2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
günaydın kızlar dün akşam 8 mart dolayısıyla bi kutlama vardı bende katıldım doğru düzgün ayaga kaltığım söylenemez fakat horon çalınca dayanamadım 5-10 dakika temkinli olarak oynadım sizce bebeğe bi zarar vermişmiyimdir gece korkudan uyumadım bu korku bana baya yeter bida böyle bişeylere katılmıcam duğun nişan yok anam yok bana göre değil dayanamıyorum korkuyorum allahım inşallah yar ve yardımcımız olur hepimizin

Horona koptum birşey olsa hissederdin bence. Birsey olmamıştır ama bence de hamilelikte ziplamak pek doğru değil gibi sanırım. Bana Dr um ilk zamanlar değil düşmek düşmeye meyillenirken yaptığın refleks hareketi tehlikeli demişti. Yani kasılmak.

ya ne bileyim oynadım ama bana sor ne uyku uyudum ne bişey allahım korusun bebişimi inşallah annesi bi hata yaptı rabbim yardımcım olsun inşallah bebeğim iyidir

ben ilk hamileliğimde doktor lierac önermişti ama 6. ayda başlattı. Ama benimde şimdiden 6 aylık gibi karnım. Gerçi bende kilo da var ama bu anormal bi karın.. Ama yine de erken sonuçta gerilme yok henüz..

üç aydan önce asla krem vs kullanma çünkü ciltten emilim çok oluyor..benim allerjim var ben bile zorluyorum kullanmıyorum ...boşver çatlak olsun 3 aydan sonra kullan

nerden gelecek ebe anlamadımm canım sağlık ocağı ebesi mi özel mi
Canım ben yurt dısındayım,burada ebe secıyosun ebe gelıyo dogumdan once bılgı verıyo falan bıde 6-7 aylıkken gelıyo hamıleyken bebege aldıgın kıyafetlere bakıyo eksıkse soyluyo. Bebegın dogumunda gelıyo 2 ay. Gobegı dusene kadar yıkamıyo,gobegıne pansuman fln yapıyo dusunce yıkıyo. Gıyındırıyo emzırmede yardımcı oluyo o sekılde canım.

Ay ne güzelmiş. Hangi ülkedesin?

ay ne güzelmiş..harika

Canim benim de karnim kocaman. Hindistan cevizi yagi aldim. Cok iyiymiş. Ama sonra baslicam gerci hafif kasiniyor karnim.

Bende hiç kaşınma gerilme vs hiçbirşey yok ama sanki karnım daha da büyüdü gibi geldi. İnternetten çok araştırdım lierac aldım biraz pahalı ama olsun

ben ilk hamileliğimde doktor lierac önermişti ama 6. ayda başlattı. Ama benimde şimdiden 6 aylık gibi karnım. Gerçi bende kilo da var ama bu anormal bi karın.. Ama yine de erken sonuçta gerilme yok henüz..

Bende 69 kiloyum boyum 1.65 ama karnım çok çok büyük ya benimde hiç normal değil :)

üç aydan önce asla krem vs kullanma çünkü ciltten emilim çok oluyor..benim allerjim var ben bile zorluyorum kullanmıyorum ...boşver çatlak olsun 3 aydan sonra kullan

O zaman ben en iyisi doktoruma sorayım. Benim bi arkadaşım var 100 kilo ile hamile kaldı 120 kilo ile doğurdu o kadar krem yağ kullanmasına rağmen çok fena çatlakları olmuş o yüzden bende mi hemen kullansam dedim ama uyardığın için saol canım

Bizde burda iyi bir doktor bulabilmek için bi taraflarımızı yırtıyoruz :) ne güzel bir uygulamaymış

Bizde burda iyi bir doktor bulabilmek için bi taraflarımızı yırtıyoruz :) ne güzel bir uygulamaymış
Oyle canım buranın da oyle guzel tarafları var. Canım catlaklar genetık ne kadar krem kullanırsan kullan genetıkte varsa catlıcak.benım annemın 4 cocugu var hıc bır catlagı yok benımde ılk gebelıgımde olmadı. Bundada olmaz ınsallah. Ama kasımayın bol su ıcın.

rica ederim canım

Ayyy canım ben de şimdi yazacaktım. Tam 100 kiloyum diye :)
Kızlar bizim bebiş 37.ayda oldu. Yani koskoca üç yıl olmayınca ben bunalımlarla sürekli kilo aldım. Üç ameliyat, 7 ilaç tedavisi atlattık, yemesem de aldım. Sonunda tartıda 100'ü gördüm. Kilom fazla belli olmuyor yani kat kat değilim, fazla kilolu gibiyim. Ama iyice şişince hareketlerim çok zorlaşır di mi? Ya da nefes alamamaktan falan korkuyorum. Şimdiden dikkat ediyorum kilo almamaya. Doğumdan sonra kendimi spora vereceğim, 60 kiloya kadar düşeceğim inşallah. Artık o bunalımlı dönemleri atlattık nasılsa ama doğuma kadar kilonun başka ne zararı olur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…