Kızlar oglumda hic boyle olmamistim hep uykum geliyor oglumda gece emiyor sabah erken kalkiyor uykumuda alamıyorum ama hamile olmadan once iyiydim simdi hep uyku hali yorgun hissediyorum kendimi enerjim yok
Kızlar oglumda hic boyle olmamistim hep uykum geliyor oglumda gece emiyor sabah erken kalkiyor uykumuda alamıyorum ama hamile olmadan once iyiydim simdi hep uyku hali yorgun hissediyorum kendimi enerjim yok
Bende senin gibiyim canim hep esniyorum progestan da uyku yapiyor ustune kizimda yoruyor uykuya hasret kaldim gibi...sende en yakin zamanda emmeyi kesmelisin bence bir bucuk yasini solsurduysa eger
Merhaba kızlar kadinlar gunumuz kutlu olsun. Bugun kontrolum vardı bebek icin gec dollenme dedi doktor.Sata gore bugun 7 haftalik olmasi lazimdi ama ultrasonda 6+2 cikti bundan sonra bunu baz alacagiz dedi doktorum. 30 ekim de muhtemel dogum tarihi dedi :) Kalp atisini gordum ama duyamadim. Kipir kipirdi minnos 5.6 mm olmus embriyocugum :)
Herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun öncelikle
Her zaman yazamasamda okuyorum hep kızlar bende çok yorgunum ve hicbisey yiyemiyorum çok halsizim beslenmiyomudur acaba diye üzülüyorum bile ama ilk ay bizden tüketiyorum galiba bidiklar
bu aralar elim hep mememdeElime net bişi gelmiyo. Cuma dr a gidicem ona da sorarım yinede ama için rahatladı çoğu kişide varsa demek normal bi durum..Teşekkür ederim..
Canım süt bezleri şiştiği için şu an kendine yaptığın muayenede birçok yumru hissedebilirsin. En doğru muayene tarihi regl bitiminden 5 gün sonra. Ben bu şekilde aylık kendi kontrolümü yaparken sol göğsümde bir şey fark ettim. Şimdi yılda bir ultrasona gidiyorum. Kötü bir şeye dönmeden teşhis edilsin diye. Ama hamilelikte ve emzirirken dışarıdan bakıldığında bile göğsün çeşitli yerlerinde fark edilen şişmiş süt bezleri görülebilir.
Kizlar merhaba.bugun dr a gittim kalpatislari duyuldu.yalniz bebek keseye gore cokkucukmus.adete gore 8 arti 5 im.ama bevek 6 arti 4 gorunuyo.yorum yapabilecek olan varmi
Kizlar merhaba.bugun dr a gittim kalpatislari duyuldu.yalniz bebek keseye gore cokkucukmus.adete gore 8 arti 5 im.ama bevek 6 arti 4 gorunuyo.yorum yapabilecek olan varmi
Bnm de başlarda adetten 12 gün geriden geliyordu ama son muayende bu gün. 8 e düşmüştü 14 gün fazla mı bilmiyorum dr daha ii bilir ama kalp atışı varsa beklemelisin 1 kaç hafta daha
Merhaba. Benim de son adet tarihime gore 1 hafta küçük. Ancak adetimden sonraki ilk 1 hafta yumurta oluşmadı. Yumurta takibi yaptırıyordum. Ordan biliyorum. Belki senin de yumurtan geç olgunlaşmıştır döllenmeden önce.
Canim sıcak suyu deneme.kabizlik yada hemoroid icin iyi oluyor ama ayni zamanda Rahmi de gevşettiğini icin Allah korusun dusuk sebebi olur.hamileyken mesela kaplıcaya falan gitmeyin yada çok sıcak suyla banyo yapmayın derken bunu kasdediyorlar.hemde bi tanıdığımın ileri yaş gebeliği vardı bebeğin kalbi durdu kürtaj olacaktı bi ebe kürtaj olma sıcak suya otur düşer demiş ve gerçekten düştü.allah korusun bebeğe zarar verebilir onun icin yazmak istedim
Günaydın canım sana nacizane fikrimi söyleyecem benim bildiğim hamile bi kadın çocuğunu emzirmesi iyi değil annem derdi hep nasıl hamile kaldığını anladığın an çocuğu sütten kesmen lazım. Çünkü o süt iyi değil artık mesela annem derdi afedersin inekler hamile kaldığında o sütte eskisi gib olmuyo insanlarda öyleymiş istersen doktora sor canım belki doktorunda aynı şekil düşünüyorsa biran önce kesmeyi düşün
Canım süt bezleri şiştiği için şu an kendine yaptığın muayenede birçok yumru hissedebilirsin. En doğru muayene tarihi regl bitiminden 5 gün sonra. Ben bu şekilde aylık kendi kontrolümü yaparken sol göğsümde bir şey fark ettim. Şimdi yılda bir ultrasona gidiyorum. Kötü bir şeye dönmeden teşhis edilsin diye. Ama hamilelikte ve emzirirken dışarıdan bakıldığında bile göğsün çeşitli yerlerinde fark edilen şişmiş süt bezleri görülebilir.
Teşekkürler canım cidden tam tarif etmişsin. Bende 1.5 sene önce bi şüpheyle gitmiştim ultrasona girdim. çok şükür temiz çıktı ama işte eltim göğüs kanseri olduktan sonra sanırım hep tedirginim. Allah hepimiz sağlık sıhhat vesin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ...
Ya kızlar benim göbeğim karnım hatta midem 6 aylık hamile gibi kocaman. Zaten göbeğim vardı ama şuan daha fazla gibi geliyor. Acaba çatlak önleyici şimdiden kullansam mı lierac marka aldım internette biraz araştırdım bazı sitelerde 3. Aydan itibaren çatlak önleyici krem kullanılabiliyor yazıyor bazılarında 4. Aydan itibaren başlıyor diyor. Anlamadım bu kremler bebeğe zarar mı veriyor erken başlanıldığında siz ne Zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Ya kızlar benim göbeğim karnım hatta midem 6 aylık hamile gibi kocaman. Zaten göbeğim vardı ama şuan daha fazla gibi geliyor. Acaba çatlak önleyici şimdiden kullansam mı lierac marka aldım internette biraz araştırdım bazı sitelerde 3. Aydan itibaren çatlak önleyici krem kullanılabiliyor yazıyor bazılarında 4. Aydan itibaren başlıyor diyor. Anlamadım bu kremler bebeğe zarar mı veriyor erken başlanıldığında siz ne Zaman başlamayı düşünüyorsunuz