2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim de çürük gibi ara da kızım falan anı hareket yapıyor nasıl canim acıyor . Benim iki memükte ağrıyor yanlız . Gayet normal tabi bunlar ..pimpirik yapma

Mrb hamişler beni de alır mısınız aranıza burayı yeni buldum :)
Hosgeldin canimm
Hayırlı olsun. Sağlıkla al bebisini kucağına ...

selam kızlar, emekçi kadınlar günü kutlu olsun.
bugün normal zamanlara göre aşırı bir mide hassasiyetim var her şeye bulanıyor resmen. hiçbir şey yiyemedim.öğleden sonra peynir ekmek yiyip tıkayacağım kendimi anca..

Aynen bende yiyemiyorum kahvaltı yapamadım bile . Şimdi ekmek yoğurt yedim . Sürekli ayıptır söylemesi geyirme .midem eksiyor sanki yemek bile göresim yok

Aynen bende yiyemiyorum kahvaltı yapamadım bile . Şimdi ekmek yoğurt yedim . Sürekli ayıptır söylemesi geyirme .midem eksiyor sanki yemek bile göresim yok
nolucak böyle bilmiyorum. enerjim düştü yüzüm sapsarı. halim yok resmen. beni de sürekli hıçkırık tutuyor. durduk yere hıçkırıyorum. hayırlısı olsun inş herkes için....

bende mide bulantısı yüzünden 2 gündür raporluydum bugün başladım işe. ayva, sarı lebleli zencefilli şeker tuzlu kraker ne varsa deniyorum. biran önce geçer inşAllah bu günlerimiz.

kızlar kan testlerimin sonucunu aldım. Kanda üre ve bun baya düşük çıkmış sonuçlarımı doktora pazartesi göstereceğim. Gebelikten dolayı olabilir mi düşük olması benim gibi olan var mı?

nolucak böyle bilmiyorum. enerjim düştü yüzüm sapsarı. halim yok resmen. beni de sürekli hıçkırık tutuyor. durduk yere hıçkırıyorum. hayırlısı olsun inş herkes için....
Bebeğim sağlıklı olsunda ben yemek yemwswmde olur yeterki kucağıma almak nasip olsun.

saol canım benim üniveriste yıllarımda olmuştu ama 2 senedir iyiydim gebe kalınca tekrarladı. dikkate alıcam yazdıklarınız :)

selam kizlar bende bu topikteyim artik kismetse..kismetse ekim annesiyim Allahin izniyle..
bulantilarim basladi gibi benim sizdede var mi? birde uykuluyum halsizim cok..bir an once gecsin istiyorum bu durum..

ya var ya çok teşekkür ederim yardımlarınız için şu koca sitede 559 sayfa yorum yapılmış şu konuya ama bir kişi sadece cevap vermiş . Dediğim gibi çok sağolun çok teşekkürler dilerim Allah hiç birinize evlat acısı yaşatmasın. Yaşamayan bilmezmiş. çok iyi öğrendim.

selam canim,

benim ilk hamileligimde kirmizi kan gelmisti bir kac kez. sebepsizdi ve birsey bulamamislardi o zamanda..
sende doktorunun dedigini yap..yerlesme kanamasi mi acaba diycemde bilemedimki tatlim? senin ilk gebeligin mi?

teşekkür ederim bi siz insan yerine koyup cevap verdiniz çok sağolun. Allah razı olsun sizden.

İlk hamileliğimde noldu hiç hatırlamıyorum ama resmen bunda hastalık hastası oldum. Acaba bişi mi var diye kurup duruyodum yalnız değilmişim:) Silikon yaptırmış gibi oldum bende :)))

BENİM İLK BELİRTİM VE HALEN DEVAM EDİYOR AĞRILARIM CANIM

Saol canım benimde baştan beri var ama işte size sorunca rahatladım vallahi:)

Bnmde sol göğsüm sızlıyor canm ağrı demeyeym de böyle için için sızlıyor bazen. Normaldr bence ya gerçekten çok agriyorsa git bence.

aynen aynen benimde ağrı sızı arası bişi. dayanılmaz diilde aslında ama benim eltim yılbaşında göğüs kanseri oldu. Sanırım ondan çok etkilendim

Benim de çürük gibi ara da kızım falan anı hareket yapıyor nasıl canim acıyor . Benim iki memükte ağrıyor yanlız . Gayet normal tabi bunlar ..pimpirik yapma

benimde ikisi ağrıyor ama sol sanki daha fazla. İlkinde olmayınca taktım kafayı. Bu grubu seviyorum ya işte nası rahatlarım çok teşekkür ederim:)

Kizlar bu postu actim ama gebelik kismina pek kimse girmiyo hamilelik kismindaki post daha aktif bilginiz olsun orayada yazarsaniz daha cok cevap veren olur

Büyük ihtimal ondan etkilendin . Ama biz hamileyz ya normal bnce bizde.

teşekkür ederim bi siz insan yerine koyup cevap verdiniz çok sağolun. Allah razı olsun sizden.
saol canım cümlemizden inşallah

ne zaman doktora gidiceksn haberdar et bizi de kese boyutun çok büyük mü içi boş diyebilecek kdr ben ilk keseyi gördm 5 haftalıkken 6mm gibi bişeydi mesela

bnm sol göğsümde 2 cm bi kitle var kontrol ettiriyorum yılda bir zararsız ama kontroldeyim sürekli :) ben kafaya takmıyorum sen hiç takma bu arada bayanlar ben daha üniversite yıllarımda kendimi muayene ederken farkettm kitlemi o zamandan beri kontrol altında tutuyorum mutlaka ama mutlaka kendi kendinizi muayene edin :) kamu spotu erken teşhis hayat kurtarır ne de olsa siz bakmazsanız kimse gel göğsüne de bakalım demez

saol canım cümlemizden inşallah

ne zaman doktora gidiceksn haberdar et bizi de kese boyutun çok büyük mü içi boş diyebilecek kdr ben ilk keseyi gördm 5 haftalıkken 6mm gibi bişeydi mesela

beş haftalıkken 5.2 mm idi şimdi 7+1 1 cm olmuş 2 haftada 4 mm büyümüş . haber veririm sizede tekrar teşekkürler.

Canim bazen atak oluyor. Koku ve dar kiyafetlerden uzak durmak lazim. Bi de bu hafta en kötü bulanti haftasiymis. 10-11 en agir haftalar sonra rahatlayacagiz umidindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…