çeker!..
O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker,
Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker,
Güne gittiği gün hazımsızlık çeker…
Geç gelen kocaya zılgıt çeker,
6.ncı hisle yapılan tüm ‘yaramazlıkların’ röntgenini çeker!
Buket çiçek görünce iç çeker,
Tek kaşı kaldırmak suretiyle ihtar çeker,
Sabrı taşarsa bombanın pimini çeker!..
Dişle tır çekmek de neymiş, dişini tırnağına takar evin bütün yükünü çeker,
Kıymetinin anlaşılacağı günü iple çeker....

Şimdi bu yazıyı tanıdığınız olağanüstü kadınlara gönderin - emin olun, hepsi bayılacaktır.Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

Haftalardır var canım. Ama normal. Vücut östrojen hormonu ürettiği için göğüslerde ağrı hassasiyet ve büyüme oluyor. Şimdiden süt üretimi için hazırlık yapıyor bir nevi. Bazen ağrı yok oluyor gibi bazen de özellikle geceleri ağrıdan nasıl yatacağımı şaşırıyorum. sıkı olmayan bir İç çamaşırını gece gündüz kullan. Çamaşırsız daha çok ağrıyor ve sarkmaya sebep olur. Benim göğüslerim çok küçüktüler şimdi büyüdü, keşke hep böyle kalacak olsa :)

BENİM İLK BELİRTİM VE HALEN DEVAM EDİYOR AĞRILARIM CANIM

bnm zaten büyüktü kafam kdr olcaklsr bu gidişle

Bnmde sol göğsüm sızlıyor canm ağrı demeyeym de böyle için için sızlıyor bazen. Normaldr bence ya gerçekten çok agriyorsa git bence.

Merhaba kızlar. Kadınlar Günümüz kutlu olsun :)
Bugün aile hekimine gittim. Hemşire hiç kan falan almadı. Gerek yok dedi. 8+4 teyim ve bana hiç test yapılmafı. Bu normal mi ? Yarın doktora gideyim en iyisi

Canim bende tasadim dogumdan sonra cok fenaydi sulu ve l
canim gecer ins ayni seyleri dogumdan sonra yasadim bebek durmuyor ben wc den cikamiyorum faciaydi ya bir hafta cikamadim sanci oldu lavmanla yaptim oyy cok zordu beslenmene cok dikat et sulu ve lifli ye bulgur dereotu roka su cok ic kompostu ic ac karna kaysi ye uzerien su ic allah yardimcin olsun

Canim bende tasadim dogumdan sonra cok fenaydi sulu ve l
canim gecer ins ayni seyleri dogumdan sonra yasadim bebek durmuyor ben wc den cikamiyorum faciaydi ya bir hafta cikamadim sanci oldu lavmanla yaptim oyy cok zordu beslenmene cok dikat et sulu ve lifli ye bulgur dereotu roka su cok ic kompostu ic ac karna kaysi ye uzerien su ic allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…