2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
beş haftalıkken 5.2 mm idi şimdi 7+1 1 cm olmuş 2 haftada 4 mm büyümüş . haber veririm sizede tekrar teşekkürler.
Canım hassasiyeti çok iyi anlıyorum ama durumunla alakalı bnm hiçbir bilgim yok o yüzden bn cevap veremedim bazıları görmemişte olabilir tekrar sorup sorunu güncelleyebilirsin sıkma canını rahat olmaya çalış inş. Herşey yoluns girer bebeğinide kalp atışınıda görürsün ☺ haberdar et muhakkak Cnm

Teşekkür ederim ama hiç umudum kalmadı napalım kader böyleymiş hayırlısı buymuş başka da bişey diyem iyor insan.

Teşekkür ederim ama hiç umudum kalmadı napalım kader böyleymiş hayırlısı buymuş başka da bişey diyem iyor insan.
en son ne zaman gittin dr. Canım 9-8 haftada görenler var ümidini kaybetme

beş haftalıkken 5.2 mm idi şimdi 7+1 1 cm olmuş 2 haftada 4 mm büyümüş . haber veririm sizede tekrar teşekkürler.
Ben açıkçası olumsuz şeyler yazıp canını sıkmak istemediğim için cevap yazmadım geç yumurtlama ihtimali yoksa 7. Haftada bebek görünmeliydi diye düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur tekrar gittiğinde bebeğini görürsün

Alemonia cnm neye gore 7 hafta oluyor cnm senin gebelik son adete goremi yoksa dollenmeye goremi?
cunku ben kendi durumumu anlatiyim sana, yurtdisinda yasiyorum doktor bana direkt hamile kalma haftami soyluyor
buda tabi normal yumurtlama donemine gore son adetten 2 hafta sonra oluyor.
Misal benim son adet tarihim 31/12/16ydi ve ben 08/02ta doktora gittigimde burasida dahil tum sitelerin dedigi su hamilelik haftasi olarak 7bucuk haftaliktim ama tabiki aslinda 5bucuk haftaliktim (cunku ilk korunmasiz iliskimi 15/01/17de gordum ve ilk gun hamile kaldim :) ) ve bende sadece keseyi gordum doktorda gayet normal dedi gormemek ve 3 hafta sonrasina yani 01/03ta randevu verdi ve ozaman gordum ve kalp atisini duydum bebisimin cok sukur

seninde gordugum kadariyla bu sitede suan 8.haftada gorunuyorsan demekki aslinda daha 6.haftandasin yani bana gayet normal geldi
doktor neden olumsuz konusmus cok sacma

Beni de ekler misiniz?

Merhaba kızlar kadinlar gunumuz kutlu olsun. Bugun kontrolum vardı bebek icin gec dollenme dedi doktor.Sata gore bugun 7 haftalik olmasi lazimdi ama ultrasonda 6+2 cikti bundan sonra bunu baz alacagiz dedi doktorum. 30 ekim de muhtemel dogum tarihi dedi :) Kalp atisini gordum ama duyamadim. Kipir kipirdi minnos 5.6 mm olmus embriyocugum :)

Hadı gozun aydın canım.

selam canim,

benim ilk hamileligimde kirmizi kan gelmisti bir kac kez. sebepsizdi ve birsey bulamamislardi o zamanda..
sende doktorunun dedigini yap..yerlesme kanamasi mi acaba diycemde bilemedimki tatlim? senin ilk gebeligin mi?
Yok canım ikinci gebeliğim. İlki 6 haftalikken düşük yaptım kahve lekem geldi iki gün sonra dusuk yaptim. Yerlesme lekesi 4 haftalikken geldi . Cumartesi tekrar lekem gelince çok korktum oda bir gün sürdü daha da gelmedi. Doktor bir sıkıntı yok dedi keseyi gördü yan taraflarında kanama alanları var dedi bir hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdilik iyim çok şükür sadece mig de bulantim var midem kötü . Yarın devlete . Cumartesi özelé kontrole gitcwm

bu aralar elim hep mememdeElime net bişi gelmiyo. Cuma dr a gidicem ona da sorarım yinede ama için rahatladı çoğu kişide varsa demek normal bi durum..Teşekkür ederim..

bu aralar elim hep mememdeElime net bişi gelmiyo. Cuma dr a gidicem ona da sorarım yinede ama için rahatladı çoğu kişide varsa demek normal bi durum..Teşekkür ederim..
Aynı sorun bendede mide bulantısından çok göğüslerim ile başım dertte desem yeridir

Kızlar gebeliğin ilk aylarında ıkınmak tehlikeli uyarmak istedim dikkatli olun

Alemonia ben mesajını yeni gördüm. Sorun hakkında pek bilgim yok. Ben keseyi 5+2 de kalp atışını 7+1 de gördüm. geç döllenme olduysa bu haftalar değişir diye biliyorum.

ya gebe kaldığım ilk hafta taş gibi geldi o ara yırtıldı zaten halen onun acısını cekiyorum canım wcye hergün cıkmama rağmen acı va kan hala var.gebe kalmadan önce bu kdr büyük sorun olmuyordu

Anladım cnm bnm evlenmeden önce devardı

Cnm bu aşamada şimdi kimse yorum yapmak istemiyor neden dersen hiç bişi garanti değil herşey Allahdan ben yorum yapsaydım kötü yazcaktım olumsuz etkilememek için yazmak istemedim önceki gebeliğimde böleydi gelişme olmadı kürtaj oldum kendni kötüye hazırla ama herşey Allahdan

Aynı fikirde oldumu belirttim bnde az önce sırf olumsuz etkilememek için cvp yazmamıstım ama yazmak zorunda kaldım çoz zor yaklaşık 11 ay önce aynı şeyleri yasadım malesef kürtaj oldum.... Bu gebeligimde 1 hafta gec döllenme ama 7+1 de görüldü

Canim sıcak suyu deneme.kabizlik yada hemoroid icin iyi oluyor ama ayni zamanda Rahmi de gevşettiğini icin Allah korusun dusuk sebebi olur.hamileyken mesela kaplıcaya falan gitmeyin yada çok sıcak suyla banyo yapmayın derken bunu kasdediyorlar.hemde bi tanıdığımın ileri yaş gebeliği vardı bebeğin kalbi durdu kürtaj olacaktı bi ebe kürtaj olma sıcak suya otur düşer demiş ve gerçekten düştü.allah korusun bebeğe zarar verebilir onun icin yazmak istedim

Benim de geçen ekim ayındaki hamileliğimde aynı şeyi yaşadım 5+6 da doktora gittiğimde 10 mm kese vardı ama yolk sac görünmedi dr 2 hafta sonra gel dedi ama maalesef o zaman da göremedik kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah senin benim gibi olmaz. Allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…